פורום אכזבות

ניקולי

New member
פורום אכזבות

חברים יקרים אני מתחילה להרגיש כאילו שוב אני כותבת ליומני. אז ככה.. יומני היקר היום יום רביעי ה 5.2.03 השעה כרגע 10.08 דק' בדיוק אני יושבת במשרדי הקט במקום גדול מאוד יושבת וכותבת לך. האם אתה יודע האם אתה שומע? ? ? יש לי חברים כולם נהדרים יש לי חברים שלי הם מקשיבים ובטוחה אני שהם קוראים את את מה שאני כותבת לך גם אם זה אישי כי ביומן כותבים רק את מה שמרגישים את כל הדברים שלא רוצים לספר לאף אחד ולשמור בסוד, לכן יומני היקר אספר זאת רק לך שהתגעגעתי לחבריי שנעלמו לי ככה סתם, ואם תוכל לשלוח אליהם פתק ולו רק פתק קטן שיגיעו לכאן. תודה יומני היקר על אוזן קשבת ותודה שאתה מלווה אותי בכל דרך. ניקול*

איזה קריזה

לא מספיק קיצצו לי 50% מהמשכורת (בעיקבות זה אני עובדת חצי משרה) אני צריכה לבוא בימי שישי (לא קיים במשרה שלי הרגילה) ועוד יותר מזה אני צריכה לשבת במרכזיה כי המרכזנית פוטרה . נו.... ממש כולבו חצי חינם אני !!!!!

black ross

New member
התגעגעתם אלי ../images/Emo35.gif

בכל אופן גם אני התגעגעתי לכולם .... נתחיל ... ניקולי בייבי את יודעת שגם מבלי שנהיה כאן פיסית אנחנו כאן ... ואורלי אמא של מיקה
אל תתעצבני מאמי אף אחד לא שווה את זה ... עכשיו בואו תקראו קצת על עלילותיהן של שירן ונלי ... אתמול קמתי שמחה וטובת לבב עם חיוך מרוח על הפנים שמהר מאוד הוחלף בדמעות תנין רוצים לדעת למה .... כשקמתי הוצאתי את נלי לשחק עם החבר שלה שגר בבית ממול רק שנלי שלי תיכננה משהו אחר היא החליטה ללכת לשחק עם החבר שלה שגר בקראוונים שזה די רחוק מהבית .... בשעה 11 הייתי עוד רגועה כי היא תמיד נעלמת לי לחצי שעה ואז חוזרת אז המשכתי בעינייני כשמידי פעם אני קוראת לה מציצה מהחלון כדי לראות אם היא באופק .... בשעה שתיים היא עדיין לא הגיעה ואני הייתי צריכה לעוף למבחן ובצער רב יצאתי מביתי ללא כל סימן מנלי שלי .... בשעה שלוש אחרי שהרצתי את המבחן כמו מטורפת ירדתי בריצה מהמכללה לכיוון הבית כשבדרך אני זועקת בשמה ננננננננלללללללללללייייי ואיך קול ואין עונה ... הגעתי הבייתה בתקווה ששם תימצא האבידה אבל .... היא לא הייתה ... בשלב הזה כבר ממש התחלתי להילחץ אבל מה לעשות שוב הייתי צריכה לעוף מהבית לעבודה ובלית ברירה יצאתי את ביתי כאשר אין כל סימן לנלי שלי ... כידוע לכם אני עובדת עד שבע בערב ככה שעד שבע הייתי מוטרפת מדאגה כשאני שומרת על קשר עם השותפה שלי שאמרה לי שהיא עדיין לא הגיעה ... איך שאני באה לצאת מהעבודה נחשו מה קרה ....
כמובן איך לא ? התחיל לרדת גשם מבול ולי לא הייתה ....
חיכיתי וחיכיתי עד ש..... הגשם דעך קצת (מה חשבתם שלכבודי הוא ייפסק
נראה לכם
) דידתי לי ככה בין השלוליות עד שהגעתי לתחנה ועליתי זריז לטרמפ לכיוון הבית .... בדרך כבר לא יכולתי להתאפק והדמעות נפלו להן מבלי שאפילו אשים
נו אז מה אם אני רגשנית
מה יכולתי לעשות פשוט הייתי במצב קטסטרופלי
חשבתי שאני הולכת למות מדאגה.... בראש שלי רצו מחשבות כאלו נוראיות שלא תדעו .... חשבתי שהיא קפאה מקור מתחת לאיזה קראוון או משהו כזה .... ירדתי מהטרמפ והתחלתי לשרוק ולצעוק
נננננלללללללליייייייי.... אה שכחתי לציין שכמובן שירדתי מהטרמפ
למה מה חשבתם שאני אצא מזה בזול
ואני משוטטת לי בגשם רטובה בחלקים שלא ידעתי שהם יכולים להיתרטב בכלל צועקת ובוכה ..... הייתי נראית כאילו מישהו הוציא אותי ישר מתוך המחזמר "עלובי החיים " ככה עד בערך השעה ארבע לפנות בוקר שוטטתי לי רטובה ובוכייה זועקת מעימקי נשמתי
ננננלללליייי וכמו שניחשתם לא היה קול ולא עונה ..... הלכתי את כל אריאל ברגל כשכמובן הגשם לא חדל מלרדת .... וכמה שהיה לי קפוא כל מה שיכולתי לחשוב שכל עוד שלנלי שלי קר אז אין סיבה שאני אהיה בבית ..... בשעה ארבע לא יכולתי יותר והיאוש כבר היה עמוק בפנים .... אופטימיות לא בדיוק באה לביקור אתמול ואני הייתי על סף שיגעון .... כמובן ששינה לא הייתה מנת חלקי אתמול בלילה ..... בשעה שמונה התחדשו החיפושים (שמונה בבוקר היום ).... אני כבר נראיתי
ומותשת נפשית ..... בשעה תשע בבוקר התקשרתי לויטרינר המחוזי ו..... נלי שלי היפה שלי נמצאה ..... היא הייתה באמתחתם מאתמול בצהריים .... אתם קולטים
כשאני שוטטתי ברחובות מתה מקור רטובה כולי עד ארבע לפנות בוקר היא הייתה במכלאה העירונית (לא שהייתי מתחלפת איתה אבל...) רציתי לרצוח אותה הייתם צריכים לראות איזה מבסוטית היא הייתה כשהגעתי לקחת אותה .... אני עם פיג'מה לא מסורקת עיניים אדומות מצוננת וחצי מתה והיא מקפצת לה ........ רציתי לרצוח אותה ..... אבל מה שחשוב זה ..... שעכשיו היא בבית והיא ישנה בכורסא שלה ..... וכל מי שלא מאמין לי שיתקשר ל"מיקי" ויראה שזה נכון כי "מיקי " התקשר אליי בעיצומם של חיפושים .... סוף טוב הכל טוב ..... מחר תהיה לי דלקת ריאות

חחחחחחח שירן

קטעים עם נלי........חחחחחחחח......... העיקר שמצאת אותה בריאה ושלמה. ראית את הכלב של נחום? אסקי סיביר (אם כתבתי נכון) גם הלך לאיבוד אבל מצאנו אותו אחר-כך בעמינדב. ורק רומי לא הולכת לאיבוד חחחחחחחחח ואם היא תלך יוסי לא ינוח בדיוק כמוך. ומה שלומך חוץ מזה? איך המבחנים? ג'ס, נשמה לא צריך להתעצבן יהיה בסדר ב"ה ניקולי, אנחנו, אני בכל אופן, מאוד אוהבת לקרוא את יומנך. שיהיה לכולם יום נפלא.

וואי... לא שמתי לב מה השעה...../images/Emo12.gif

כבר מזמן הייתי צריכה להיות בבית........ יאללה ביי אני הולכת.

lifie

New member
שירנו'ש אחותי ...

ריגשת אותי נשמה ... קראתי ודמעות חנקו את גרוני אבל כמו שאומרים סוף טוב הכל טוף! קטן עליך נשמה חולה עליך אורית

למעלה