פורום חדש בשבילך אני חושב לבקש מתפוז שיפתחו פורום חסידי ותומכי רפוש. מי בעד?
ח חנוך617 New member 25/3/04 #1 פורום חדש בשבילך אני חושב לבקש מתפוז שיפתחו פורום חסידי ותומכי רפוש. מי בעד?
S sarav55 New member 25/3/04 #2 אני בעד למרות שאיני מכירה את רפוש רק מהפורום הזה חוץ מזה רפוש יש לו פורום משלו מוסיקה חסידית לא כן??
מ מתנדב New member 25/3/04 #6 אני תומך... רפוש הוא בסך הכל אדם נחמד, ואני מאוד מקווה שהפורום יעמוד בלחץ החזק מרוב החסידים, חנוך איפה הפרנצ'עס?
אני תומך... רפוש הוא בסך הכל אדם נחמד, ואני מאוד מקווה שהפורום יעמוד בלחץ החזק מרוב החסידים, חנוך איפה הפרנצ'עס?
ח חנוך617 New member 25/3/04 #7 הזמנתי כבר של 8 קומות אך הקפאתי את ההזמנה כי אולי כדאי שיעשה טיש באינטרנט.
מ מתנדב New member 25/3/04 #8 חחחח חנוך אתה הגבאי, אני האויז בחור, ושי ילך הראשון מקדימה ויצעק, מאכט פלאץ דרבי קומט, ומה נעשה עם השיריים? כמובן שהכל בצחוק, מבלי לפגוע חלילה ברפי או בכל גולש אחר...
חחחח חנוך אתה הגבאי, אני האויז בחור, ושי ילך הראשון מקדימה ויצעק, מאכט פלאץ דרבי קומט, ומה נעשה עם השיריים? כמובן שהכל בצחוק, מבלי לפגוע חלילה ברפי או בכל גולש אחר...
S sarav55 New member 25/3/04 #10 מכיוון שאני שמנה אאמץ את השיריים אני אוהבת את הטישים ביחוד הטיש של חסידי סלונים בשבת במאה שערים כדאי וממולץ
מכיוון שאני שמנה אאמץ את השיריים אני אוהבת את הטישים ביחוד הטיש של חסידי סלונים בשבת במאה שערים כדאי וממולץ
ח חנוך617 New member 25/3/04 #11 אני מדמיין את האדמור רפוש עושה מבחן לחסידים בסוף הזמן. זה יראה כך; וועלוול, מי הלחין פתח שערי שמים? אנשל, מתי שרו לראשונה כל רינה וישועה?
אני מדמיין את האדמור רפוש עושה מבחן לחסידים בסוף הזמן. זה יראה כך; וועלוול, מי הלחין פתח שערי שמים? אנשל, מתי שרו לראשונה כל רינה וישועה?
ש שלומי ירושלמי New member 25/3/04 #15 חברה מה קורה כאן? החלטתם לסגור חשבון עם רפוש על הבוקר . סליחה הצהריים