פורום אמינם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TeeAnTee

New member
כבר היה פורום אמינם

בתפוז והוא נסגר, אני לא רואה סיבה שזה לא יקרה שוב.

ק ר ח

New member
אני כן רואה

מזל טוב לכל מי שרוצה ומי שלא רוצה,לא צריך!

EmGee

New member
למי שנמצא בפורום הזה אין שום סיבה

להיות גם בפורום של אמינם (אני מתכוון גם לקרח, סייקו אמסי ושאר ירקות) אבל אם מישהו אוהב את אמינם אבל לא את כל שאר הדברים שקשורים בהיפהופ אני מניח שיהיה לו מה לעשות שם (יש די הרבה כאלה) ורק נראה לי שהגיל של המנהלת שם (14 אם אני לא טועה) אומר משהו על האופי של הפורום

Big 7

New member
למה?

למה אתם כבר יורדים על הפורום? תאמת המנהלת באמת לא משהו פסיכו אם סי היה אמור לנהל פורום של אמינם כי הוא באמת שרוף עליו וזה לא לויכוח אבל בסדר הפורום יהיה עוד פעיל זה בטוח....ולמה שמי שגולש פה לא יגלוש גם בפורום של אמינם? גם פה אפשר לדבר על אמינם כמובן אבל שם זה ה פורום לאמינם

Psycho MC

New member
אני לא חושב שמגיע לי לנהל אותו...

אבל בכל מקרה תודה! מה לדעתכם יותר טוב - שיהיו בתפוז לכל ראפר פורום מעריצים משלו, למשל אמינם, טופאק, וו-טאנג, וכו´, או שיהיה פורום אחד לכל נושאי היפ הופ כמו הפורום הזה, שהוא גדול! אבל בכל מקרה אם כבר יש את פורום המעריצים של אמינם, אז צריך להתרגל אליו!

da^Lord

New member
אני לא חושב שזה רעיון טוב

שיהיה פורום מעריצים, רק מסיבה אחת. אנשים שכל הידע והאהבה שלהם זה אמינם (למשל) וייכנגסו לפורום הזה, לא יוכלו לשמוע על דברים נוספים ולהתפתח. מצד שני זה טוב כי שם זה המקום המתאים להתווכח בקשר לגיל שלו, החיים הפרטיים שלו, דברים שלא ממש רלוונטיים למוזיקה אבל חשובים למעריצים. אני מאחל הצלחה לפורום. בכבוד, אמיר.

EmGee

New member
אני לא יורד

אבל מנהלת בת 14 זה מראה על אי רצינות (אלא אם היא מחוננת בעלת תואר שני במדעי החברה וסטארט אפ שנסחר בוול סטריט ובמקרה כזה אני מתנצל). וכל מי שיכנס לפורום אמינם לא יהיה לו מה לחדש למי שנמצא בפורום הזה (קחו דוגמא את השרשור על השנת לידה שלו ותראו כמה מדברים פה עליו)

crazy eliaz

New member
הפורום יהיה יותר לילדים...

שאוהבים את אמינם ומעריצים רק אותו והם פחות פתוחים לכל הנושא של ההיפ-הופ זה יהיה פורום מעריצים בסגנון של בריטני ספירס... ועוד זאתי שמנהלת אותו בכלל שרופה על בלינק(כנראה לפי הניק...) והיא עוד בת 14 בכלל כבר מראה שזה לא יהיה פורום רציני

למעלה