פורום חדש..

DesertRose7

New member
פורום חדש..

לכוכב החדש שנולד.. הראל סקעת.. http://img1.tapuz.co.il/forumsApps/resize.asp?image=29928130.jpg&width=200 המקום לדבר על הכוכב הבא.. ונראה מי יצחק אחרון כשהוא יהיה בניצנים! ושיהיה בכיף!!!

המלך...שמעון המלך !../images/Emo47.gif

תזכרו את ההודעה ואת התאריך והשעה.. ואתם עוד תשאלו אותי איך ידעתי ששמעון הוא זה שיזכההההההה! הוא חייבבבבבבבבבב !!!

שושה 12

New member
../images/Emo79.gifאהה...../images/Emo26.gif

הוא גם חמוד! למרות שמהבבנים אני בעד הראל סקעת (
)

שושה 12

New member
../images/Emo79.gifהם../images/Emo26.gif

יותר בוחנים את הכישרון בשירה מאשר את המראה...

נכון השופטים בוחנים את הכשרון../images/Emo108.gif

אבל הקהל הישראלי גם מסתכל המון על המראה

perrinat

New member
יש משקל להרבה דברים../images/Emo103.gif

אם שמתם לב, כשכל מועמד נבחן הם סימנו בדף כל מיני דברים: -האם מתאים לתוכנית -האם עובר מסך [זה הדבר הראשון שהם הסתכלו- למה יש להם מסך טלויזיה שם
] -יכולות ווקאליות -מאניירות... -האם אפשר לעבוד על הקול שלו ועוד....

DesertRose7

New member
ולא רק בישראל זה ככה!

יש הרבה קריטריונים לכוכב נולד.. אני בטוחה! ואני בטוחה שחלק מזה זה גם המראה.. כי מה לעשות ככה זה בעולם הזה.. דבר ראשון אצל רוב האנשים זה ההיופי החיצוני.. כי זה בעצם הרושם הרישוני.. אבל לא רק זה! לפי מה שאני חשובת ולפי מה שראיתי השופטים התייחסו הרבה יותר לכישרון.. לקול של הזמר/ת למקוריות ועוד כאלה.. אני לא אכחיש שהראל נראה טוב! אבל הקול שלו הרבה יותר טוב מזה! וגם אם לא היה נראה ככה.. הקול שלו היה מכסה את זה!

עלק..... השופטים בוחנים את הכישרון.

אם הם היו סוחנים את הכישרון, חנה גור היתה עכשיו ב13 הבנות! מיקה שדה לא משתווהה לחנה גור מיקה שדה הזאת סתם צועקת. כולם מסתכלים על המראה לצערנו! ולסקעת יש גם מראה מצוין וגםקול מדהים

DesertRose7

New member
אני לא חושבת ככה..

אבל אני לא אתחיל להתווכח איתך! שתינו מסכימות שלהראל יש הרבה מכל דבר... ואם זה מה שיביא אותו לניצנים.. אני בעד!

למעלה