פורום חדש

Digi Lista

New member
אני חושבת שבאות ז´...

אבל נראה לי שאחריה כדאי ישר לקפוץ לט´ כי לא זכור לי שוב דבר עם ח´!(ליפנים יש בכלל ח´?...כי באנגלית אין ואם גם ביפנית אין...)

יאקומו

New member
את צודקת

אבל את יודעת שאת כל השמות האמיריקאים מעוותים... אז שניה, אני אבדוק: חלמון וחלבון נחשבים??? (
) את צודקת... אין! טוב, אז ט´: טוקומון, טנאמון, טיילמון (גטומון... זה בעצם השם המקורי שלה...), טנקמון, טאומון, טנטומון, טריירמון, טנדרמון, טוגמון, טורטומון (זה שרדף אחרי דיוויס וווימון)...

Digi Lista

New member
חלמון הדיג´ימון הבייצתי...../images/Emo3.gif

נדמה לי שיש בט´ גם טיראנומון אבל אני לא בטוחה,(כי יש לי תמונה שלו בראש מאיזה פרק אבל אני לא זוכרת את השם...)טי.קיי,טומוקי(טומי- מפרונטייר...),טאי(איך שכחת אותו?), טואי אנימטיישן(החברה שהביאה לנו אתדיג´ימון,שינזו,דרגון בול זי ועוד...), טוב הלב(זה סמל אבל זה קפץלי לראש...),יש עוד נכון?...

טיקיי

New member
טאקטו!

רשמתם אותו כבר? וטנטומון רשמתם? כי אני לא זוכר אם כן או לא ואגב יש דיג´ימון כזה טיראנומון ויש גם טיראנומון שחור

עוד ב-ט

טנמון- השלב לפני פלמון טפירמון- המלצר במסעדה של דיג´יטממון טסובאמון- השלב לפני אופאמון טסוקאימון- פטמון כחול כהה טסונומון- השלב לפני גבומון טורואימון- גדילה מוזרה של לופמון טסוממון- הגדילה של כל העיניים הקטנות האלה מהסרט טקאמון, טנדרבירדמון (אימפמון עם דיג´י ביצת הידידות!), טינמון, טילומון (ארמור), טוגמוגומון (עוד ארמור), טוקומון (או איך שאני מעדיף לקרוא לו שיניימון), טריסרמון, טאסקמון טיראנומון זה הדינוזאור האדום מהפרק שקארי וטיקיי קיבלו את הדיג´י ביצים שלהם (אגב בסוף הפרק קארי אמרה ש"יצאו להם בתמונות עיניים אדומות אבל מצד שני הן תמיד אדומות" אבל העיניים שלהם בכלל כחולות o_O) בכל מקרה יש גם טיראנומון מתכתי וגם שחור כמו שאמרו שזה הדיג´ימון שלילימון נלחמה נגדו בפעם הראשונה שהיא דיג´י גדלה.

טיקיי

New member
לטיקיי יש עיניים כחולות

אבל לקארי יש עיניים אדומות ודווקא מצחיק "שיניימון"

הכוונה בעיניים האדומות...

הייתה לטיראנומונים. היא אמרה שיצאו להם עיניים אדומות אבל הן בכלל כחולות (וגם בתמונה הן היו כחולות). אם אתה רוצה לראות תמונה של שיניימון תכנס לכרטיס האישי שלי, על אחריותך בלבד!

טיקיי

New member
נכון היא התכוונה לטיראנומונים...

איזה כרטיס אישי אכזרי יש לך... נראה כאילו אתה מאיים לטרוף את כל מי שקורא אותו...

יאקומו

New member
מצאתי עוד ב-ו´...

ווילמון, הקטן הזה שניסה להתקיף את גילמון וטריירמון (וגילמון אמר לו: אל תפחד, אנחנו לא נתקוף דיג´ימון קטן כמוך...)

למעלה