פורום חברויות!

פורום חברויות!

חברים וחברות יקרים, עלה לי רעיון לראש ואני חושב שכדאי שנייסם אותה. מאחר והפורום שלנו מקסים כ"כ, חבל לדעתי שהנוחכות מצומצמת ל6-7 חברים עיקריים, שאגב אני מודה לכם על כל שניה ושניה של שהות נעימה, וכדאי שנעשה גם אנחנו משהו כדי לקדם את הפורום. המנהלת היקרה עשתה,כפי הנראה, הרבה עבודה קשה בשביל להביא אותנו לאיפה שאנחנו היום אבל.... אם רק כל אחד ידאג להביא 2-3 חברים לפורום, וה2-3 חברים האלו גם יביאו 2-3 חברים לפה, נהיה פורום חזק בהרבה, מועיל בהרבה ומחוזק בהמון. אני אישית אעשה כמיטב יכולתי להביא חברים לפה, למרות שאין לי הרבה חברים שגולשים בתפוז אבל אני מבטיח להשתדל. בכל אופן, שיהיה לנו בהצלחה ורק טוב! אוהב, דוד.

RossandRachel

New member
זה ממש יפה מצדך ^^

ואהבתי את התמונה... לצערי אני מעדיפה שלא להביא לפה חברים, כי אני מדברת עלייהם פה....

sh53

New member
../images/Emo51.gif על הדאגה

רואים שאכפת לך ואתה בחור מקסים וטוב
יכולה להבין בהחלט למה החברה שלך דווקא איתך ולא עם מישהו אחר, זה בגלל הלב הטוב שלך והאכפתיות מהסביבה והאנשים שלידך.

N0KIAman

New member
תשנה כינוי :)

אני חושב, למרות שאני קטן מדיי, 13, שאני רומנטיקן. לצערי, או שבעצם לטובתי, אין לי חברה, אז איך אוכל לדעת זאת? הרי אני אומר לעצמי מה אני אעשה לאותה אחת, אבל אני לא יודע אם המילה שלי עדיין תשמר. מה אתם אומרים? זה זמני, ז"א שלמרות שאני אומר לעצמי את זה זה לא יקרה, או שזה בעצם כן יכול לקרות? תודה רבה לעונים.

לא הצלחתי להבין.

מה אתה שואל בעצם? האם אתה שואל לגבי היכולת שלך למצוא חברה? תסביר. [ואגב, גם בגיל 13 ניתן להיות בוגר/רומנטיקן כמו מישהו בן 20] יומטוב!

../images/Emo9.gif

אני ניסיתי להביא כמה חברות ומכרים והלך לי לא רע.. רק שהם לא תמיד נשארו... חברות מקנדה לא ממש יעזור..

את מלאכית בכל מקרה!

עכשיו הייתי אצל חבר שלי, אמא שלו אישה מעניינת. היא אמרה לי לומר לעצמי "אני נשמה. אלוהים אוהב אותי כפרה עליי ועליו ושנזכה למשיח" אז אני אומר לך את זה. [לפחות היא מבשלת מעולה. מרוקאית...]

אני יודע?

אני לא מהאנשים שרצים ברחובות ומכריזים משפטים מרוקאים מוזרים... חח. קבלי משפט חמוד: "אני מרחף לפעמים. קרה לי פעם שריחפתי למאדים והזמנתי ארוחה שלא יכולתי לשלם עליה" שיעשע אותי.

מה לסגור?

לא סוגרים את הפורום.. אם לזה מה שחשבת.. הוא כתב ליישם (עם שיגאות כתיב).. הוא התכוון שכל אחד יזמין כמה מהחברים שלו לפורום על מנת להגדיל את כמות החברים בפורום...

לא, זה שגיאות..

שים לב.. העתקתי את ההודעה לכאן ועכשיו אני אעבור ואדגיש לך את כל השגיאות כתיב שלך..
חברים וחברות יקרים, עלה לי רעיון לראש ואני חושב שכדאי שנייסם אותה. מאחר והפורום שלנו מקסים כ"כ, חבל לדעתי שהנוחכות מצומצמת ל6-7 חברים עיקריים, שאגב אני מודה לכם על כל שניה ושניה של שהות נעימה, וכדאי שנעשה גם אנחנו משהו כדי לקדם את הפורום. המנהלת היקרה עשתה,כפי הנראה, הרבה עבודה קשה בשביל להביא אותנו לאיפה שאנחנו היום אבל.... אם רק כל אחד ידאג להביא 2-3 חברים לפורום, וה2-3 חברים האלו גם יביאו 2-3 חברים לפה, נהיה פורום חזק בהרבה, מועיל בהרבה ומחוזק בהמון. אני אישית אעשה כמיטב יכולתי להביא חברים לפה, למרות שאין לי הרבה חברים שגולשים בתפוז אבל אני מבטיח להשתדל. בכל אופן, שיהיה לנו בהצלחה ורק טוב! אוהב, דוד. אני מצאתי לפחות 2!

למעלה