פורום ווינר וטוט מציג : משחק חדש

חזי147

New member
פורום ווינר וטוט מציג : משחק חדש../images/Emo70.gif

והפעם המשחק היומי!! איפה יפול ה-X ? מי שרוצה להשתתף מתחילים מהיום!!!

חזי147

New member
הניחוש שלי להיום ../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|

טוני פארקר - צ'נסי בילאפס

dedi22

New member
X בסל ראשון לא נחשב לצינור מהמועצה

אלא סוג ההימור עצמו, בלי קשר אם יוצא 1 X או 2, הוא צינור אחד גדול, ומי שמשתמש בו זה כאילו הוא זורק 2 קוביות שש-בש ומהמר אם ייצא לו זוגי או אי-זוגי ( דובל= איקס ). בקיצור, כמו שנאמר כאן כבר מאות פעמים, זה מזל נטו והימור לא חכם.

הסיבה היחידה שזה הימור לא חכם היא

שהיחלס הוא נמוך מ2, שזה בעצם פחות או יותר הסיכוי לתפוס את ההימור הזה... אם היה יחס 2 אפשר היה להמר על כך.. אבל היות והיחס נמוך מ2 ברור שההימור הזה לטווח הרחוק רק יביא הפסדים.

כמו כל הימור על הנייר.... ההבדל

הוא שבהימור הזה שום מידע וניתוח לא ישפיע בצורה משמעותית על ההימור ולכן הוא לא שווה.

מה זה אומר על המהמרים? שכל דבר

שיינתנו להם הם ייקחו. אם הוא אטרקטיבי מספיק, אז אדרבה (ואת מכבי תמיד אפשר לראות...).

ובצורה הזאת אי אפשר להרוויח לתווך

הארוך, לכן ברור שכמעט ואין שום סיכוי שבעולם לצאת מורווח מהווינר לתווך הרחוק. לכן פונים לאתרי הימורים שמאפשרים להמר על משחק בודד וגם שם קשה מאוד לצאת מורווח לתווך הארוך אבל אפשר עוד איכשהו לשרוד ולהרוויח כמה ג'ובות כי לפעמים יש משחק שבולט לעין.. נבדל מן האחרים.. מושך אותנו אליו.. מפתה..זוכה...

חזי147

New member
כמעט ויש לנו זוכה במשחק!!!

רק נקודה אחת הפרידה בין פג'יטה לבין איקס! אתה זוכה בטלוויזיה !

michaeler

New member
הצעות למשחק

אולי כדאי לעשות את זה בסגנון "יצאת כריש", לתת 100 ש"ח נגיד כל פעם למישהו, ולעשות כמו תוכנייה לאיקסים, לדוגמה: לא נופלים איקסים - יחס 1.1 (או כמה שקובעים) נופל X אחד - איזשהו יחס נופלים 2 איקסים - קובעים שוב יחס ...... וכך הלאה ועוד אפשרות של: לנחש בדיוק איפה יפול הX או למשל לתת 2 משחקים ולהגיד שבאחד מ2 או ב1 מ4 או משהו כזה. סתם רעיון.

michaeler

New member
רעיון למשחק

אני כותב את זה שוב כי מסיבה כל שהיא ההוגעה הראשונה שלי לא עלתה. אז הרעיון שלי הוא כזה- לעות את זה בסגנון יצאת כריש, ולתת כמו תוכניה כזאת לאיקסים, כאשר לכל משתתף יתנו נניח 100 ש"ח והוא יצטרך להמר כרצונו. וההימורים יהיו משהו בסגנון: לא יפלו בכלל איקסים היום - יחס 1.1 (או מה שקובעים) יפול X אחד - נותנים יחס יפלו 2 X - יחס מסויים וכך הלאה בנוסף לכך אפשר אולי גם לעשות אפשרויות של הימורים מסויימים, כמו: הX ייפול באחד מ2 משחקים מסויימים, ב1 מ4, ב2 מ4 או לא יודע מה (כאן היחסים יהיו כמובן גבוהים יותר). אז זה היה סתם רעיון.

למעלה