פורום חדש.

פורום חדש.

השמועה אומרת, שהוקם פורום חדש העוסק בפילוסופיה. ראו בהודעה זו, הזמנה אישית לכל אחת ואחד מכן/ם, לבוא, ולקחת חלק. נתראה ב``פילסוף``, תלתן אירי ירוק.

softy

New member
שמועות בכלל...

ושמועה בפרט, שייכים כולם למחלקה שלי. אני מבקש לא להפיץ שמועות שלא עברו את מפתן המחלקה שלי, ושלא קיבלו מס. אסמכתא! לא כל אחד ראשי להפיץ שמועות, אלה אם כן קיבל רשיון לעסוק ברוכלות. כמו כן שמועות שיש להן על מה להתבסס הופכות באחת לעובדה! < רק לא עם אילנה > ונראה לי שיש לשמועה זו על מה להתבסס. שולחי ביקשני להודיעך נחרצות וחד משמעי < מחק את מה שנראה לך לא מתאים> שאם ישתמע ברמז קל או במאמר מוסגר או בכל דרך אחרת שלא כדרך כל בשר, או אפילו אם נדרש להביאס קורפוס - צידני שולחי בכל האמצעים הדרושים < כולל לא קונבנציונלים > לנקוט בכל הדרכים האפשריות לאכיפת הנסיעה בחוצה ישראל. על כן מציע לך שולחי לשבת איתו אל שולחן הדיונים הקרוב ולהגיע לפשרה בנושא. סופטי מבלי לפגוע בזכויות. -------------------

אומרים שממשלת תורכיה שוקלת,

לבטל את חוזה אספקת המים לישראל, כל עוד ב``תפוז`` טוחנים כל כך הרבה.. מיכאללה מתייבשת בשקט

שרון-ב-

New member
אומרים שהדוד סם שוקל...

להגדיל את תרומותיו למדינת ישראל כל עוד ב``תפוז`` יפגינו כל כך הרבה טעוני טיפוח שרון, מה לא עושים למען המדינה

אילה.

New member
אומרים שאריק שרון שוקל

איזה מאתיים קילו. אילה סתם שתדעו

ומה את אומרת ,אילה

על שר התיירות שלו שמחלק כרטיסים, מצרף לך תמונה להמחשה.... מור יוסף

אילה.

New member
עוד יוסף

בנוגע לשר התיירות... אולי עדיף שלא אומר את מה שיש לי לומר, לפחות לא לפני שאתייעץ עם עו``ד... אילה נושמת נשימות עמוקות ומרגיעה את עצמה

ו(-_-)ו

New member
ו(-_-)ו כאן אני מחייך,

(*_*) כאן אני ``תוהה`` (0_0) כאן אני ``בוהה`` (?_?) כאן אני ``בוכה``, מצחוק כמובן המשך יבוא........

למעלה