פורום חרדים...

חרדי אמיתי הוא אחד שהחילונים...

שונאים אותו. וע"ז נאמר גדולה שנאת עמי הארץ לתלמידי החכמים וע"ז אמר ר"ע עוד שהוא היה עקיבא, "מי ייתן לי ת"ח ואנשכנו כחמור" כן כן כן מילים אלה מזכירות את המצב היום! תראו כמה חכמה היה לחז"ל.

לביא4

New member
במילה אחת -

חרדי זה אדם שמנהיג את ביתו על טהרת הקודש מחנך את ילדיו בתלמודי תורה וישיבות וגם ללבוש סימן היכר - כיפה שחורה או מגבעת, לעומת מזרחיסטים עם כיפות סרוגות, שמחנכים את הילדים בגנים בית ספר ממ"ד וכו'. ואם ראית חרדי אחד או שניים ששמו טלויזיה בארון זה לא אומר שכולם כאלו, לי אישית אין טלויזיה, אבל היא יכולה לשמש שימושים אחרים ללא קליטת ערוצים ותחנות טלויזיה ישראליות או אחרות. יש קלטות של צדיקים, קלטות חינוכיות וכו' ולא גילית את אמריקה אם ראית טלויזיה אצל זה או אחר. ועכשיו אנחנו מקווים שאתה רואה בפורום שחרדים הם בני אדם לכל דבר ומבין מהם חרדים!

לביא4

New member
ועוד דבר -

כמו הרבה שותפים וחברים שלך שהחלטת לכנות את החרדים "שחורים" עורכי דין, חברי כנסת ושרים, גם הולכים עם חליפות שחורות ולמה אותם אתה לא מכנה "שחורים"? אחרי ריבוי הציטוטים הכינויים וחיפושי הדברים השליליים אולי תציץ לעולם החרדי ותלמד גם אתה מהם משהו, ארגוני גמילות חסד לכל סוגיהם - בתי תמחוי - גמ"חים ללא ריבית - ארגון זק"א - הארגונים הפעילים בבתי חולים (עזר מציון וכו') - וכולם בהתנדבות!! אז מה דעתך גם לראות את הצדדים האחרים שלא טרחת להזכיר ואולי גם להתנדב....

ניראה לי שגם אתה חדרי

כי סתם אדם חילוני לא אמור לדעת מכל הקומבינות שהזכרת פה

תלוי

יש אחד שנקרא חרדי בסלנג והוא יכול להיות כל מה שכתבת אבל חרדי באמת זה אחד שעושה מה שה` רוצה מאיתנו שזה שמירת תורה ומצות

למעלה