פורד פיאסטה youth 1300 clx

אסף23

New member
פורד פיאסטה youth 1300 clx

שלום לכל חברי הפורום. אני עומד לפני קניית רכב משומש. אבקש את דעתכם לגבי פורד פיאסטה youth 1300 clx. תודה מראש.

teen17

New member
כמו שכבר רשמתי ממקודם:

אל!!!! אבל אל!!!!! תלך על הפורד פיאסטה. יש בעיה רצינית למכור אותה אחרי זה. אני ממליץ בחום ומניסיון על האופל קורסה 1.4i Swing בעלת 60 כ"ס והיא פגז לא נורמלי.שנתון 94 עולה 27,000.

בעיות סחירות עם פורד פיאסטה..?

אמממ.. אני חושב שאני ואתה נוסעים על כבישים אחרים.... ולהעדיף אופל על פז´ו? כאילו.. ואו...

מצמץ

New member
הפיאסטה היא אחלה אוטו

ואין שום בעיה למכור אותה (אני לא יודע על מה אתה מתבסס). האופל היא גם אופציה נחמדה אבל זאת לא היתה השאלה. יש לי חבר שיש לו YOUTH אחת ואני אשאל אותו מחר אם יש לו איזה שהם בעיות מיוחדות, ואכתוב לכם מחר את דברו (הוא מבין במכוניות כך שלדעתי דעתו היא אמינה).

אילן די

New member
בעיה למכור פיאסטה ?

על מה אתה מדבר ? זה אולי הרכב הקטן הכי סחיר שיש.... על סמך מה כתבת את התגובה שלך ?

umop apisdn

New member
TEEN, הגיע הזמן להתעדכן...

הפיאסטה היא בין הרכבים הנסחרים ביותר בשנים הללו- בשביל לקנות אחת ממודעה בעיתון צריך לקום ב6 בבוקר ולהתקשר למפרסם, אחרת אתה מפספס את ההזדמנות.. וזה מנסיון... לקורסה מחיר גבוה יותר וביקוש פחות ער, מה גם שהיא פחות טובה. ואם כבר פיאסטה או קורסה, אז פז´ו 205!

teen17

New member
אז בוא אני יגיד לך על מה התגובה שלי

על ניסיון מוכח שהיה לנו במשפחה בלמכור פיאסטה!!!!!!!!! והיא הייתה במצב מעולה, וחוץ מזה אי אפשר להשוות איכות צרפתית לאיכות גרמנית זה עולם לגמרי אחר. רק גרמניות שזה אומר אופל!!!!!!!!!!מניסיון מוכח שהיה לי עם האופל ועדין יש לנו אופל קורסה עדיף האופל קורסה!!!!

teen17

New member
אמרתי שהפז´ו היא צרפתית.....

הפיאסטה היא אמריקאית אבל שוב אין עם מה להתווכח אין כמו הגרמניות שזה אומר בקשר למה שאנו מדברים רק אופל!!!!!!!!!!!

מצמץ

New member
TEEN....

הפיאסטה הנוכחית והקודמת לא יוצרו ונמכרו בארה"ב אע"פ שחברת האם היא אמריקאית (אני לא מדבר על הדגם של שנות ה80). חאלאס עם טחינת המים, אתה רק מחמיר את תדמיתך

מצמץ

New member
TEEN

1. כפי שגם אילן ציין הפיאסטה היא לא צרפתית. 2. אף אחד לא אמר משהו רע על הקורסה, אז תרגיע (אני יודע שאתה מנסה להגן על עמדתך כי רכשתם אחת), יש לי חבר שיש לו סווינג והוא מבסוט ממנה, אבל מבחינת האיכות היא בהחלט לא סיפקה את הסחורה (כך שלדעתי אי אפשר לדבר לזכותה כאן בקשר לתדמית/איכות גרמנית), דרך אגב, הקורסה שמיובאת ארצה לא מיוצרת בספרד?(אולי אני טועה). מצמץ, מרגיע את השטח

teen17

New member
מצמץ תקן את עצמך:

הקורסה יוצרה ותוכננה אך ורק בגרמניה.

umop apisdn

New member
teen- תקן את עצמך!

הקורסה יוצרה גם בספרד, למען קיצוץ העלויות. הפיאסטה תוכננה בגרמניה ע"י חטיבת הפיתוח הארופאית של פורד ויוצרה שם, לצד בריטניה. גאוות יחידה זה טוב ויפה, אבל תשמור על דברים בפרופורציה.

מצמץ

New member
תוכננה כן, אבל יוצרה אני לא בטוח

זה שאופל היא חברה גרמנית לא אומר שיצרו את הקורסה שמה, ואל תשכח שיש גם את ווקסהול. מצמץ, עדיין חושב שלא יצרו את הקורסה סווינג (לא החדשה) שנמכרת בארץ בגרמניה (ושוב חוזר, אולי אני טועה).

אילן די

New member
זיהוי

אני לא יודע איך זה בארץ אבל בארה"ב כשפותחים את דלת הנהג, יש בין הדלת למסגרת מדבקה (שקשה מאד מאד להוריד) שבה כתובים פרטים בסיסיים על הרכב כמו משקל וארץ יצור. צריך להיות דבר כזה גם במכוניות בארץ איפשהו. אילן שגילה שהמיצובישי הקומפקטית שלו שוקלת כמעט 2 טון ושיוצרה בארה"ב...

אסף23

New member
פיאט פונטו sx 75 שנת 95

שלום שוב לכל חברי הפורום הנחמדים. עדיין לא קניתי רכב ולכן שוב אבקש את תגובתכם בעניין הרכב הבא-- פיאט פונטו sx 75 שנת 95 . ושוב תודה מראש

למעלה