פורום חדש לאוהבי בשר!!!

taz512

New member
פורום חדש לאוהבי בשר!!!

סטייק, כנפיים, שיפודים, קבבים, שאוורמה, המבורגרים, קציצות, שניצל, נקניקיה וכיוצא בזה. מה משותף לכולם? ניחשתם נכון, כולם פעם השמיעו קולות, חלק מווווו, חלק מההההההה, וחלק אפילו קוקוריקו. זה הפורום שלהם, הפורום של כל החיות האלה, שהקריבו את חייהן על מזבח הגריל למעננו, האנשים הרעבים. אז אנחנו נהלל אותם, נדבר על הרבה דברים ויהיו הרבה שאלות, איך להכין בשר טוב, מתכונים לאנטריקוט ברוטב חובזות (לא מוספים ירקות לבשר שלי), איך לאכול את הסטייק (רייר וצועק "הצילו"), כשאני מזמין סטייק כמה גרם להזמין? (אני לא מדבר בגרמים אני מדבר בקילו) הפורום הזה הוא בשבילכם, אותם אנשים (כמונו) שלא יכולים לעבור שבוע בלי סטייק עסיסי, אותם אנשים שצריכים מולם בצלחת יצור שהיה פעם חי, לעומת איזה משהו שגדל בגינה. אז הצטרפו אל החוויה עכשיו! anashim.tapuz.co.il/meat טאז, השד והבשר

יאקקקק

איכסססס יאקקקק אנשים מגעילים רוצחים אני אישית צמחונית וכמובן נגד רציחת בעלי חיים ואני בטוחה שכולם כאן נגד רציחת בעלי חיים אבל יאקקקק לעשות על זה פורום???? ודרך אגב שמעתי שמייצרים מסוסים דבק זה נכון???? רעות

קטיפה

New member
גרררררררררררררר

איך אתה יכל לאכול חייה שפעם הייתה לה נשמה משפחה חיים!!!! איך אפשר? אני כל פעם שאני רואה סטייק שווארמה ובלה בלה בלה בא לי להקיא!!! ואח"כ אתה כועס שאנחנו פותחים הודעות סתם..

אני לא צמחונית...

איך אפשר לוותר על סטייק? המבורגר וכו´?????? פשוט לא חושבים על החיה שזה היה פעם ורק נהנים מהטעם! יצא לי חרוז!!!!

איזה מסיבה חמודה הייתה לנו אתמול!!!

היי כולם!!!! חזרתי מהטיול השנתי!!!! היה ממש כיף! ו- אתמול חזרתי בשבע ומשהו ובחווה מיד הייתה לנו מסיבה של סיום הקיץ! היה ממש סבבה\! היה על האש, קבבים, סטקים, סלטים, עוגות למיניהם...! ואז אני וחברות שלי שיחקנו אותה "סוסים" והם בנו לי מסלול קפיצות... חחח אני הייתי הסוס למי שלא הבין (כי לי היו את הצעדים הכי דומים לסוס [קאנטר, גאלופ, הליכה וטרוט] ואני אפילו עשיתי פאסאז´ (הדבר הזה שהסוס כאילו קופץ בכדי למשוך נקבות...)!!! וקפצתי שני איקסים, ועוד כמה מיכשולים...! ואז הלכנו לטיל עם הכלבים.. איזה כיף היה!!!! נושא חדש***** אז בטיול... ניכנס לנו יעל לחדר!!!! באמת!!!! דרך החלון!!!! ואז אני קמה ואני רואה משהו קופץ החוצה דרך החלון שלנו... זה היה יעל!!! אני עדיין בשוק! והלכנו המון המון ועכשיו יש לי כפפות שירפה על הידיים... חחח
היה ממש כיף!!!!! והיום אני הולכת לצלם את חברה שלי בשיעור רכיבה!

קטיפה

New member
אז מה...

גם אני אוהבת בשר מאוד!! אבל אני לא יכלה לחשוב על הסבל שראיתי מתמונות כמה שהתרנגול למשל סובל אחרי ששוחטים אותו הוא א לא ישר מת... טוב בכל אופן אני לא רוצה לריב ולא רוצה להיחסם אז סאלמאת

S H I L G I

New member
../images/Emo46.gifטאזזזזזז!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:

אל תעשה הכללה של "אתם, האנשים.." יש פה המון צמחונים בינהם גם אני!! אני לא חושבת שאנשים שמכנים את עצמם אוהבי חיות הם באמת אוהבי חיות כי הם אוכלים בעצמם חיות!! זה אומר שנגיד אני אומרת לך "אני אוהבת אותך" (מה פתאום?) ואז אני מתחילה לנגוס בך כי "זה טעים לי!!!" ועוד דבר, אל תצעק על אחרים שהם עושים דברים לא באוף וימחקו אותם, כי זה בדיוק מה שאתה עשית, אם הייתי מנהלת, הייתי מוחקת ישר את ההודעה הזאת!

M ar y K at e

New member
פפפיייצצצצצייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

את לא יודעת כמה התגעגעתי אליך
און בסו מוי מוי מוי מוי מוי גראנדה
!| טה קיירו
!|
אני מקווה גם את התגעגעת אלי
אהה- וכתבתי לפורום מכתב בכתב ידי המשורבט בקרוב
מרי קייט והגעגועים

M ar y K at e

New member