פורום דרבוקות

מדרבקת

New member
פורום דרבוקות

מצאתי כזה ב-YAHOO - יש שם קבוצת GOBLET DRUMMING (תלכו ל-groups אח"כ ל-music אח"כ ל-instruments אח"כ ל -drumms & percussions ושם תחפשו goblet בשביל דרבוקה). אני לא עוזבת כי אני מקווה למצוא פה עניין ונושאים לשיחה (כלומר אני לא בוגדת - אפילו שבקושי הייתי כאן אז במי אני אבגוד בדיוק) וחוץ מזה בעלי החליט שנורא בא לו ללמוד משהו מוסיקלי גם כן...ותאמינו או לא הוא שוקל לממש חלום ילדות וללמוד לתופף . על מה? תנחשו...על מערכת תופים!!! (ניסיתי לשכנע אותו לדרבוקה או זארב אבל לא הלך...). בקיצור יש לי עוד מה לחפש כאן. רק שלא ברור לי...היום שבו תהיה לנו מערכת בבית כה רחוק אז...מה יצא לו משיעור או שניים בשבוע??? מה דעתכם...?
 

danezeq

Member
תני לו ללמוד תופים!!

ואז תתופפו ביחד!!! זה יוצא כ"כ יפה! וזה קל!
 

מדרבקת

New member
מה ביחד? דרבוקה ותופים??

אבל זה כל כך יתסכל אותו שאין לו על מה להתאמן לא?? הרי מערכת הכי מינימלית הבייתה בטח תעלה אלפים וייקח זמן עד שנגיע אליה...בכל אופן אני לא אמנע ממנו שילמד מה שבא לו.
האמת אני פשוט רואה אותו יושב שם ומתופף זה כל כך תפור עליו...רגע אולי בעצם תאמר לי מה המינימום שצריך במערכת למתחילים? מה היא מכילה ומה סדרי הגודל של עלותה? נראה לי שיש למערכת כזו הרבה שימושים..אפשר לאיים על השכן שמפריע לי אפשר להוציא שם את כל האגרסיות שלי שלו של הילדים...|זבנג|
 

AntiMtv

New member
אפשר להשיג ב - 900

חבר שלי מוכר מערכת ממש לא משהו, אבל למתחילים ב-900. אני ממש לא מבין בתופים (אני רק מחפש מתופף ללהקה כאן) אבל אני משער שכמו בגיטרות זו לא בעיה למצוא דברים כאלה
 
למעלה