פורום הורי נחלאים

מאקי

New member
אבא של איתי ערב טוב....

אני חושבת שאני מבינה את הלחץ.... ומציעה לך להשאר עימנו.. דומני כי כבר בקרת אצלנו..... יש פה נחלאיים...... ואם נקים פורום לכל חייל.. אז אפשר יהיה להקים............. פורום של הורי קציני שריון שעכשיו בלבנון ואחד לאלה שאינם שם וכו.... היופי בפורום הזה הוא הטייטל הרחב...פורום של הורים לחיילים........ וכמובן חיילות... אנחנו מחייכים כמו גם תומכים אחד בשני.... כי את הלבד והבדול יש לנו בשאר השעות והחיים שלנו.... כאן בדקות שאני שןתה קרפה ונכנסת... אני תמיד יוצאת מעודדת.. מחוייכת... ותודה שזה הרבה... מה יש לך להפסיד????????????? תנסה......... ערב קל מאקי

שלום אבא

אנחנו כאן הורים לחיילים בגולני, הנדסה,חיל אויר ,גבעתי,נח"ל ועוד מגוון יחידות. מה שמשותף לכולנו זאת הדאגה לילדנו. כמעט כולם שם. עוד מעט יכנס מנהל הפורום שהוא אבא גאה לנח"לאי. מציעה לך להעלות שאלות בפניו ואני משוכנעת שישמח לענות לך. למה לפצל את הכוחות? צה"ל נלחם כולו יחד.

oshiko

New member
אבא של איתי, בתור הורה לנח"לאי ...

בעיקרון אנחנו יכולים להקים פורומים לכל נישה. פורום להורי נח"לאים מנובמבר 04 פורום להורי גולנצ'יקים עם משקפים פורום להורי צנחנים חובבי מוסיקה שאוהדים את בית"ר ירושלים פורום להורי תאומים שאחד מהם ג'ינג'י ולשני קוראים משה ... וכו' וכו' לקח איזה חצי שנה עד שהפורום הזה התחיל להתרומם מעבר לרמת 10-20 הודעות ביום. פורום נישה יתייבש בנישה שלו הרבה זמן עד שהוא יגיע ל 10 הודעות ביום. כמה אפשר לדבר ולדוש בד' אמות הנישאיות? אבל אחרי הכל - אהבתי את הפטריוטיות הירוקה בהירה. נח"ל - נתקעתם? חכו לנו !

oshiko

New member
לא יודע...

תמיד מביאים את זה בתור דוגמא לבדיחה אנגלית. "פעם היו שני אחים. אחד היה ג'ינג'י ולשני קראו משה"

למעלה