פאנטאני גבר שלי
קראת במקרה את הספר של לנס ארמסטרונג? או קראת כתבה עליו? למה אם היית קורא אז היית יודע שלארמסטרונג יש כזה דבר, ואני מצוטט הישר מספרו! : "בגיל 16 הוזמנתי לעבור מבדקים במעבדת המחקר היוקרתית קופר קליניק" שבדאלאס, שם החלה מהפכת ההתעמלות האירובית. רופא המעבדה מדד את הכמות המקסימלית של הVO2 שלי, כלומר מידת החמצן שהגוף מסוגל לשאוף ולנצל. הוא טוען שהתוצאות שלי הן עדיין הגבוהות ביותר שהתקבלו אצלם. כמו כן, הפקתי כמות פחותה של חומה לאקטית לעומת רוב האנשים. חומה לאקטית היא הכימיקל שהגוף מפיק כאשר הוא מתאמץ ועייף - והיא שגורמת לריאות לצרוב ולרגליים לכאוב. באופן עקרוניף אני יכול לעמוד במידה רבה יותר של מאמץ גופני מאשר רוב האנשים, ואני לא מתעייף מן המאמץ כפי שמתעייפים רוב האנשים. אז הנחתי שאולי שרדתי הודות לכך (ממחלת הסרטן הוא מתכוון)." ובטור דא פראנס האחרון עשו כל כך הרבה בדיקות!!! ותאמין לי שהתמקדו על ארמסטרונג ודווקא עקב הכוח הרב שיש לו! ועובדה שלא מצאו כלום! והוא בעצמו אמר בפרוש שהוא מוכן לכל בדיקה שיעשו! ועובדה! כך קורה... הוא עושה כל בדיקה שמבקשים ממנו!. בקשר ליולריך ... זה אני לא יודע... אני לא יודע אם הוא לוקח סמים... אבל דווקא לא ממש נראה לי שהוא לוקח.. אבל תשמע! הספורט הזה מתדרדר! הסמים בו מתחילים להיות בכל רוכב לצערי... אני ממש הייתי מאוכז בריצ´רד וירניק ומפאנטאני (שאין לי בעיות איתו) ברגע שהוציאו אותם עקב סמים (למרות שפאנטאני גם בגלל הזבליות לא שמו את כמה שהבנתי). אבל אם תשים לב ... כל הרוכבים ה"חזקים" שהיו כמו אריק דקר ועוד רוכבים אחרים וטובים לא ממש היו טובים בטור דא פראנס הזה... ויש לי הרגשה שהם לא לקחו הפעם כדורים... משמע שבעבר הם לקחו... אה! ובוא תחשוב רגע בהיגיון... ארמסטרונג שניצל בנס ממחלה כ"כ קשה ועוד הוא היה איתה שנה שלמה שהוא הסתיר זאת! את קולט! הוא לא הלך לטיפולים ! לכלום הוא לא הלך! לא לחבר לשום דבר! והוא המשיך להתאמן! יש לבחור כוח רצון! כוח סיבולת! בקיצור! אחרי שהוא ניצל... אתה באמת חושב שהוא רוצה להרוס עכשיו את הבריאות שלו עם הסמים? גם ככה המחלה הזאת השאירה לו "סימנים"... טוב... שמחתי לכתוב את הדבר הארוך הזה
... להת´ איתי רוזנבלום.