פורום הומור שחור,

• פותח הנושא Kps
  • פורסם בתאריך

Kps

New member
פורום הומור שחור,

רציתי להביע לידיעתכם שפורום הומור שחור הראה השתפרות לאחרונה והוא קרע אותי מצחוק עכשיו, הודעה אחרי הודעה, תכנים מעמיקים, תקראו את התגובות להודעה של לילשוש שם, אני מבטיח לכם שתיקרעו מצחוק. אזהרה: לא לרגישים בנושא וכאלה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=907

טוב,

לילוש הזאת חתיכת מטומטמת, וכאחד שחבר די הרבה זמן בפורום הומור שחור, די נמאס לי מאנשים בכיינים שמתבכיינים על זה שצוחקים על רצח רבין והשואה, אנשים שלא יכולים לסבול סוג כזה של הומור, שלא ייכנסו, אגב, שימו לב שיש אזהרה בכניסה לפורום. תודה. תמותו. אמן.

Gs17

New member
אני אמרתי שהיא כלבה, אבל אף אחד

לא רצה להקשיב ולהחזיר אותה למטבח...

זה לא שהיא לא יצאה מהמטבח,

זה שפשוט יש לה מחשב במטבח... גם חדר כושר, מיטה זוגית, ושני חבילות ויאגרה כזה זה כשאסור לצאת מהמטבח... נשים, לך תבין אותן

פיה 504

New member
ok נמאס!!!

רצח רבין זה מצחיק שואה זה סבבה אבל "הומור" כזה אני לא יסבול!!!
איך אתה מעיז להעליב את כול הכלבות המסכנות האלה?! תאר לך הם קוראות את התגובה ומביטות בה בעניים מצועפות ומתחילות לבכות!! איך אתה מעז להעליב אותן כך?! תתבייש לך!!! ותמות (גם אותי זה תפס!)

פיה 504

New member
לא

אני בעצם זאטוטית מחוננת בת 4 שלפעמים משתלטת על המחשב של אבא שלי ומחזה לילדה בת כמעט 12 נו מה נראה לך?!

פיה 504

New member
גיל 11 זה כיתה ו'

ומי אמר לך שאני לא דפוקה בראש? *פרצוף משוגע*

לילשוש

New member
תודה לכולם!

באמת תודה על המחמאות כגון: כלבה, מטומטמת ובלונדינית, אבל מה שחבל זה, שאני היעדר מכאן לשבוע, אז לשם פרידה רציתי להקדיש במיוחד ל: Gs17 בוא חאביבי נשתגע פיה 504 שאני שמע על כולכם ז*ן! אתם ממש יכולים לקפוץ לי, ואתם לא מעניינים לי את קצה הבוהן ברגלי השמאלית.... אז חג שמח לכולם (מלבד לרשומים הנ"ל), ושנה מצויינת!

Kps

New member
איזה שטויות,

אם לא היית שמה עלינו לא היית כותבת את זה ולא היית מגיבה להודעה הזאת... וחוץ מזה זה נאמר בסטלבט, זה פורום הומור אסור להפוך פה ליותר מדי רציניים, אוהבים אותך!

פיה 504

New member
אויש איזה תענוג.... ../images/Emo123.gif

אחרי שהרסת לי את המשפחה ודירדרת את אחותי לאלכוהול אני כול כך שמחה להרוס לך את חיי האינטרנט שלך!!
נו באמת! לכחת ברצינות את מה שאמרנו?
אני מריצה את הקטילה הזאת שנים!! על תגידי לי שלקחת את זה ברצינות?
רק שכולם ידעו בלונדיניות לא דפוקות!!! צבע השער של האדם ממש לא משפיע על האופי שלו... יש לי עוד הרבה דברים להגיג אבל אני מעדיפה לסכם בשבוע טוב וחג סוכות נעים

Gs17

New member
אהה הכל היה בצחוק?../images/Emo12.gif

ולאיפה את נעלמת לשבוע בכלל? לקורס בכלכלת בית?

פיה 504

New member
שוביניזם!!!

כול עוד זה לא פורום הומור שחור אז שש!! מצטטת את המנהלים בדיחות שחורות נא להעביר לפורום הומור שחור

למעלה