פורום בלי MySQL

shanor

New member
מממ...

בטוח שיש חיה כזו, אבל זה כמו להמציא את הגלגל מחדש ולהחליט שהוא יהיה מרובע... אני יכול להבין למה מישהו ירצה לבנות פורום לבד, גם אני לא אחת שואל את עצמי האם אני מעדיף לבנות משהו חדש או להשתמש במשהו קיים (בדרך כלל מחליט על החדש), אבל שימוש במאגר נתונים בשביל פורום הוא רעיון דיי מוצלח מכיוון שאת רוב רובן המוחלט של הפעולות הדרושות לניהול תיחזוק סידור מציאת ההודעות מאגר הנתונים עושה בשבילנו, דבר שחוסר הרבה הרבה הרבה מאוד קוד והתעסקות שלעיתים קרובות היא מיותרת... אני לא בטוח שיש משהו מוכן, אם כי אי אפשר לדעת האינטרנט זה מקום גדול. ברמת העיקרון, תחשוב על הפורום שלך, מה בדיוק אתה רוצה בו ואיך בדיוק הוא צריך לפעול, תתחיל לבנות אותו. העיניין היחיד שאתה צריך עוד לקחת בחשבון הוא איך לבנות את הקבצים שיאכסנו את ההודעות שלך. מספר הודעה, ההודעה עצמה, מצב ההודעה (נמחקה/שונתה...) וכו'... נשמע קל... זה לא כל כך קל. המלצה, נסה בכל מקרה להעדיף את מאגר הנתונים על פני בניית פורום בקובץ. בברכת בוקר טוב, שנאור.

idan zaguri

New member
אחי, MYSQ זה הדבר שיקך על החיים שלך

תאמין לי שהוא ממש לא יקשה עליך, להפיך הוא רק יעזור לך.

אני יודע שזה יקל על החיים שלי

הבעיה היא שיש לי כבר איחסון בשרת של קרוב משפחה (ז"א שיש לי את הכל המקום בעולם שאני צריך), אבל אין בו MySQL וגם לא ממש להוטים להתקין לי את זה (ולי אין גישה כ-ROOT). לעומת זאת, כל השרתי חינם ברשת לא נותנים לי לגשת לMySQL מחוץ לשרת שלהם (ז"א כולם localhost) חוץ מ-Portland.co.uk שמגבילים אותי ל-2 מגה, שזה לא נותן לי כלום. לכן השאלה.

idan zaguri

New member
תראה... אם זה חברת אחסון

אז הם רק יפסידו אם הם לא ישימו את זה, כי יש ביקוש גדול לMYSQL...

nirdagan

New member
משאבי מערכת

לדעתי אם מישהו משתמש במערכת של קבצי טקסט לאחסון נתונים זה ייקח הרבה יותר משאבי מערכת מאשר מערכת בסיסי נתונים טבלאים. וזה מה שקורה אצל ספקי איחסון שלא מאפשרים שימוש בבסיסי נתונים.

N i X

New member
רוחב פס מlocalhost לlocalhost

בטח עולה להם הרבה כסף... ;)

idan zaguri

New member
אפשר לדעת מה זה אומר שאפילו

שאני על שרת אחסון זה עדיין localhost, זה לא צריך להיות האיי פי של השרת?

N i X

New member
הא?

לא הבנתי על מה אתה מדבר... מה שהתכוונתי הוא, שאף אחד לא משלם על הרוחב פס שהוא שולח לעצמו... (אלה אם הוא דפוק מספיק לשלוח אותו דרך האינטרנט...) כלומר, אם הסקריפטים מתחברים לlocalhost במקום ל212.111.111.222 אז כל הפאקטים הקטנים, רצים יפה בזוגות דרך ה loopback interface וכולם שמחים ומרוצים ולא משלמים גרוש לספק אינטרנט. יש?

למעלה