פורום חופש התקלקלת

naftalyb2

New member
פורום חופש התקלקלת

מספיק עם הויכוחים והדיבורים לא תצמח כל תועלת מכך הדתיים שוחקים בדברי הבלע שלהם הדתיים משקרים תמיד חבל על העצבים פורום חופש אני מצפה ממכם לבגרות רק הפגנה בכיכר רבין תוציא את האמת לאור בהפגנה בכיכר רבין אני יחשוף את כל השקרים של הדתיים בואו תנו כתף ותעזרו לי באירגון ההפגנה אנחנו הרוב במדינה אנחנו נקבע את החוקים והכללים אל תתנו לדתיים ברשת לסחוף אותכם לויכוחים מורטי עצבים די מספיק כל מי שמעוניין לעזור באירגון ההפגנה ומועדה יפנה אלי אני רוצה את המדינה שלי אין לי ארץ אחרת

עם הדילוגים שלך זה יוצא יופי

"רק הפגנה בכיכר רבין תוציא - את האמת לאור". הכרת האל. LOL

voguemaster

New member
נפתלי

אם תמשיך בקצב הזה הם יסקלו אותך באבנים!

naftalyb2

New member
מי שמעוניין לארגן איתי את ההפגנה

ומעוניין בשינוי אמיתי ולא בדיבורים על יש אין אלהים שיביע את נכונותו פה באתר די עם אלהים "ורוח אלהים מרחפת" תהיו רציניים ובואו גם נממש את דעותנו

fcfighter

New member
אתה סתם תעורר שנאה נגדיכם

כי בשורה התחתונה לא יצא לכם מזה כלום, מקס´ יתנו לכם איזה 30 שניות של פרסום בטמבלויזיה וזה רק ירגיז את רוב האנשים במדינה. בחיי שיותר מ-50% מעם ישראל ישנאו אתכם.

fcfighter

New member
האמת היא שאנחנו הרוב...

והנה עוד עובדה: בעוד 15 שנה ראש הממשלה יהיה אריה דרעי ושר הפנים יהיה אלי ישי, שואלים למה? 1. משפחה חילונית ממוצעת מביאה לעולם 3 ילדים בממוצע לעומת 8 במשפחה חרדית. 2. זה כמו באבולוציה
, 5% מכם ישנו את מינם או יהיו גאים, כך שהחרדים הם הברירה הטבעית ולהם אין את הסיכון של האיידס ועוד מחלות מין... 3. הם לא מתים בצבא. 4. אחוז החוזרים בתשובה גדול בהרבה מאחוז החוזרים בשאלה, אנשים מתחזקים מיום ליום ברוך השם. אסור לשכוח גם שערביי א"י מתרבים. תתעצבן יא מניאק תתעצבן

naftalyb2

New member
לפני שיהיה מאוחר

צריך עכשיו הפגנה אני מעריך שבהפגנה כזאת יהיו 2.000.000 שני מליון איש רק צריך ליידע את שני המליון על ההפגנה

כינוי1982

New member
בקשר ל-2 ו-3

קודם כל, נראה לי שימוש גועלי וציני במוות של אנשים. לטעון בלי כל רגישות בפרצופה של חברה, שמותם של חבריה משרת את האינטרסים שלך, הינו אחד הדברים הגועליים ביותר שניתן לאמר. קצת התחשבות. האחוז המשוער שמונים חברי הקהילה ההומו-לסבית-ביסקסואלית-טרנסקסואלית (וחברים :), הוא 10 אחוזים. יש כאלו שמרחיבים אותו, בהתבסס על דוח קינס (זה היה שמו?) הטוען כי רק עשרה אחוזים הם הטרוסקסואלים גמורים, 10 אחוזים הם הומוסקסואלים גמורים, ו-80 אחוזים נעים בין לבין. יש שטוענים שהמספר האמיתי הוא 2 אחוזים, היות ופעמים רבות במהלך גיל ההתבגרות, מחליטים נערים ונערות כי הם בעלי נטיות הומוסקסואליות, ומשנים דעתם חזרה. כך או כך, אחוז האנשים שמשנים את מינם נמוך בהרבה מ-5 אחוזים. עובדת היותו של אדם הומוסקסואל לא מונעת ממנו ללדת ילדים (נישואין פיקטיבים, תרומת זרע) ובמקרים מסויים גם לאמץ ילדים. איידס אינה מחלה של ציבור בעל נטיות מיניות מסויימות או בעל השקפת עולם מסויימת. היא מחלה שמועברת באמצעות דם, ודם הוא כידוע, אדום תמיד. נכון שבחברה החרדית הסיכויים לחלות בה הם נמוכים, משום שרוב החרדים חיים עם פרטנר אחד לכל חייהם. עם זאת, בחברה החרדית קיימות תופעות של ניאוף. לא אינני יודע מה המימדים, אבל ידועה העובדה שישנם גברים חרדים שמקיימים יחסי מין עם זונות, או מקיימים יחסי מין במקומות מפגש הומוסקסואלים שלא מקפידים על סטריליות (גנים, סאונות). כמו כן, הציבור הדתי-לאומי הרבה פחות שמרן מהציבור החרדי. עצוב שאתה רוקד על דמם של אנשים מתים - חיילים (חלקם גם דתיים, אגב) ואנשים חולים (שאולי חטאו לפי תפיסתך, אך אין זה אומר שאתה חייב להיות מאושר ממותם, אפשר לגלות סלחנות והבנה, כפי שמסורת יהודית רבת שנים גלתה לחטאים מיניים בכלל ומשכב זכור בפרט כאשר התרחשו).

כינוי1982

New member
זה מה שאני יודע

אבל מדובר בהערכה. קשה מאד לקבוע מיהו "הומוסקסואל" להגדרתך, וכמובן שהגדרתו בעייתית לסקרים. האם מי שהתנסה בחוויה מינית עם בן מינו הוא הומוסקסואל? האם מי שחושב מחשבות ארוטיות על בני מינו אך לא ממש אותן הוא הומוסקסואל? האם ביסקסואל נחשב הומוסקסואל? וכמובן שיש אנשים שעבורם זהו שלב חוף, ומנגד, אנשים שמגלים את נטייתם בגיל מאוחר יחסית.

fcfighter

New member
תגובה.

מצטער אם פגעתי במישהו אבל ניסיתי להביא את פני העובדות, אני לא צוחק על דם של אחרים. וגם אניבסופו של דבר (בעוד חודשיים) יתגייס... בקיצור, מה שניסיתי להראות כאן זה שקצב הגידול של האוכ´ הולך וגדל בצורה דרמטית. חוץ מזה, את הכסף לא מספקים החילונים... רוב התקציב שלהם מגיע מתרומות של קהילות בחו"ל. חוץ מזה הם מקיימים משק עצמאי ומשלמים מיסים.

גוססי

New member
חוששני שתחזיותיך לא יתממשו

החברה החרדית תתפורר עקב מחסור במשאבים הרבה לפני שהחרדים יצליחו להמליך עלינו את שריהם. אחרי הכל את הכסף - אותו כסף שהחרדים צורכים בכמויות הולכות וגדלות - מייצרים החילונים, ואלה מתחילים לגלות סימני עצבנות הולכים וגוברים מכך שפרי עמלם משמש לאחזקת עוד ועוד אזרחים שאינם נוקפים אצבע כדי לכלכל את עצמם.

כינוי1982

New member
תיאורית הקשר?

ועדיין אין לובי ממשי שמבקש לאפשר לבחור חרדי לעבוד גם אם לא עשה שירות צבאי. לו הייתי רוצה להיות קונספירטיבי, הייתי אומר שראשי המדינה והתעשייה נהנים להשאיר את הכוח הכלכלי בידיים ציוניות.

answers2

New member
מהפה שלך........

לאוזני אלוהים......... בעזרת ה´ נבואתך תתגשם מהר מן הצפוי.

ofir_y

New member
אללה אכבר

יש לך כמה טעויות בתחזית: "משפחה חילונית ממוצעת מביאה לעולם 3 ילדים בממוצע לעומת 8 במשפחה חרדית" - לא שיכללת את אחוז המשפחות החרדיות לעומת אחוז המשפחות החילוניות, ערבים , רוסים... אגב זה גם נכון לגבי המצב של היום, לא בעוד 15 שנה. דווקא אני צופה שבעוד 15 שנה הטכנולוגיה והמדע כל כך יתפתחו [ואני לא מדבר עוד על פריצות דרך ותקדימים שמביאים אותנו הרבה קדימה!] שהדת תירמס פשוט.. אנחנו נדע הרבה יותר ממה שיודעים היום, בניגוד לדת שלא מפתחת בגרוש. "הם לא מתים בצבא" - כל כך מתאים לתינוקות. שימוש ציני במוות של אחרים, לדרוך על נושא רגיש. אגב צבא ולחימה, אם תיהיה מלחמת אזרחים בין החילוניים לחרדים, תיהיה בטוח מי ינצח. לא מי שיושב כל היום ולומד תורה, אלא מי שיש לו כוח וידע. לחרדים אין כלום. לא כוח, לא ידע, לא ידע צבאי, לא כלום. "אחוז החוזרים בתשובה גדול בהרבה מאחוז החוזרים בשאלה" - 2 דברים: אחוז החילונים גדול מאחוז החרדים, אז מן הסתם זה נתון הגיוני.. דבר שני, מאיפה הבאת את הנתון הזה? אני רוצה לראות. לא מאמין לתינוקות.

למעלה