פורום יקר ואהוב שלי!!

שלגיה 14

New member
פורום יקר ואהוב שלי!!

אחרי 3 ומשהו שנים, הגיע הזמן להיפרד. היתה לי תקופה מדהימה אתכם, ואני מאוד מאוד שמחה שיצא לנו להכיר באופן אישי ולגבש ביחד את אופי המפגשים שלנו. זה לא סוד שהפורום היה בסכנת סגירה. תודה לאל, הוא לא נסגר, וכמו שאמרתי במפגש האחרון - זה הכל בזכותכם ובזכות שיתוף הפעולה המדהים שלכם. אז תודה
אני חייבת לומר לכם בכנות שזה קשה לי מאוד לעזוב את הניהול, אבל אני משאירה אתכם בידיים של שיר המהממת - שאני בטוחה שהיא תעשה עבודה מדהימה ואתם תשתפו איתה פעולה בדיוק כפי שעשיתם איתי. אני אשאר בתמונה, ואכתוב לכם מדי פעם, וכמובן שגם אגיע למפגשים, כך שזו לא באמת פרידה
אוהבת המון כל אחת ואחת מכן. שיהיה שבוע נפלא, גלי

גלי יקרה

אין מילים שיוכלו לתאר עד כמה אני באופן אישי ואני בטוח שגם שאר חברי הפורום מעריכים את כל מה שעשית פה. את יצרת פורום שמח, תומך, מחבק ואוהב שמהווה דלק עבורי ביצירה וברצף החיים. מפגשי הפורום במיוחד הפכו למעין שיא של תקשורת שאני בטוח שימשיך ואף ימשיך להשתפר מפעם לפעם. מקווה לראות אותך בהופעות, במפגשים ובכלל שתמשיכי להיות ככל שתוכלי חלק מהמקום הנפלא הזה. שיהיה לך המון המון בהצלחה בלימודים.. פחות מ100 מלכה שוורץ,אמא של בילי, לא תהיה מוכנה לקבל..:) חיבוק ענק אוהד

שלגיה 14

New member
טוב, אני לא רוצה להסתבך עם מלכה... ../images/Emo8.gif

תודה אוהדי. על ההזדמנות, על התמיכה, על העידוד, על שיתוף הפעולה, על זה שסבלת אותי גם כשהייתי קרציה, על השיחות האישיות שלנו, על הלחן המקסים של השיר שלי, על כל כך הרבה... אוהבת אותך מאוד

גלי יקירתי

זאת זכות עבורי להיות חלק מהפורום הזה, והזכות להכיר אותך אף יותר. תודה על כל מה שאת עושה עבורנו.

שלגיה 14

New member
תודה רבה ליאתי!

היתה לי זכות גדולה וכיף גדול להכיר אותך. מקווה לראות אותך בקרוב

ZoHaRoT

New member
גלוש!

אני אתגעגע!:] אבל את נראה אותך בע"ה, אז טוב...:) שיהיה בהצלחה בהכל ותודה על הכל!

שיר m

Well-known member
גלי!../images/Emo24.gif

זה לא יאומן מה שעשית מהפורום הזה. אמרת שלוש שנים אז הלכתי קצת אחורה בארכיון... ונזכרתי איך היינו קצת חשדניים בהתחלה... לא הכרנו אותך כשנכנסת לנהל, הגעת משום מקום... ותראי מה שעשית כאן. החזרת את הפורום לחיים... הרעפת אהבה בכל פינה (והודעה)
הרבה תודה על הכל מבטיחה לעשות כמיטב יכולתי

שלגיה 14

New member
גברת מנהלת ../images/Emo13.gif

תודה רבה רבה!! ריגשת אותי מאוד!! (באמת בדקת את ההודעה הראשונה שרשמתי??) האמת שכן, עברנו הרבה ביחד בתקופה הזאת... ואני מבינה לגמרי למה הייתן חשדניות בהתחלה. שמחה שהכל הסתדר
אוהבת אותך ותמיד כאן בשבילך אם את צריכה משהו. שיהיה המון בהצלחה!!

ranch22

New member
סליחה על האיחור

ככה זה שעובדים רק לילות כל השבוע :/ גלי היקרה!! אני נזכרת עכשיו כמו ששיר כתבה בתקופה שרק הגעת, בהתחלה לא הבנו מאיפה צצת בכלל והיה לנו קשה לשתף פעולה אני חייבת לציין שפשוט עשית פה עבודה מדהימה, שבסופו של דבר גרמת לכולנו להפתח ושהפורום יהפוך לחלק בלתי נפרד מכולנו, אני מקווה שתמשיכי לכתוב כאן מידי פעם וכמובן להגיע למפגשים ולהופעות, ושבכלל, גם למפגשים בלי אוהד :). ועוד משהו קטן, בזכות הפורום הזה זכיתי להכיר הרבה אנשים שהפכו לחלק בלתי נפרד מחיי, אז אני שמחה להודיע שגם את נהיית כבר מזמן יותר ממנהלת פורום אוהד חיטמן אלא חברה :) המון בהצלחה בלימודים ובכל מה שתעשי, ותזהרי ממלכה, מהיכרות אישית איתה היא באמת לא תקבל פחות מ100 :)
אני בטוחה שכולנו נתגעגע, אז השתדלי לשמור על קשר גם פה. והיי, זה לא באמת פרידה, וזה לא באמת הסוף :)

שלגיה 14

New member
רינת היקרה!!

את פשוט מקסימה וריגשת אותי מאוד!! תודה רבה רבה! גם אני מזמן רואה בך חברה
יאללה... אני אוריד טיפה מהלחץ בלימודים ואנחנו קובעות מפגש חברות, כל הבנות. מתאים?
אוהבת אותך מאוד!!

veredmp

New member
גליל'ה

בטוחה שתמשיכי להיות פעילה פה בדיוק כמו קודם, אז זה רק הצבע שמשתנה
בהצלחה בהכל

שלגיה 14

New member
למה יש לי הרגשה אשת צודקת? ../images/Emo8.gif

אוהבת אותך ורדית! גם את תבואי למפגש חברות. טוב?

איריס מ

New member
גלי, המון ../images/Emo50.gif ../images/Emo140.gif

טיפה באיחור אך בכל זאת... כמה מוזר לראות את כינוייך ללא צבע כחול, לאט אסתגל לעניין, אך כמו שאמרה ורד זה רק הצבע שמשתנה וכפי שאמרת בעצמך זוהי לא פרידה וטוב שכך, מעבר לכך, למרות שאני מודעת לכך שאני לא הכי פעילה כאן בפורום, מדי פעם נכנסתי כזכור לי זה התחיל הרבה בזכותך ונתתי הצצה, לעתים אף הגבתי ובפעמים המעטות שנכנסתי לכאן אי אפשר היה שלא לשים לב כמה את אוהבת ומעריכה את החברים כאן בין יתר הדברים ולכן גם מבינה את הקושי לעזוב את הניהול. אז לסיום נותר לי רק להצטרף לאיחולים של כולם ולאחל לך את מלוא ההצלחה בלימודייך ובכל תחום אפשרי ולומר לך תודה על הכל

למעלה