פורום דו קיום

אלוני.

New member
פורום דו קיום

פורום דו קיום אינו עומד לפני סגירה ככל שתלוי הדבר בתפוז. אני אשמש כמנהל הפורום עד להודעה חדשה. הן תפוז והן עבדכם הנאמן רואים בפורום דו קיום פורום חשוב וחיוני לריקמת החיים העדינה כאן. המשך דיון פורה
 
היי אלוני,

מה נזכר בקוראן בקשר למלחמת הג´האד ושחרור האדמה? ראיתי כמה שלטים בערבית של הפלסטינים, אתה יכול לתרגם לי? ב-ו-ש-ה, בושה לתפוז על דו-קיום בהנהלת יהודי, מי בכלל יוכל להגיד פה ארץ פלסטיןן? דברתי עם שוקור הערב בטלפון והוא אמר לי "מסיר אלחיי יתלאקא", תרגם לי.
 

google1

New member
תסביר לי איך זה עובד.

מה זה דו קיום? איך אמורים לחיות בדו קיום? דו קיום זה ארץ פלסתין? תפתח איתי דיון לפני שאתה נהיה שרטלן
 

אלוני.

New member
את מבינה יאסמינה

חלק מהדו קיום זה אולי שאת תספרי לי מה נזכר בקוראן ואני אספר לך מה נזכר במקורותינו.....אבל זה חלק מהדת ולא בהכרח מהדו קיום. חלק מהדו קיום זה שאת תפרטי את הרגשותייך ואולי לעיתים רגשותייך ביחס למצב העדין שבו אנו נמצאים ואני אספר את הרגשותיי בעניין.... ואולי נבין יותר אחד את השני. חלק מדו קיום זה שהמילים "בושה יהודי" או "בושה ערבי" אינן רלוונטיות לנושא, רלוונטי האדם עצמו. ועדיין אשמח לקבל תרגום של דברייך. תודה.
 

all

New member
תקני תרגומון 250 ש"ח בסטימצקי

זה לא פורום תרגומים כאן!
 

ענת מ.

New member
אלוני, שיהיה ../images/Emo50.gif

אני משוכנעת שתצליח לנהל את הפורום בנושא הטעון והלא פשוט הזה באופן דמוקרטי והוגן, בלי דמגוגיות זולות ומאבקי כוחות. ב-ה-צ-ל-ח-ה.
 
למעלה