פורום אהוב !

פורום אהוב ! ../images/Emo32.gif

מה המצב איתכם ?? מקווה שהכל טוב איתכם ... אז הרבה זמן לא נכנסתי והתעדכנתי, אבל עכשיו הגענו לכפר דייגים קטן (כולה 8 קל"מ), ויש הרבה זמן להיות על המחשב... (ולהיות סבלני עד שהכל יעלה). אז... בימים אלה אני מטייל עם ילדה בשם הילה (עוד בנחיתה הכרנו), ושחר נמצאת עדיין בגואה, ובקרוב נפגש עוד פעם ... את האמת שאין לי כל כך מושג מה קורה בארץ, רק לפעמים זמי מעדכנת אותי במייל בריכוליות (אני ממש כועס שאף אחד חוץ מזמי לא טרח לעדכן אותי שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון!!!) בנתיים שמישהו יעבוד על להשיג את המספר טלפון
. כמובן ששמעתי שאורית בהריון, והתרגשתי מלא.... שמישהו יצלם תמונות של הבטן, שאני יוכל לראות לפחות את תהליך הגדילה
. טוב נשמות, רק רציתי להשמיע קול , להגיד שאני חושב מלא ומתגעגע מלא, שלכם , עומרי ...
.

שעוכי

New member
חשבתי עלייך,

אמא שלי חזרה מהודו היום וסיפרה סיפורים אז חשבתי על זה שאתה חווה דברים דיי דומים (מבחינת מקום, אנשים וכו'). אני מקווה שאתה נהנה שם, מתגעגעת מלא מלא ואוהבת. נ.ב אני לא ידעתי שאמיר פיי גוטמן יצא מהארון

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא מאמינהה שכל מה שאכפת לך שזה אמיר פיי גוטמן יצא מהארון? מה עם זה שהנשיא אשם באונס?!!? קצת פוליטיקה לא תזיק!
סתם כפרה אין לך מושג כמה אתה חסר

The Kinslayer

New member
../images/Emo24.gif

הוא לא היה מחוץ לארון מהרגע שהוא אמר בפומבי שהוא בהיי פייב?

shmuelr

New member
חחחחחחח רשע ביותר... שמח שאתה

עושה חיים חבוב. מי יתן ותטעם מהכל. וכמובן תחזור בשלום.

../images/Emo55.gifכמה טוב לשמוע ממך ../images/Emo9.gif

את המייל כבר שלחתי
אוהבת, ומתגעגעת.
.

jt7785

New member
אח קטן

אני מתגעגע ממש. אבל באמת. אין לי את המייל שלך, וחבל. אני כבר אשאל את מי שצריך. אל תשכח את אחיך הגדול אה? תמשיך לבלות ולהנות... (אייייף עם הפורום הזה, פעם הייתי חסר רגשות.
)

../images/Emo24.gif כמה טוב לשמוע ממך...

הגעגועים אלייך גדלים מיום ליום..
אמיר פיי גוטמן יצא מהארון?

למעלה