פורום גיים בויז....

פורום גיים בויז....

אהלן אני רוצה להגיד לכם משהו על הגיים בויז!)!) בהתחלה חשבתי שהם חבורה של הומואים ולא יודעים לשיר וראיתי קדם אירווזיון וראיתי שהם ממש מוכשריםםם חבל על הזמן לא האמנתי שלהקת בנים יכולה להגיע לרמה כל כך גבוה וחברה שלי אמרה שהם נראים טוב היא צודקת חח למרות שאני לא מסתכל על בנים בקיצור הם הביאו מופע מדהיםםםם ענקק ולדעתי הייתם צריכים לזכות למרות שאדי בטלר תותח אמיתי אבל הם עוד צעירים ויהיו להם הרבה היזדמניות כי הם צעירים והדיימנדז היו זוועה חבורה של פרחות שלא יודעת לשיר וכל מה שחשוב להם כמה הציצי בחוץ קיצור ביי

OoנויoO

New member
=]

ת=ו=ד=ה על העידודדד אדי זכה..הוא ילך... למרות שהבויז היו צריכים לזכות על ההשקעה הריקוד השירה והמראה..הגיע להם...אבל מי שזכה ילך... ההופעה הייתה יפהה מאוד!!צודק... ועל הדיימונדז אני לא מדברת כי אני לא רוצה ליצור ריבים ודברים כאלה.. הקיצר צודק!ותודה על העידוד..

your star

New member
למתי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

תודה רבה על כל המחמאות
נחמד מאוד לראות שאחרי כל אילו בנכנסים ויורדים עליהם יש את אילו עם ה"ראש הפתוח"
... ועוד יותר מגני2 שאתה עוד בן...לרוב בנים שנכנסים רק יורדים עליהם...
אז תודה ואני מקווה שתמשיך להיות איתנו בפורום
...

יואוווו ברוך ה' ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כפרעלייךך

ברוך ה' מישו ניכנס לרשום משו טובבב
חח ומותר גם להסתכל על בנים למרות שיגידו עליך שאתה הומו חח זה מה שאומרים על כולם! סתם מפגריםם :\ חח ופעם ראשונה בן אומר ככה על הדיימונז מצדיעה לך חח מה אתה אומר? אתה מצטרף לפורום? יאללה באוצצ'

../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif פליזז כנסוו../images/Emo10.gif

מישהי ראתה אתמולל ערב טוב עם גיא פינס?! ואיי איזההה ביאווסס זהה!! אחרי הקדם ראינו אותם וזה ואחת מהדיימונדZ עם שיער שחור {ניראה לי קוראים לה הילה} אז היא לקחה למראיין ת'מקרופון והיא אמרה :" לא נורא שלא זכינו...אנחנו הולכות עכשיו לדירה של הגיימבויז לדפוק איזה 4 כוסות ווקדה או בירה".. אווווחח לכו תדעוו מה הם עשו שםם?!
חחח סתאםםם אני לא נכנסת לפרטים אישיים אבלללללל לא יודעתת חח אופפ

טוולי

New member
מילה * חחחחחח איזה גנובהה אני

רשמתי מסכימה בכל מחלה
קיצר זה מסכימה בכל מילה

צוווודקק מאמיי!

אדי באמת תותחח! ואתה צודק בקשר לבויז! וכל מילה מיותרת!חחחח חמודד=]

Oshri siso

New member
נורמלי ! נורמלי!נורמלי! נורמלי!

ונחש מה אני הולך לבקש ממך?! (= תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר!תשאר! אתה נשאר?!(=

למעלה