קודםם כולל זאת שקדדדד פתחתי משתמש חדש כי שחכתי את הסיסמה של השניי אני היתגעגעתי אליךכםם מאוד מאודד!! טוב עכשיו תקשיבוו בקשר למומולדת של דםדם אפשר לבשק מאבא שלו לארגן ככה כמה בנות שילכו לבית של אדם להביא לו ת'מתנה? או שנעשה לו איזה ספר כזה יפה מעץ..מכול הפורום...כול אחת תיכתוב משו וזה..כול אחת תביא תמונה שלה... מה דעתכן?! נ.ב דםדם נולד שבועיים אחרי!! חיחיחי איזה פנאן לי!!
נתפצל?? אין מה לעשות.. תראו.. עכשיו כל אחת תגיד את העיר שלה ואם זה בצפון מרכז וכו'.. כמו: אניי.. ראש העין-מרכז.. הבנתן??? ואז אח"כ נחלק בנות שילכו ביחד סבבה?
../images/Emo41.gifכל מי שמעוניינת שעשות לאדם../images/Emo41.gif
משהו.. שתכתוב כאן את האייס י קיו שלה ואת המסנג'ר.. אני חושבת שזה באמת חשוב.. ואפשר לעשות שני מפגשים.ץ.. אחד בצפון ואחד במרכז.. ונחלק את העבודה.. קיצר.. נדבר על זה כבר.. אבל תכתבו פה את האיי סי והמסנג'ר שלכן.. אם אתן רוצות לעשות לו משהו כמובן..
אבל הוא לא ממש טוב כי אני לא מצליחה לשלוח הודעות אז מי ששרוצה לדבר איתי שתשלח לי הודעה ורק אז אני יכולה לדבר איתה.. ואני מאוד רוצה לעשות לו אבל משו הגיוני לפי דעתי שירה צודקת כי רוב פה הבנות הם לא מהצפון ונוח להם אבל לנו זה קשה שאנחנו מהצפון
תקשיבו בפורום השני הייתה אחת אמרה איזה רעיון וכל זה אבל בסוף בגלל שהיא לא רוצה סליחה בעצם אין לה יותר כח ולא בא לא לא יודעת מה או שהאי לא יכולה אז היא ביטלה תרעיון אוףף לא חשוב ואני מזה רוצה לארגן משהוא לאדם מגיעה לו!!! אז תעדכנו פה לא רק באייס תציעו רעיונות משהוא תפתחו שירשור גדול שהנהלים או משהוא מה אתם אומרים???
לא כל דבר אפשרי..=\ בואו נעשה ככה.. נעשה לו מצגת שכל אחת מברכת אותו ומישהי מהפורום תעצב תמצגת והכל ואז נשלח לו את זה במסר בתור אתר כזה.. לא משנה,רוצות? מספיק עם כל הסיבוכים..