פורום אחר?

פורום אחר? ../images/Emo59.gif

לכל החזקים בפרישות וטענות (וגם אלו המוצדקות) האם מישהו מכם (בשיא הרצינות אני לא סרקסטי ולא כלום) מסוגל למצוא אתר שבו נוכל לקבל שרות סביר, אתר שבו אין כניסה לאנונימים וכמו באתרי CHAT קיים MODERATOR (מן סוג של מפקח אוביקטיבי השומר על אטיקת האתר) שיוכל לשלול כניסה למפרי אתיקה. בד"כ הסכם והסבר אתיקת אתר ניתן "לחתום" ב- SIGN-IN לאתר. האם למישהו יש יכולת וזמן להרים את הכפפה? לצור- אני מוכרח להוסיף את מלוא ההערכה למאצץ שאתה משקיע בפורום ונראה לי לי שרבים המקטרים על העושים. אולי משהו מסוגל להרים שינוי כזה ולעשות UPGRADE לרמת השיחה ... שנה טובה לכולם.

אני יכול לעזור

והצעתי לצור כי אם ירצה אוכל להקים לו פורום באתר שלנו, שיהיה מפוקח ומבוקר על ידו בלעדית עם כל המנגנונים הרצויים. צור ענה כי אינו רוצה כי הפורום יהיה באתר של חברה מסחרית בעלת עניין בתחום התעופה. זכותו. שנה טובה אבי

אבי זה נהדר, חצי בעיה נפתרה.

אתר יש. נקווה שמישהו יהיה מוכן ויוכל לעשות את עבודת הקודש..

אני יכול לפתור גם את רוב החצי השני

אני מוכן לקחת עלי את עבודת התוכנה הכרוכה בהקמת תשתית פורום, ולהביא לכך שיהיה מוכן להפעלה על חשבוני וללא תמורה. הדבר היחיד שנותר לך הוא לשכנע את מנהל הפורום.

אתם רוצים "אגודה"

במקום להפעיל פורום פתוח כמקובל ברשת - אתם רוצים ליצור "קאנטרי קלוב" סגור - אני מפנה אתכם להודעה שלי מאתמול QUO VA FORUM ?- אני מאד מעריך את הרצון הכנה של אבי - הוא כבר הוכיח זאת בהעלאת קבצי החוקה שלי - אבל מה שאתם מציעים זה מועדון שאתם תקבעו בו את סף הכניסה ותשלטו על הדעות והרצונות של חבריו - וזה כבר בכלל לא פורום אינטרנטי. אין לי התנגדות להקמת "קלוב" שכזה -זו זכות אלמנטרית של כל אחד - אבל שוב אני מדגיש - זה לא יהיה אינטרנט!!! אני אישית חבר בפורום מקצועי מדעי בינלאומי שבו החברות עולה בכסף ומוחלפות בו דיעות בצורה המקצועית ביותר - אבל שם לא תמצאו את רוח האינטרנט - ואבי בן דוד הוא ממש בעל רוח כזאת...

חס וחלילה

לא שליטה על דעות ולא סף כניסה. רק לא משתלחים בעילום שם. ואגב, מצידי אנשים יכולים להיות עלומי שם ובלבד שמנהל הפורום ידע את זהותם. רק למנוע מאנשים את היכולת להתחבא מאחורי הקיר ולקלל ולהעליב בעילום שם. מה רע בכך?

עמית ג

New member
זה כל כך פשוט ! ! !

שישתלחו, שיקללו, שירדו כמה שהם רוצים. הרי זה כל כך קל להתעלם מזה. פשוט לדלג הלאה. זה הרבה יותר פשוט מאשר להוסיף תגובה ולהשקיע מרץ מיותר בכתיבת תגובה טיפשית למישהו טיפש שרק מחפש את התגובות הנזעמות האלה, כמו ילד קטן שרוצה תשומת לב. במקום לחפש איך לסגור את הפורום (ואני בטוח שלכל מקום יגיעו המשתלחים) תחפשו איך לא להגיב. זה ממש קל ! כדאי להשאיר את הפורום פתוח, זה רק יתרום לתעופה. זה קירב אותי אישית אל עולם התעופה ואני בטוח שעוד המון אחרים שחלקם נמצאים פה על תקן של צופים בלבד. פשוט להתעלם !

להתעלם

נשבר לי לשמוע כל הזמן את ה"פשוט תתעלמו" המצחיק הזה. זה מאד קל להתעלם מאידיוט כאשר הוא לא מתחייס אליך! רק אנשים שמעולם לא ספגו ביקורת בתת-רמה ממקור אלום שם יכולים לדבר על "התעלמות". אם וכאשר זה יקרה להם - ואני לא מאחל את זה לאף אחד - התוצאה תמיד שונה. זה הכי בלט עם אחת הבנות שכותבות כאן מפעם לפעם. כל עוד אף אחד לא תקף אותה, היא שאלה אותי (אישית) למה אני כל כך מתקיף ולמה לא להתעלם וכו... אבל כשירדו עליה היא פתחה את הפה חבל"ז ... ונשים, כעקרון, פחות מקללות ותוקפניות... הפתרון הטכני קיים, למיטב ידיעתי, שנה טובה.

למעלה