פורום יקר עזרה האם יש אתר שיכול לתת לי מושג על שווי מטבעות של החברה למדליות.
R ran lir New member 18/4/04 #1 פורום יקר עזרה../images/Emo39.gif האם יש אתר שיכול לתת לי מושג על שווי מטבעות של החברה למדליות.
C coincollector New member 18/4/04 #4 כן הדרך האמיתית להעריך שווי של דברים כאלה היא לראות בכמה הם נמכרים ע"י סוחרים מובילים. מצ"ב לינק לשני סוחרים טובים שמפרסמים מחירונים באינטרנט.
כן הדרך האמיתית להעריך שווי של דברים כאלה היא לראות בכמה הם נמכרים ע"י סוחרים מובילים. מצ"ב לינק לשני סוחרים טובים שמפרסמים מחירונים באינטרנט.
Y yblumann New member 19/4/04 #6 Those are NOT stamps at all I would not call those things stamps- but a part of a criminal plot to import drugs. regards Yoram
Those are NOT stamps at all I would not call those things stamps- but a part of a criminal plot to import drugs. regards Yoram
P python 4 New member 19/4/04 #7 כמדומני מדובר בסוג של בולי סינדי המכונה בשפה מקצועית 'בולי קריז' (kriz stamps).
B b_noga New member 19/4/04 #8 אני אוספת ../images/Emo8.gif הרי לא סתם אני גרה בבאר שבע בשכנות למייבאים, ככה יש לי פרוטקציות והנחה! אני יכולה לסדר גם לכם...
אני אוספת ../images/Emo8.gif הרי לא סתם אני גרה בבאר שבע בשכנות למייבאים, ככה יש לי פרוטקציות והנחה! אני יכולה לסדר גם לכם...