פורום חדש

skopy

New member
פורום חדש../images/Emo43.gif

דבר ראשון למנהל/ים קיבלתי ממכם אישור מזמן,אני מקווה שאתם זוכרים. אז ככה נפתח פורום של מועצת תלמידים ונוער שמדבר על הנושא מכול ההבטים כגון: היבט התלמיד המבוגר המורה ההורה הבן אדם שבמועצה וכמובן את אלו שלא נבחרו ויכולים להיות במועצה והם לא יודעים את זה. יש קישור למטה. בתודה, סהר-מנהל הפורום

יאקומו

New member
המילון!!!!

ראיתי שהמילון בתחתית הדף, ומישהו (מצטערת, אבל אני לא זוכרת מי!) עידכן, אבל השירשור הפסיק לקפוץ... אז הנה! שירשור המילון החדש!!!!!!!!

יאקומו

New member
המילון!!!!

ראיתי שהמילון בתחתית הדף, ומישהו (מצטערת, אבל אני לא זוכרת מי!) עידכן, אבל השירשור הפסיק לקפוץ... אז הנה! שירשור המילון החדש!!!!!!!!

Digi Lista

New member
אז בואי נעתיק אותו...

ואז יוכלו להמשיך(בתקווה ואכן ימשיכו...), אני אעתיק כשאני ארגיש יותר טוב(הגיע הזמן לא?...אבל אני עדיין חולה-האף,הראש והגרון הורגים אותי! וכאב האוזניים חזר, איזה כיף...)

Digi Lista

New member
והינה ההעתקה-המילון!!!

קדימה להמשיך(אם אני לא מרגישה טוב ועושה מאמצים לפחות תשתפו פעולה...) האות א´ דיג´ימונים: אגומון,אגומון קפוא, ארוקנימון, אימפמון,אזולונגמון, איירדרמון, ארמדילומון, אנקילומון, אקווילמון, אימפריאל דריימון, אומנימון, אייס-דווימון (דווימון קרח), אילקמון, אנג´מון, אנג´וומון, אוגרמון, אטמון, אטמון מתכתי, איקקומון, אופמון,אפוקלימון, אנדרומון, אורניטמון, איאנדורומון,אינפרמון, איבוונומון, אינפרמון, איבוונומון,אבונומון ואגונימון, אקס וימון,אנטילומון. דיג´יגורלים: איזומי(עונה 4),איזי, אליס סמלים: אומץ, אהבה, אמינות, אור אחר: אוקווה האות ב´ בילזמון,באבמון,בירדראמון,בוקאמון,באקמון,בלוסומון,בולטמון,בוטמון,ביומון,ביטמון,בליטזמון,ביהומון (האל שדומה לכלב),בוקומון ,בומבר נאנימון,בלימפמון,בוגימון,ברכיומון,באלבמון,בוצ´יימון (הארמור של ורמון עם דיג´י ביצת טוב הלב שלא ראינו בסדרה),בולמון, באטרפליימון ,ברונמון ,בוארמון האות ג´ דיג´ימונים: גארודאמון, גריימון, גריימון מתכתי, גריימון מלחמתי, גרורומון, גרורומון מלחמתי (וארגרורומון), גרורומון מתכתי, גאבומון, גטומון, גארדרומון, גילמון, גרוולמון, גיגימון (לפני גילמון), גרגומון, גוממון, גריימון מלחמתי שחור, גארבג´מון,גירומון,גריפונמון,גולמון, גקומון, גריימון עתיק, גארורומון עתיק,גטסומון, גאלאנטמון,גריזמון,גריימון בוער דיג´יגורלים: ג´ו, ג´רי, ג´ונפי(ג´יי.פי) אחר: ג´וני(אבא של הנרי),גראני(התיבה שהצילה את הילדים) האות ד´ דיימון, דוגמון, דווימון, דווימון ימי, דווימון קרח, דמיווימימון, דמידווימון, דינובימון, דריימון קיסרי, דריימון קיסרי מצב לחימה,דמי-וימון, דאסקמון, דוקוגומון, דוברמון, דווידראמון, דיאבורומון, דיג´יטאממון, דארק-ליזארמון,דמידווימון, דיברמון, דולפימון,דינוהומון, דלאקמון,דרימוג´מון. דיג´יגורלים: דיוויס אחר: דיג´יכלי, דיג´יגורל, דיג´יגדילות,דיג´ימון(שם הפורום למי שלא שם לב...),דיגמון-כוח קידוח(זה בא לי אוטומטית...),די-פאוור, די-שלוש, די-גלאי, דיג´י-מודיפי (digi-modify), דיגיטלי(אם המילה נחשבת...), די-ריפר, דייזי ודולפי(מתכנתי הדיג´ימונים),דיג´יביצה, דיגיגדילה גנטית האות ה´ דיג´ימונים: הוקמון, הלסמון(כנפי האהבה...הרגל...), היפוגריפונמון,הרפימון(היא התקיפה את ריינמון, הציפור-אישה הצווחנית),הרקולס קבוטרימון,הייאנדרומון הונביימון,הופמון,הוניבימון,היאוגמון דיג´יגורלים: הנרי אחר: הייבריד(דיג´יגדילה מיוחדת בעונה הרביעית),התאמה דיגיטלית, התפתחות דיגיטלית, הפעלת התפתחות דיגיטלית, התפתחות על כוללת,היפנוס,הגורומון (הגלגל שיניים שגדל לגארדומון של קאזו) האות ו´ דיג´ימונים: וימון, וג´ימון,וורמון, ווימון,וויזארדמון,וארגרורומון,וויקראלמון,ואג´רמון,ואדמון, ולקירימון, וי-דריימון זירו,וי-דריימון, ונום מיוטיסמון, ורמילימון, וי-אלקמון, וייקמון, ויילמון, ויקסימון, וולקמון דיג´יגורלים: וויליס ועכשיו אנחנו באות ז´(אם כי אם מישהו מוצא עוד באחת האותיות שלא כתבנו לא להתבייש להגיד...)- הינה מה שמצאנו עד עכשיו ואני יודעת שיש עוד אז יאללה...זוצ´אמון, זודומון, זואי(איזומי, גירסה אמיריקאית...),זאנבמון ,זאדמילניומון ,זרימון,זורומון,זאוקימון

yamato ishida

New member
מה זאת אומרת?

יפים מדי? מה זאת אומרת? זה רע? זה טוב? אני הולכת להיות מפוטרת מעבודת הציור שלי עוד לםני שבכלל ניגשתי לאודישנים? אני לא אהיה ציירת קריקטורות?! מה זה אומר?!

יאקומו

New member
לא לא לא לא לא!!!!

תרגעי!!!! אני מתכוונת שהם מאוד מאוד יפים... ודי נכנסתי לדיכי קטן, שאני לא יכולה לעשות!!!!

Digi Lista

New member
כי יש לי עוד קצת זמן...

אני ב17 לנובמבר ונובמבר אפילו עוד לא התחיל...אני אכתוב כשיתקרב המועד...

יאקומו

New member
לנובמבר?????

אופס... רשמתי אותך בפברואר... לא משנה למזלי כתבתי סימני שאלה, כלומר לא בטוח, אז רשמתי רק בעיפרון, אני צריכה לתקן ולשים תמונה (מדבקת דיג´ימון, לכולם אני שמה כאלו!) כל חברי הפורום רשומים אצלי! לפחות אלו שאמרו את התאריך...

Digi Lista

New member
אני יודעת מאיפה הטעות...

טלי(סטאר פאמל)נולדה ב17 לפברואר(גם אחי הקטן...זה לא קשור...)ולילו נולדה ב17 למאי ואני 17 לנובמבר(יש עוד כמה ב17 לחודש שאני לא יודעת?...)

למעלה