פורדברה הצידה - עזרה

moruush

New member
פורדברה הצידה - עזרה

למישהו יש רעיון איך לעשות פורדברה בלי להזיז את האגן? =\ אני מנסה לקבע את הרגלים כיאלו ולא להזיז אבל אני מזיזה מעט

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifשיטה שהשתמשתי בה בהתחלה..

כשעוד לא קיבעתי את עצמי לגמרי... הוא זז טיפה וזה טבעי, זה עניין של תרגול קוארדינציה. פשוט, אם את עושה נגיד פורדברה לצד ימין והאגן "בורח" לך שמאלה, קחי את האגן, לא הרבה, אבל טיפה ימינה באופן עצמאי. ככה את תרגישי שהוא כאילו ימינה מדי אבל הוא בעצם יהיה בדיוק במקום ואחרי כמה זמן ההתקבעות כבר תבוא לך באופן טבעי
מקווה שהצלחתי לעזור, עמיתוש

yuvush

New member
../images/Emo85.gifוואיי עמית..

רעיון טוב.. אני אשתמש בו.. תודה רבה..

moruush

New member
עמיתוש :]]

ניסתי כרגע 3 פעמים לכל צד בשיטתך - מול המראה וזה יצא די מושלם תודה רבה רבה רבה

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifבבקשה!../images/Emo9.gif

אני ממש שמחה שיצא לי לעזור לך
העלית לי חיוך
עמית

מורני666

New member
אופסיי חח כנראה שהצידה ../images/Emo9.gif

טיפה'לה באיחור אבל בכל זאת.. חיחי אממ כשהיד בפוזיציה חמישית, לפני שאת הולכת הצידה לפורדברה, תאספי את הגוף כלומר תרימי את הבטן, תאספי שרירי ישבן ותשאפי למעלה ככה תרגישי שיש לך באלאנס ולא תנועי עם האגן לצד השני כשאת עושה את הפורדברה...

yaeltal12

New member
../images/Emo20.gif אממ יש לי רעיון..

אבל אני לא בטוחה שהוא לעניין =/ את יכולה לעמוד צמוד לקיר, לפנות שהאגן יהיה צמוד, ונניח את מצמידה את מותן ימין לקיר תעשי פורדברה שמאלה, והקיר ימנע מהאגן לזוז... כך לפחות תהיה לך את ההרגשה איך זה כשהאגן לא זז. אולי אחרי שתזהי כבר את ההרגשה יהיה לך יותר קל לעשות את פורדברה בלי הקיר.. מקווה שעזרתי

yaeltal12

New member
../images/Emo20.gif אני אסביר יותר בקלות..

אנסה לפחות.. חח תצמידי את כל צד ימין שלך (האגן הידיים הרגליים הכל) לקיר ותעשי פורדברה לצד השני, סתומרת פורדברה שמאלה. והאגן, שיהיה צמוד לקיר, לא יוכל לזוז. מקווה שעכשיו הבנת.. =] באמת הספר לא ברור..

למעלה