פורום חברתי!

• פותח הנושא sarah
  • פורסם בתאריך

sarah

New member
פורום חברתי!../images/Emo179.gif

1)מי המנהלת הזאת בכלל? 2)מה אתם עושים בחופש? 3)מישהו יהי בנתב"ג ב13 או ה14 באוגוסט? 4)עדיין לא עברתי את הפרק הרביעי בה"פ
פשוט... זה פשוט לא "עושה לי את זה" זה איכשהו לא מצליח לעניין אותי
אבל אולי בקרוב, אחרי שספיילרו לי את מי מת, אתחיל... בההה :-X נצלשו להנאתכם

sarah

New member
וגם... ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gifעוד כמה דברים חולים

1הלירקס החולים של השבוע ואח"כ הטופיקים החולים של היומיים האחרונים בדיבייטניג: והשיר החולה של השבוע,אפשר לשמוע אותו בגלגל"צ
: "Do It With Madonna" You know Christina's got the body She really likes to spin and twirl But when she's flirting with the camera You know she's just a little girl Now Pink is cute but still a baby And she talks with attitude She has some spunks for a young lady But what I'd really like to do I'd love to do it with Madonna She's what a woman's supposed to be Oh Madonna can you do it with me? When Britney sings it sounds amazing I like her belly and her butt But how would you like to be with her? She's always hanging with her mum. I'd rather do it with Madonna She's what a woman's supposed to be The only girl I'll ever need Madonna do it with me I'd rather do it with Madonna She's really got me on my knees The only girl I'll ever need Madonna, do it with me Oh Madonna Ooooo Ooooo Oooooo Madonna, I'd really like to be with Kylie I think she's really really hott I wonder if I could get Kylie To wanna do it with Madonna I'd rather do it with Madonna She's really got me on my knees Oh Madonna won't you do it with me? I'd rather do it with Madonna She's what a woman's supposed to be Oh Madonna come and do it with me I'd rather do it with Madonna She's really got me Have you seen her where she's wearing the cowboy hat and she's kicking the dirt I wanna do it with Oooo Madonna [till fade] 1)מאתמול אני בסדנת דיבייטינג הדיבייט הראשון היה על האם זה מוסרי והאם יש להרשות לזוגות חרשים לבחור (באמצעות התעסקות גנטית) שהתינוקות הרכים שלהם גם יהיו חרשים? (עניין חולה ביותר. באותה נימה- לזוגות נכים מותר לכרות רגליים לילדים שלהם?
) 2)והיום עוד יותר טוב
&gt
"האם יש להרשות בחוק ניתוחים שלאחר המוות שבהם יכולו לצפות הקהל הרחב" האם אני אוכל לראות עקירת לב בערוץ 2 כשמשעמם לי? האם אחותי הקטנה (הדמיונית) תוכל לראות ביתור גופות בערוץ נשנאל ג'אוגרפיק? :) האם בשביל הרייטניג ישפריצו מלא דם של מתים בשידור חי והאם ילדים קטנים יחקו את זה במחשבה שזה בסדר?!

sarah

New member
:-X אני לא יודעת איך לנסח את זה מב

ב-לי שזה ישמע רע ממש אבל
לא קיבלתי שום תגובות בזמן ששירשורים אחרים פורחים וזה...גורם לי להרגיש חרא

coolit

New member
הנה תגובה../images/Emo24.gif

אל תקחי את זה אישית, פשוט אין פה אף אחד~! את לושמה לב? 1. לא ידוע.
מישהי שקוראים לה שלומית והיא מהעיר הקטנה. 2. ככה: מחשב מחשב מחשב מחשב מחשב מחשב מחשב, שלוש בלילה ערבית, מחשב מחשב מחשב מחשב מחשב מחשב מחשב מחשב, עשר בבוקר לישון, שלוש-שבע בוקר טוב, מחשב מחשב מחשב מחשב מחשב מחשב מחשב מחשב מחשב. 3. לא אני.
4. אני עוד לא גמרתי את הפרק השני
גם אותי זה לא מעניין!

=Wednesday=

New member
עצוב ../images/Emo7.gif

ומה שעוד יותר עצוב, זה שאם אבא ואמא לא היו רוב הזמן במחשב, זה היה גם המצב שלי... ^_^

coolit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחמודה^^

את לוידעת מה קרה..
הסרט הזה שראיתי אתמול- אנשים!!! הפריצה לאלקטרז- סרט מעולהההההההההההההה!!!!!!!!!! אז, אז, אחר כך אמא שילי הכניסה קלטת מטופשת של ילדים קטנים, ועכשיו היא לא יוצאת משם!!!
ואני רוצה לראות את זה עוד פעם!! או סרט אחר (מה???? שוב להכנס לחדר של עמיחי???o_O)

=Wednesday=

New member
בהחלט סרט טווווב ../images/Emo98.gif

אני ראיתי היום אלאדין...
אני לא חושבת שאי פעם נהניתי ככה מהסרט הזה!! הוא פשוט מקסים.. ושמתי לב פתאום לכל מיני פרטים קטנים חמודים.. ^-^ ואח"כ הייתה לי השראה אז ציירתי את יסמין

Kryptonite

New member
שרה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

כלל ראשון - פה אין ניצלושים, מותר לפתוח "טופיק" לטיפת הזעתר ששמת הרגע על הבייגלה, פורום חברתי, לכי תביני...
בכל מקרה, המנהלת היא המנהלת שנישארה פה מהפורום הקודם שהיה פה (משהו בסיגנון "אפי היקרה" אם הבנתי נכון
) והיא פשוט ניטרלית בינינו לבין הסרט ומוחקת כל וויכוח ומביאה לנו שאלות קיומיות חשובות כגון הפיצה המועדפת עלינו, הקטשופ המעודף שעלינו וכו'. אני לא עושה כלום בחופש, משעמם. משועמם. קורא את החמישי
וגם אני הרגשתי\מרגיש ככה (לא החלטתי
) לגבי הספר. כלומר, אם סתם ככה, אין לי כוח ממש להתחיל לקרוא אותו. אבל שאני מתחיל, אני עובר איזה 200 דפים בשעה... ממ, תמצאי את האיזון שלך

coolit

New member
הנה ניצול"ש../images/Emo3.gif:

שימו לב שאמרתי לו האני (honey), והוא תרגם ל"אתה"..
שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. הבעיה שלי היא נוראה במיוחד. ספר לי עוד על הבעיה אל תקטע, בדיוק עמדתי לספר לך! בוא נדבר על זה בוא לא, כאילו שיו? באנו לדבר על הבעיה שלי? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? עוד לא שמעת מה הבעיה, אז מה אתה קופץ לפתרון? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? על זה אתה, חמוד שלי, צריך לענות, לא אני. מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? בעוד שנה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי זה משנה, אם עשר שנים או שנה אחת.. איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? נו, אז שנה או עשר? איך היית מגדיר את חייך? גוש קקי ורוד ומפורסם. כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי שכחת סימן שאלה, האני. שכחת סימן שאלה, האתה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי.. קרע אותי..P: נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? שוב אתה קופץ לפתרון. אתה מתחמק, מה?! אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בוא נתקדם ונבדוק איך תוכל להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשך. אנא המשך?! אני לואמורה להיות בת?! כאשר אתה אומר ' אנא המשך?! אני לואמורה להיות בת? ' למה אתה מתכוון שאני בת, ואתה אמרת לי המשך, שזה זכר. לך ללמוד לשון אצל קסם ועידן!! מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? הו, סופסוף אתה מתעניין בבעיה!! בוא ננסה להתרכז בך ולא בי אכן, רעיון טוב. אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? אתה שוב לא מקשיב לבעיה שלי!!;( אני שוב לא מקשיב לבעיה שלך? בדיוק כך! סופסוף קלטת!! בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? עקשנות?.. כיצד אתה מרגיש עכשיו? חרא! כי אני צריכה לחרבן ובמקום זה אני מדברת איתך.. אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אני אשב אחרת. אני אשב על האסלה במקום על כסא המחשב.

=Wednesday=

New member
טוב, אני עונה! ../images/Emo24.gif

1) צחי וברית כבר אמרו
2) כלום
אני אמורה להתחיל לעבוד, אבל הערן הזה לא מתקשר אלי!!!
3) אני אהיה ב-18!! את מוזמנת לחכות.. grab a bench
4) אני אישית דווקא ממש נהניתי מהספר כבר מההתחלה.. אבל גם אם זה לא מצליח לעניין אותך - כמו שאני תמיד אומרת (זה מה שאתה תמיד אומר, סבסטיאן?..): אסור, אסור אסור אסור, לשפוט ספר עפ"י הפתיחה שלו!! אז תמשיכי לנסות, ואני מקווה בשבילך שזה יגיע מתישהו

Silver Fox

New member
אוקיי...../images/Emo36.gif../images/Emo82.gif

1. המנהלת זו סתם שלומית מהעיר הקטנה שהיא נורא נחמדה ו... זהו. 2. יושבת באינטרנט וקוראת את הארי פוטר השני באנגלית. (אני כבר בפרק 14 מאז יום רביעי לפני שבועיים! *גאה בעצמי*) 3. אני אהיה בנתב"ג ב-12 באוגוסט
4. אני כבר יודעת רוב מה שקורה בספר... (אחותי האהובה) את בטוחה שאת רוצה לדעת מי מת?

שרהההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo175.gif../images/Emo88.gif

1. היא טענה שגם היא לא יודעת.
2. מסדרת ת'חדר, הייתי בג'אז איזה שבועיים, מדי פעם אצל חברות וקניונים ובקרוב מפגשי פורום ^^ 3. אני לא
טיסה נעימה? 4. גם לי זה היה ככה בהתחלה.. אבל ב400 העמודים האחרונים הייתי מרותקת לחלוטין!

shloompi

New member
נמנמנמ ...../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

1. היא... שולמית
2. מחשב, טלוויזיה, שינה, ניג'וס בלתי פוסק, תכנית גאונית ללמוד את כל השירים בפלייליסט שלי בע"פ, ביקור מזעזע במקוריותו בקניון פעם ביומיים בערך. 3.לא חושבת
4.גם לידיד שלי הייתה את הבעיה הזו... מאז שהוא הגיע לעמוד 150 בערך, זה עבר

המנהלת הזו זו אני

אני הולכת להציע את זה ככותרת ליהודה אטלס. תזכרו ששמעתם את זה כאן ראשונים
אבל אל תדאגו - הכוח לא עולה לי לראש. אני דיקטטורית לייט. אם מישהו לא אוהב פיצה, אני מרשה לו לא להגיב על סוגיית הפיצה השווה.

למעלה