פוראבר 2- שבוע 4

פרק 41- חצי גמר

מה יקרה אחרי שמישל גילתה על ניקולא?
&nbsp
איך גידי יגיב לבתיה?
&nbsp
מה עם עומר גיגי?
&nbsp
ומה הבעיה של דודו?

נועה, יובל, אגם - קבלו מצטרפת חדשה למועדון

תדהר, תדהר. לא ידעתי שטל כזה רציני... נחמיה בר-גיגי היה קשור לעומר גיגי? גם אצלנו זה היה צלצול אמיתי.
&nbsp
לא, היא לא מתה... היא אף פעם לא מתה. תאשים את אח שלך.
&nbsp
מישל בדרך לפגישה במועדון. מצטער, המפקדת.
&nbsp
בנואה זה שם של רוצח.
&nbsp
לא, הוא לא יאמין. הוא לא יאמין. הוא חושב שהוא לא כזה סתום. עוד פעם הטריק הזה? אורי גרוס, די. יופי, כולנו שמחים שאתה פה.
&nbsp
הוא לא קריפי! אלמוזלינו זה חשוב.
&nbsp
מישל, דברי אליו בעברית ציונית. סצנות כאלה ראוי לעשות בעברית. מישל, אני מצלם. תתחילי ואני אשלח למועדון הבנות. מה אתן אומרות? מה, נועה? היה עדיף שזה יהיה עומר? אני פוסל את הביקורת. כן, אגם ויובל? אני מבין, היא לא עברה תהליך. נו, תמיד הייתה נחמדה. מצטער, מישל, נסי שוב בשנה הבאה.
&nbsp
את לא אחראית לזה, גברת אטיאס! שולי לא קיימת! זוג נהדר. יכולים להיות אובססיבית על בתיה ביחד. הנה האובססיביות.
&nbsp
אוקיי, נרי, בני, טדי... מה אתם אומרים? אה, אני מבין. אין לו רוצח או איגוד סודי. לא, בני, אנחנו לא כועסים על ההעתקה מהסיפור שלך. תירגע, חמוד. נתראה בספטמבר. גם אתה, נרי, תירגע. נכון, זה מזכיר... אגם, לא להתעצבן... אוקיי, אני מפזר את הישיבה! יאללה, בפעם הבאה ננסה לקבל מישהי אחרת עם אבא פושע. לא, לא נטלי. היא מודעת כבר.
&nbsp
חמודים לגמרי. אמרתי, תהיו אובססיביים ביחד. לימור אטיאס-כץ. נחמד. בטח לא רוצים לערב פוליטיקה.
&nbsp
מוחות קרימניליים. זה חלק מיוון.
&nbsp
המון ביטויים בצרפתית. אני מציג בפניכם את מישל והטפטים! (ודויד) הנציג של בלרוס דביל. אל תקרא לה לימון! לא, דויד, אל תהיה זעום! אני לא רוצה בעיות איתך! איזה צרפת? ישראלית!
&nbsp
איכס, הבן שלה... יש לו אימא מטורפת אחת בשם טלי אורן (או רותם אבוהב).
&nbsp
אני אומר פגז! כן, אדם, בטח. לגנוב, לגנוב. קדימה.
&nbsp
למה אורי גרוס לא מפיק אירוויזיונים?
&nbsp
אוי, נו, בטח. בטח שהוא בחוץ. מה אנחנו אומרים, טדי? אה, חשבונות סודיים? ונרי? אפשר תמיד לנפח חשבונות? ובני? אה, זה בכלל כואב לך שיש לו כסף, למפונק הזה!
&nbsp
לפחות אתם יותר טובים מקובי מרימי. עומר, ריבונו של עולם... תודה, לימור.
&nbsp
אל תלחיצי אותו. הוא עלול לפנות לטרור. אוי לא, שני אנשים מפחידים ביותר! גם איתי מפחיד! הוא מטורף, אני אומר לכם!
&nbsp
מישל, ציוני אמיתי לא סולח לטרור!
&nbsp
עלק יצא מזה. לא יצא ולא כלום.
&nbsp
אחלה מפיקה. מאמי לאומית זאת אחת אחרת של אורי גרוס. קול? זה מאוד לא אין.
&nbsp
עכשיו כבר גיגי לא סתום... והוא יודע יותר מכלום... רגע, השירותים מעורבים?!
&nbsp
אוי ואבוי. דודו...

פרק 42- הבמה הגדולה בעולם

אז מה יקרה לגבי הקול של דודו?
&nbsp
מה ניקולא מתכנן לעשות?
&nbsp
האם כולם יספיקו לחצי הגמר?
&nbsp
ומה יקרה כשעומר גיגי יודע?

אי אפשר להרביץ שוב לעומר?

לי עושה את זה נהדר, שתדעו. גם הדרשה אחלה. אה, לי, מספיק, גילי וגלית השיגו מקום מאוד מכובד! תעשה דרך המלך רגע?
&nbsp
סירופ שיעול, זה משכר. לא, נטע הורסת.
&nbsp
כן, אה... יש פה מחבת למישהו?
&nbsp
אוי שיט. לא טוב. ניקולא, אמרנו לך, אתה לא התקבלת למועדון האבות הפושעים!
&nbsp
לימור, את מושיעה. אם כי קצת אובססיבית.
&nbsp
לא, זה יהפוך לדרך המלך. אתה נשמע כמו קרפדה חנוקה. ויש לך בר מצווה. רגע, פתאום קלטתי, לימור לא תשים לב אם דודו לא ישיר... שלא ישיר, אכפת לה? חבל שהכפיל של הקטור תקע אותו עם ה"דוד עוזי" הזה.
&nbsp
מבטא נוראי. והיא אפילו לא גיא. אבל היי, לפחות אתם לא קובי!
&nbsp
כן, זה חולני. זה המוסד, היא מסובכת במוסד. מאוד חשוב מדינת ישראל, עומר.
&nbsp
לי במשחק חייו. די, אלוטל, זה פתרון פשוט שהדיוטות לא יבינו. עכשיו עומר יודע, ולהקטור לא אכפת. אה, שוב להחליף?
&nbsp
דומה לפתיח האמיתי. שוב שלמור?! אורי, זה לא אמין בלי אסי עזר. אה, אסי מת... נכון... מה יקרה אם צרפת תודח? זה עלול לשים כתם על הקטור...
&nbsp
זה לא משחקי הרעב. לפחות אפשר להמציא מדינות! ארנון, אתה ארנון.
&nbsp
תיזהר, הקטור.
&nbsp
גם אתה, גם אתה. אוי, נכון, היא נתה לו מחבת. רגע, היו לך בנות שהרביצו לך קצת יותר... בכלל הבנות שלו מרביצות לו.
&nbsp
רגע, איתי שם? למה?!
&nbsp
בסדר, מישל הייתה דלוקה על דודו...
&nbsp
הייתם לוקחים רק את דודו! לא היה אכפת לה!
&nbsp
פקקים. תמיד.
&nbsp
נלי, לא נני.
&nbsp
סטיבן הזה כזה נחמד במחצית השנייה.
&nbsp
איפה גידי שיעזור?! הנה הוא.
&nbsp
יופי, זה היה מהיר. נקווה שהוא יכול לתת דרשה עכשיו. אתה יכול לקרוא לה אלוטל. איך תזיזו את האוטו?!
&nbsp
זוג חמוד. מאוד.
&nbsp
הן כן יודעות. איתי חכם בלי קשר.
&nbsp
יש, מישל! אבל תפשלי למען ישראל! אתמול השיר יצא בבכורה, אגב...
&nbsp
מה יש לכם מהבית הזה?!
&nbsp
נכון, נו, תסלח לה וזהו או שדר לוקח אותה. כרוך?
&nbsp
למה ניקולא צופה? הוא בטח מסיק משהו. לא, הפדיחה הגדולה כבר הייתה.
&nbsp
אני זוכר שהם צילמו את זה במסך ירוק... אחלה, חבל שזה לא הפתיח שלהם...
&nbsp
כן, בוודאי שהם בטוחים.
&nbsp
אחלה קהל מומצא. התגובה של גידי, רומי ולימור ענקית.
&nbsp
כולם ממילא אנטישמים. יופי, הייתה ממש פדיחה אם הצרפתים לא היו עולים.
&nbsp
אני חושב שמצפה הפתעה מאוד גדולה בפרק הבא... התגעגעת לרומי, מה? וואו, איתי, השפם בר מצווה התרחב! תשמע, חמוד, עכשיו אתה באמת יכול לעשות דברים מתוחכמים שפעם אסרו עליך.
&nbsp
כן, אתה זייפת. אתה ממילא הכי גרוע שם. איזה שיח פתוח. היי, הקטור. מה הפעם? טוב, זה עומד לקרות... עוד פעם ניב... הוא עובד קשה מדי. ודי עם החומר המשלשל. יאללה, מחר הפרק המפתיע. אני חושב שניקולא צעד אחד קדימה.

סטילהוק

New member
יש את זה ביותר פאטתי?

ממתי המדינה המארחת וצרפת שהיא אחת מחמשת הגדולות צריכות להתחרות בחצי גמר בשביל להעפיל לגמר? הרי הן עולות אוטומטית. מה שכן, השיר הישראלי בסדרה היה בעל הרבה יותר סיכויים להגיע לפחות לטופ 10 בגמר האירוויזיון מאשר השיר החלש של מרדימי שקיבל 0 נקודות משופטי של כל 41 המדינות, להוציא ישראל.

שלא לדבר על כך שכל דיכפין/פושע/טרוריסט/ילד יכול להיכנס חופשי לביוטקס אחד המקומות הכי שמורים במדינה, כולל למעבדה הכי מאובטחת שלו, ואפילו להשתמש במכונת ההצערה וההתבגרות...

למעלה