פורום חרדים...

BEIZI

New member
פורום חרדים...

אם אכן ישנו פורום חרדים, רציתי באמת ובתמים לדעת מה הוא חרדי? האם אחד שכובש לראשו מגבעת שחורה, הוא החרדי? או שמה אחד אשר מקיים את מצוות האלוהים הוא החרדי? או שמה מי שבוחר ג` בבחירות הוא חרדי? או מי שיושב בכולל ושותה תה הוא חרדי? או מי שזורק אבנים בשבת הוא חרדי? או שמה אחד שהוא מחביא את הטלויזה מאחרי ארון הספרים הוא חרדי? או שמה אחד שמציץ בהחבא בעלון ל`אשה` הוא חרדי? או כול שחור הוא חרדי? בקיצור מי חרדי? תודה מראש.

דוסית1

New member
כמה פעמים אפשר לענות על אותה שאלה?

חרדי זה אדם שחרד לדבר ה` ובגלל זה מקיים את את מצוותיו.

דוסית1

New member
חח.. כבר הבהלת אותי עם...

הצרחה שלך.. דברי חכמים בנחת נשמעים... :)

רולי NO 1

New member
לא מדויק!

כי זה פורום זה לא צאט..להתכתב הולכים לצאט פה אי אפשר.אגב..שאלת מה הכינוי שהיה לי..אז לפני הרולי וה NO 1.היה לי כינוי קבוע איזה חצי שנה!

אני לוחצת על "שלח" ושניה אחרי זה

רואה את ההודעה שלך. אתה צודק פורום זה לא צ'אט וזה לא שייך להתחיל כאן התכתבויות בין אנשים בכלל ובהתחשב בעובדה שמדובר בפורום חרדים - בין גברים ונשים בפרט.

שנפנה לכם את החדר?

אני מתחילה להרגיש שאני מפריעה... אולי תעברו באמת לצ'אט? למה? סוג מסוים של התכתבות צריך להיעשות בתיבת המסרים. מי שאין לו מסרים שיעשה את זה בצ'אט.

זה בסדר גמור :)

דוסית, אני לא חושבת שאנחנו צריכים להתגונן בפני כל מי שנכנס לכאן ומחליט לשאול את השאלה הקבועה הזאת. אני חייבת דין וחשבון לבורא עולם בלבד ולא לבשר ודם.

BEIZI

New member
אם אכן כנים דבריך דוסית יקרה,

ישנו הבדל בין חרדי למזרחיסטי?

דוסית1

New member
גם את הנושא הזה חרשנו לאורכו ורחבו.

ברור שיש הבדל מהותי בין חרדי למזרחיסטי! אבל ממש אין לי עצבים לדבר על זה שוב, אולי אם תבקש יפה אריאלה תתן לך קישור להודעה הזאת...

bigMEN

New member
טוב עשית....

אם אכן התכוונת להגיב לשרשורו של ביזי אז טוב עשית שלא הגבת על הודעתו שלו, וכך הודעתו תצלול אל מצולות הפורום.

כאן

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=818&msgid=26415745 וגם השרשור הזה עומד להשתרשר לשם תיכף. אני אחכה כמה דקות עד שתקרא את ההודעה הזאת.

למעלה