נצל"ש.. חח קבלו את נולי בתמונהה חחח קבלו את נולי איזה סטלן תראו מה הוא מלמד תילד
ט טוולי New member 20/3/06 #20 נצל"ש.. חח קבלו את נולי בתמונהה חחח קבלו את נולי איזה סטלן תראו מה הוא מלמד תילד
כ כוסית על הגג New member 20/3/06 #21 ../images/Emo12.gifכבר מגיל כזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
Y your star New member 20/3/06 #22 ../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif מזה מאיפה יש לך ...
ד דורינוש סנדלר חמי New member 20/3/06 #25 זה מוזררררר שרוןןן מזה מה אתה מלמד תילד נראה שהוא אמר לו "כן יופי תמשיך ככה"
L lihi50 New member 20/3/06 #27 רגע שאני יבין... מה הילד שואף?גז מהמזגן????? :-O לא מאמינה על נולייי בעלי!!!
י ירדוששש New member 20/3/06 #26 פפפפפיייייייייי חחחחחחחחחחחחח כבר מגיל כזה הוא מלמד אותו?! ט'חחחחחחחחחחחחח וואי הרגה אותי התמונה הזאתתתתת
פפפפפיייייייייי חחחחחחחחחחחחח כבר מגיל כזה הוא מלמד אותו?! ט'חחחחחחחחחחחחח וואי הרגה אותי התמונה הזאתתתתת
כ כרמלוש Love אושרי New member 20/3/06 #32 הנה מה שהם אומרים.. נולי: יופי אחי, ככה לאט לאט תוכל להצטרף למאפיה.... הילד {ללא שם} חח: וואלה נולי, עשית לי ת'יום חחח זה נראה לי סתם מישהו עשה בפוטושופ או משהו כזה.. לא נראה לי שזה אמיתי.. נולי באמתתתת
הנה מה שהם אומרים.. נולי: יופי אחי, ככה לאט לאט תוכל להצטרף למאפיה.... הילד {ללא שם} חח: וואלה נולי, עשית לי ת'יום חחח זה נראה לי סתם מישהו עשה בפוטושופ או משהו כזה.. לא נראה לי שזה אמיתי.. נולי באמתתתת
L lihi50 New member 20/3/06 #33 ../images/Emo6.gif כרמלו'ש דמיון מפותח... נולי לא יעשה כזה דבר בחיים לילדים קטנים!!! גם לפי דעתי זה פוטושופ..
../images/Emo6.gif כרמלו'ש דמיון מפותח... נולי לא יעשה כזה דבר בחיים לילדים קטנים!!! גם לפי דעתי זה פוטושופ..
ד דורינוש סנדלר חמי New member 20/3/06 #38 נכוןןן תראו ראיתי תתמונה בענק והיענו הגז עשן הזה לא אמיתי זה יכול להיות סוג של איזה מנפח או צינור ושיצילמו אז הילד קירב איזה לפה שלו
נכוןןן תראו ראיתי תתמונה בענק והיענו הגז עשן הזה לא אמיתי זה יכול להיות סוג של איזה מנפח או צינור ושיצילמו אז הילד קירב איזה לפה שלו
כ כרמלוש Love אושרי New member 20/3/06 #36 בוא תצטרף אלינו לפורוםםםםם איזה חמוד... במקרה של הצטרפות, חח כל מה שאתה צריך, 325429865 ביי, אגב, אני כרמל
בוא תצטרף אלינו לפורוםםםםם איזה חמוד... במקרה של הצטרפות, חח כל מה שאתה צריך, 325429865 ביי, אגב, אני כרמל