פוראמה בן יהודה TA

salo22

New member
פוראמה בן יהודה TA

למה אני טורח לכתוב שוב על מקום שהזכרנו בשבועות האחרונים ? כי סה"כ הדים סאם שם חמוד+, בהחלט עולה על השטאנץ הקבוע שפגשנו במבחר מקומות בשנים האחרונות, אבל יש מקום לשיפור בניואנסים קטנים, במיוחד כנראה מה שקשור ל TA. לצערי מחוסר תשומת לב חייבו אותנו על מנת דים סאם נוספת כשלמעשה לקחנו אחת פחות, לא נורא זה קורה. צריכים להבין שם, ובכלל במסעדות שעושות TA, שראוי להשקיע יותר במשלוח שיוצא החוצה, אני לא מדבר ספציפית על הכלים, ה"סטאפ" בפוראמה מאוד פשוט ועם זה עוד איכשהו נסתדר, אבל חשוב לקבל שקיות גדולות יותר וטובות, אריזות וסגירה טובה של קונדימנטים שיבטיחו פחות לכלוך, ובעיקר יותר קונדימנטים שיתחשבו במספר סועדים ולא אחד קטן מכל אחד שממש לא מספיק לכמות האוכל. כמובן שיכולנו לבקש עוד, אבל זה משהו שצריך לבוא ממכיני המשלוח.
בקיצור אם ממש רוצים ללמוד שם איך נראה TA שיוצא החוצה - שיעשו הזמנה פעם לצהריים מהבית התאילנדי הסמוכה. אם אסכם את ה TA - הדים סאם בין טעים לטעים מאוד, האריזה די על הפנים, יש מקום לשיפור די משמעותי בכדורי האורז הגלוטנים עם הסומסום השחור, למרות שהם לא רעים להכרת הז'אנר.

bob68

New member
מסכים

האריזה שלהם חובבנית.
בפעם האחרונה גילינו בבית 2 יחידות במנת ה- צאנג-פאנג במקום 3. שינו ? פישלו ?
המסקנה שלי, חשוב לבדוק כל אריזה לפני שיוצאים מהמקום.

לא התחברתי לבאו המתוק. טעם ה- "שוקולד סיני" (מחית שעועית שחורה) משונה לי מאד.
בכלל הבאו על סוגיו טעון שיפור. לטעמי הבאו של המקום הסיני בנווה שאנן טוב יותר.

לדעתי לא נכון להשוות בינם לבין הבית התאילנדי. ההבדלים ניכרים ב: סוג אוכל, מחירים, וותק, צורת הגשה וכמובן מסעדה מול מקום של אוכל מהיר.

יחד עם זאת ולמרות כל ההסתייגויות אני עדיין חושב ש-"פוראמה" מציעה את מגוון הדים סאם הטוב והטעים ביותר שאני מכיר בת"א.

salo22

New member
אין שום מקום משמעותי להשוות בין השתיים

מעבר לעניין ההתייחסות ל TA.

bob68

New member
אתה צודק

לא הייתי מציין זאת אלמלא הפוסט הקודם שלך בנוגע ל- "פוראמה" שבו גם התייחסת ל-"בית התאילנדי".

salo22

New member
אם אני זוכר נכון

הזכרתי את הבית התאילנדי ממש בסיום, ללא קשר למהות האוכל והמקום אלא כמקום שכנראה אתן לו עדיפות לארוחת צהריים כאשר אני באיזור. זו לא השוואה, אלא תיאור סדר עדיפויות לארוחת צהריים בטווחי מחיר קרובים ובאיזור זהה. אני מזמין בערך 3 מנות דים סאם לעצמי כך שאשקיע בארוחה כזו בפוראמה לפחות 72 ₪, במחיר זה קיים סיכוי יותר מטוב שאעדיף לאכול את מה שמציע הבית התאילנדי במסגרת הארוחה העסקית הרגילה+הזמנת מנה מעניינת או פשוט העסקית היקרה באיזור 98 שכוללת 2 ראשונות+עיקרית+בירה למיטב זיכרוני, למרות שכמו שהזכרתי שינו עסקית מעולה שכללה המרק בקר. עדיין בסדרי העדיפויות הכספיים שלי, הבית מקדימה אבל זו כמובן דעתי, מעבר לזה לא עשיתי "השוואות".

passioneta

New member
הכל נכון

bruno01

New member
תודה! אולי באמת צריך לוותר על TA

ולשבת לאכול שם.
אני מקווה ששבוע הבא ייצא לי לנסות.

למעלה