פורום אחלה!

סי15

New member
פורום אחלה!

אני לא מאמינה שמצאתי אנשים שמרגישים כמוני! מאז שראיתי את הסרט "הארי פוטר" אמרתי שסנייפ הכי שווה וכולם צחקו עליי אבל עכשיו אני לא לבד!! אני מתה עליכם!

Merlin18

New member
../images/Emo54.gifברכותיי!

כל החברות שלו צוחקות עליי שנים! עד לא מזמן גם חשבתי עם מי אני יכולה לחלוק את האובססיה, ומה זה התלהבתי כשגיליתי את הפורום הזה...(אפילו אם באיחור של שנה בערך...). טוב לדעת שיש עוד כמה מוטרפות בעסק!

love potion

New member
../images/Emo140.gif חולה על החתימה שלך!

וברוכה הבאה סי5, שבי, תנוחי, תרגעי, עברת דרך ארוכה וקשה אבל לנו יש כל מה שאת צריכה...

סי15

New member
מסכימה איתך!

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא... ועשיו כשמצאתי את הפורום הזה אני לא מתכוונת לעזוב!

מלאכית16

New member
*קבוצת תמיכה 605* ../images/Emo110.gif

כן...ההרגשה מוכרת..
אחרי ששנתיים שלמות צחקו עליי שאלן ריקמן הוא זקן ומכוער החלטתי שאני זקוקה לתמיכה...
אמ...אחרי המוווון מאמצים הצלחתי להשיג את הפורום הזה... את בהחלט מוזמנת ורצויה כאן
ברוכה הבאה
^____________^ יאאא, בננות, אתן קולטות שעוד מעט יש שנה לפורום הזה
אתן מבינות
לפורום שאף אחד (אפילו אני, ברגעים של ייאוש
) לא נתן לו יותר מחודש, חוגג עוד מעט שנה
וואו, אני כל כך גאה בנו...(אני מרגישה כמו אמא אווזה גאה ברגע זה
)

שניש

New member
היללללה.......קוואק קוואק...../images/Emo56.gif

אבל את לא צריכה להיות גאה בנו
אנחנו צריכות להיות גאות בך
את זאת שרצת למשרדים של תפוז בדרישה לפורום.....את זאת שישבת ועדכנת ...ושנית.....ומחקת.....למרות שאין לך זמן בגרוש.
הפורום הזה הוא רק בגללך
או יותר נכון בזכותך ווי לאב יו
היא גדולה היא גדולה היא גדולה

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo45.gif

יאפ... ללא הילה לא היה פורום המרכז את כל האנשים המשוגעים על אלן מפינות נידחות בארצנו הקטנה

Merlin18

New member
בנוווווווווווווות!!!!!../images/Emo54.gif

אנחנו חייבות את שפיותנו להילה!!!
כל מי שבעד קיום עצרת הצדעה המונית להילה שתגיד "אני
Hip Hip Hooray!!!!!!

La Vicomtesse

New member
סוף סוף בבית....../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

אז ככה, אתמול הלכתי לחברה שלי ושאלתי אותה אם להביא סרטים, היא אמרה שכן. ברור שלא אכפת לי מה היא אוהבת, והבאתי 5 סרטים רק של אלן, אבל אז היא נזכרה להגיד לי שאין לה וידאו בכלל, רק דיוידי....
אז אחרי שספגתי עלבונות "אני מעדיפה להתאבד מאשר לראות את זה..." ודומיהם
וירדנו מעניין הסרטים, התחלנו לשמוע רדיו...הכל טוב ויפה, עד ששאלו אותי מה אני רוצה לשמוע. "לא יודעת" אמרתי, ולפני שהספקתי לחשוב אפילו איזה שיר אני רוצה לשמוע באמת, שוב באו הקולות האלה "בטח את השיר של טקסס...מקנאת בשרלין הא???" בקיצר, עכשיו אני שוב כאן, בבית האמיתי שלי, ורציתי להודות לכולן על התמיכה...

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifברוכה הבאה..

ובאותה היזדמנות אולי כדאי לך לנסות לראות עוד סרטים עם המושלם

סי15

New member
תודה באמת לכולם!

אני רואה שכולם פה באמת נחמדים וגורמים לי להרגיש פחות משוגעת! אני באמת צריכה לראות עוד דברים בהם אלן מופיע פשוט הפעם הראשונה שהתוודעתי לו היא בהארי פוטר ואח"כ ראיתי אותו ב"מת לחיות" (והוא היה הכוכב האמיתי ולא ברוס וויליס!). כמובן שבעזרת הפורום אני מתחילה להכיר עוד דברים שהוא עשה ואני אנסה לראות אותם כשתהיה לי הזדמנות.

למעלה