פורום הטרור של יחד

the man is back

New member
פורום הטרור של יחד

רק תראו מה מנהל פורום יחד שלח לי: "הודעתך שכותרתה "זה שאתה אנסת והתעללת בפלסטינים" נמחקה משום שמדובר בהאשמה אישית כלפי חבר פורום. עד שחבר זה אינו מואשם בפלילים בגין עבירת אונס, עליך להתשמש במקרה הקל במלה "לכאורה" כאשר אתה מאשים אותו בפומבי, ובמקרה של הפורום אנחנו מצפים להשתדל להמנע מהאשמות פליליות אישיות בכלל. מטרת הפורום אינה לשמש בית משפט ציבורי, אלא לעורר דיון פלורליסטי ומכובד."

למרות שגם אני חסום שם.

כי אמרתי שהפלסטינים הישראלים הם גיס חמישי וזה כן סתימת פיות . לך מחקו הודעה מטומטמת גסה הנובעת מחוסר חינוך וכבוד ותרשה לי גם מטימטום. אני מכיר אנשי ימין רציניים ויש לי ויכוח איתם .אך אתה סתם ילדון זב חוטם שאין לו מה להגיד ולכן מתשלח ברמה האישית . בנוסף אין לך שכל לשתוק וללמוד. מחקו לך הודעה בצדק אז תסתום במקום זאת אתה מוכיח לכולם שאתה טיפש

מחקו מוחקים וימחקו . ומה שלא אז זה

לא שטותי ביג דיל מחקו לך הודעה מה אתה בוכה אני לא מבין?

magav25

New member
הנהלת הפורומים שמאלנית../images/Emo46.gif

הם נותנים לשמאל להגיד מה שהם רוצים אבל סותמים לימין את הפה תראו מה זה אילו כולם מנסים לפתוח פורומים של הימין אבל מונעים את זה מהם אבל מישהו מהשמאל יחליט לפתוח פורום יקבלו את זה בברכה

yosefgod

New member
אני לא הבנתי דבר אחד...

"שמאל לוחם" אומר שהערבים הישראלים הם גיס חמישי.. (והוא צודק) השאלה המתבקשת.. ממתי שמאלני חושב כך? האם אתה שמאלני? אם לא אז למה הניק הזה?

שתגדל תבין . מי אמר שאני שמאלני ?

הכינוי ? ( למה להגיד ניק ? ) אני שמאל כי הפתרון של הימין לא יעבוד אף פעם שום טרנספר לא יהיה ואם יהיה ( והוא לא יהיה ) הוא לא יעזור. אותי לא מענינות כל התאוריות וכל האידאולוגיות וכל תילי התילים של המילים והקשקושים התאורטיים גם מן הימין וגם מן השמאל אני רוצה מעשים ופתרונות לא יתכן שנמשיך לחיות כך במדינת ישראל א. פתרון לסכסוך עם הפלסטינים בשטחים שיוביל לפתרון גם עם מדינות ערב ב. לאחר מכן פתרון של הבעיה הדימוגרפית שלנו מול הפלסטינים הישראלים היות ואני חושב שהפתרון המעשי ביותר הוא 2 מדינות ל 2 עמים אז אני נקרא שמאל אבל אני לא שם עליהם ולא על יש גבול בשבילי יחד היא לא ציונית ולהיות רק בעד צד אחד של הסיכסוך לא יפתור את הסיכסוך דרך אגב גם הימין שרואה רק את הצד שלנו בסיכסוך גם לא פותר את הסיכסוך ומ-א. ל - ב. היות ותהיה להם מדינה בגבולות 67 מינוס קצת אני לא רואה כל סיבה שלהם תהיה מדינה אחת בשטחים ועוד רבע מדינה אצלנו רבע היום חצי מחר והכול בעתיד זה הכל חד וחלק בלי אידאולוגיות מיותרות וקשקושים ותילי תילים של מילים שלא אומרות מאום

תרשה לי לבלבל אותך עם עובדה

אמנם לא כתוב במפורש יהודי אך ........ אם תאריך הלידה מצויין גם בעברית, אז אותו אדם הוא יהודי.

yosefgod

New member
זה לא מבלבל אותי

זה לא ממש משנה! אני רוצה שיהיה בתעודת הזהות שלי ציון במפורש "יהודי" לא רוצה ברמזים שאם התאריך שלי בעברית אז אני יהודי.. לא מעניין ולא משנה אולי אני גם אשלם מיסים ברמזים? או אעבוד ברמזים? או כל דבר אחר ברמז מה זה זה? יהודי צריך להיות גאה ביהדותו (ללא קשר חילוני או דתי) אני מחלל את יום כיפור כמו איזה אנ'לא יודע מה. ואני גאה בזה שאני יהודי! אני לא רואה מדוע אחרי אלפי שנים של הקזת דם יהודי, מהסיבה היחידה, בשל היותו יהודי! אנחנו מתכחשים לשמנו ולקול הדם! אין בזה הגיון תראה אני אולי לא ממש יודע להסביר את עצמי אני בן 19.5 ויש לי עוד הרבה ללמוד אני יודע דבר אחד א נ י י ה ו ד י ג א ה ! !

magav25

New member
שמואל הלוחם שמאלני!!!

תראו את התגובות שלו לכול דבר שימני אומר בקומונות השמאלניות

למעלה