עם קרניים על הראש...
קליפות תא לא טובות.

נכון, למה לא ירצה מישל?! הרי בדרך כלל בני אדם אוהבים בנות שבאות מחו"ל. נועה יודעת הרבה יותר פרצופים. תאמינו לי. את בטוחה שזה אומר להרגיש סופר?

לא טוב. והאם הוא יהודי, הסטייליסט? אני לא מאמין. אנחנו שלוש דקות מדברים על הנושא...

כשרות זה מישל.

כי הומוסקסואל באירוויזיון זאת בעיה. מי כמו דויד יודע. כן, איך לא שמנו לב...

נראה לך שהקטור יודיע.

תיזהר, דודו. חס וחלילה להתנצר! מישל! אני חושב שיש לשדך את מישל לבן. הם ישבשו פתגמים ביחד. חם ומגניב, אם הבנתם את הקטע... תעשי מה שאת רוצה עם השיער.

זה יום האוקאסוס, חברים. בגלל זה חם בחוץ. לא, את לא סיימת בסדרות נעורים. ממש לא. את חתומה עד 2028.

מנהג נהדר. מישל נהדרת. לימור נהדרת. עכשיו הבנתי למה הם ישירו אבבא... אדם, בוא תצטרפת. מה אכפת לך? אוי ואבוי... ידעתי... אבל ליונה אין מבטא כשהיא שרה רגיל. אני לא מאמין שניקלודיאון, פרק שלם, ו... לא משנה. אגב, מפתיע אותי שמישל אשכרה מכירה את השיר הזה ויודעת מה המשמעות. אבל אירוויזיון, אתם יודעים.

היא אמרה לה שאתה... אינסטה בוי. לא, זה באמת הכינור הכי קטן בעולם. הוא נשמע יותר כמו כלב. סאן ברדוגו... תשברי... לא, אתה יודע שלא.

זה הטרוריסט האמיתי. גם אצלנו, דויד. גם אצלנו. אבל צריך שהיא תהיה בגילו. בעצם, רומי לא בת אחת עשרה? דווקא בתור נלי היא הרבה יותר מבוגרת מדויד! לא, לא, אל תהרוג אותי, דויד! אני מצטער על זה שהצטלמתי עם אביב!

אה, זה הטרוריסט. בחייאת, אשתו ערביה נחמדה.

הקטור מאוד לא נחמד.

אולי ספר הבריאה התחיל לפעול... ניקולא, הפושע הנחמד.

והנה שם למעלה, אלוטל. כן, בדיוק! לא מתאים בכלל!

בחור נחמד, הניקולא הזה. לא יעבוד.

בעייתי.

אוי, זה יעבוד. אמה ניסתה פעם. אולי תספרי גם לניקולא?

"בלי סיל, בלי טו ובלי פלה". כי היא אלוטל. כן, נכון? אמרתי- כרומי היא הרבה יותר קרובה לו בגיל! אגב, איך התיאוריה עובדת עם נועה קירל? יש אומרים "אלוהית".

אז כמה השיגו?

דודו יותר חזק מבתיה.

לא, לא רגע השנייה, ההתעלפות! אמרתי לכם שמשהו לא בסדר במכונה.