פורבר עדן - פרק 1

פורבר עדן - פרק 1

הממ! סידרה ממש ממש נחמדה! אין לי מושג למה כולם קטלו אותה!! אממ.. לגבי המתמודדים: מצאתי את עצמי להשוות כמה מתמודדים: מארי - פשוט קופי שרלה!!!!!!!!! אותו קול, אותו מצב ואותו כוח!! זה פשוט אנבליבל!!! חח הדבר השנוה היחיד זה רק החזה(שכידוע לשרלה לא היה אותו..)!! דיויד - נראה ממש בסדר אבל כמו אלכס בפרדייז! וגם איך שאלכם בהתחלה היה שקט ולא בולט אח"כ הוא התחיל לשחק את המשחק! כמו שאומרים: מים שקטים חודרים עמוק" לגבי המנחה: זאת מנחה פשוט עלובה!! היא לא מתקרבת לקרסוליים של אמנדה
!!

mAdGirL2

New member
בהשוואה לפרדייז הוטל

זוועה! פשוט זוועה, המנחה (מה לעזעזל???), המתמודדים... העריכה כמו איזה קליפ בר מצווה מגוחכת ומביכה, הטוויסטים כבר מופרכים לגמרי!! פשוט דפוק! מי חשב על זה??

שאלה!!

בטח שאלו את זה כמה פעמים אבל אני לא מוצאת איפה ואת התשובות אז אני ישאל גם: כמה פרקים יש לעדן לנצח ומישהו יודע מה קורה בסוף כי אני הבנתי שההפקה פשוט נפסקה אז מישהו יודע מה קרה ומי ניצח אם בכלל?

996

New member
איפה צילמו את הסידרה?

כי לא מצאתי האתר של התוכנית.

מ i ר

New member
אני פשוט לא מבינה את הסדרה הזאת...

מה העניין של "שהות לא מוגבלת"? באמת היתה כוונה שהם יחיו שם לנצח?? ומה העניין הזה עם התפוח? וזאת רק אני, או שהחדש שצריך להגיע נראה ממש טוב??

ההסבר../images/Emo15.gif../images/Emo80.gif

תראי, הכוונה של "לנצח" זה שהזמן הכי ארוך שאפשר להישאר שם זה 3 שנים! הידעת?! שהסדרה עדןלנצח הופסקה באמריקה עקב זה שהיא לא הצליחה ויהיו לה רק 7 פרקים!

מ i ר

New member
כן, ידעתי, אבל מה ישדרו אצלנו?

7 פרקים או את כל הפרקים שצילמו?

jerpsy

New member
עדן לא לנצח../images/Emo58.gif../images/Emo122.gif

עדן לנצח הינו תוכנית מעצבנת ביותר חיקוי גרוע של הלהיט מלון פריידיז תודה לאל שגם חברת פוקס (המפיקים) גם חשבו כך והורדו אותו אחרי הפרק השביעי. אין ספק שיש תוכניות הרבה יותר טובות בריאילטי ואנשי יס ריאל יודעים זאת כגון החתן הגדול השמן שלי. מצחיק מגוחך והעיקר לא דביק. במקום לראות לנו תוכניות שכבר ראינו (ג'ו שמו ורווק לדורותיו) תחשבו פעמים חבל להרוס את הערוץ הממכר ביותר בטלוויזיה. עדן לנצח הינו התוכנית הראשונה (אחרי שראיתי את הפרק של אתמול) שאני הולך לפספס בכוונה.

Scaly

New member
עזוב את זה.....

מה קטע של סדרות אמריקאיות שמביאות מנחות בריטות עם מבטא כל כך מעצבן?! לא לראות את הסדרה רק בגלל זה, פשוט מעצבן.. אם פרק הבא היא תאמר "what you dont know" אני פשוט ייבעט במישהו|(בה,אבל היא לא בהישג יד)

yes REAL

New member
חברת פוקס היא לא המפיקה אלא

המשדרת, ואני מבטיח לך שהורדת סדרות בפוקס לעולם לא מתבצעת על פי איכותן אלא על פי תזרים המזומנים שהן יכולות להביא לכיס של פוקס (קרי: רייטינג). אנחנו סבורים שכן יש לזה קהל וזה ראוי לשידור, ואם אתה לא רוצה לצפות - אתה בהחלט מוזמן לדלג עליה, אנחנו לא ניסינו לקלוע לטעם של כולם. באשר למה אנחנו יודעים או לא - אל תנסה לנחש את הכוונות שלנו, לא קנינו לערוץ שום דבר שלא באמת רצינו, או במבצע או על המשקל או בהנחה או מה שלא יהיה - התוכנית הזאת משובצת כי חשבנו שהיא ראויה לשידור. אותי לא מעניין הרייטינג שהתוכנית עשתה בחו"ל אלא אם היא ראויה להיות משובצת ולדעתי היא בהחלט כן.

סידרה חביבה למדי../images/Emo9.gif

אהבתי... אני לא צפיתי בפרדייז הוטל בעבר ויכול להיות שהיה יותר טוב. בכל זאת אני לא הולך לפספס שום פרק של פורבר עדן. מארי אולי גזענית אבל מגיע לה לנקום-זה לא נעים שכל הבנים בוחרים אותה כהבחורה הפחות נחשקת על עדן. קרייג כ"כ פתטי הוא בא אלייה לחדר ואמר לה שהיא יפה ואח"כ הוא מצביע נגדה-אין לו שום בושה,פיצול אישיות!!!אני רוצה שהיא תעיף אותו.נקודה!.

korchy

New member
yes Real מאכזב... );

מה קורה פה??? מה זה התוכנית הזו עדן פוראבר?? זה לא מתקרב אפילו לפרדייז הוטל אין אפילו במה להשוות פרדייז הייתה פשוט "ה"תוכנית עם כל הדרמות והמזימות שהיו שם עם טוני ואיימי וזאק החמודים...! ומזה הדבר הזה שהם יכולים להישאר בעדן לנצח?!?!? זה לא נשמע אפילו כמו תוכנית ראליטי..! מה יקרה שהערוץ יסגר התוכנית פשוט תסתיים באמצע?? וגם כן המנחה המגעילה הזו היא לא מתקרבת לאמנדה של פרדייז. עלק מהיוצרים של פרדייז הוטל כבר עדיף לראות את פרזייד הוטל שוב במקום עדן פואבר...!!!

למעלה