פוראבר 2- המשך שבוע 4

פרק 43- מסיבה בלתי אפשרית

הגענו לרגע האמת.
&nbsp
האם הטלפון של ניקולא ייגנב סופסוף?!

אה, ואיתי... גם הוא

נראה לי הוא שוב חולה. אולי עוד פעם "בוקר טוב"? כן, יאללה, כמו בימי המיועד והחממה. איתי לא מת. הוא לא כל כך הזדקן.
&nbsp
אני מאוד חושש מהבחור הזה במבוגר.
&nbsp
בטח, זה לא ישתבש.
&nbsp
המוזיקה הזאת ממש פאסה. ממש ממש פאסה.
&nbsp
לפחות הצרפתים ביחד.
&nbsp
דודו, אתה ממש ירוק. אני מקווה שזאת מחלה מההצערה.
&nbsp
כן, עומר נראה יותר טוב מכולם. כל הגברים, לפחות. דוד עוזי הביא. איפה הסיכות, יוונים מגעילים?!
&nbsp
איתי, אל תפחיד אותי! איתי עם מכונית זה נורא!
&nbsp
בנות, לאן נעלמתן באמת? חבל. מה להתחיל סדרה... איזו סדרה? עוד פעם לעזוב את האירוויזיון?! לא, די! היי, דוד עוזי! יאללה, לימור, חגיגה כאילו הגיעו הספקי חלבה! היי, היי, מה אתם משמיעים את השיר הלא-ציוני הזה שהוא אחד מהמבוכות הכי גדולות של ישראל?! זה גם שיר גס!
&nbsp
לא אומרים, דויד. לא אומרים. אלוטל מחזיקה חזק.
&nbsp
שילוב הבנות. כן, המחבת... אוקיי, מישהו חייב להתחיל לבדוק בשירותים! אורי גרוס חייב להפסיק עם הקטע הזה.
&nbsp
כן, לימור. ושניכם תבנו מקדש לבתיה.
&nbsp
נכון, היא בחורה רעה. אני חושב שמישל עומדת להרוס את הכול. הוא לחבוב את הבנות מחו"ל. לפחות לא נעלה אותה בשירותים... כמו פעם עם דודו.
&nbsp
גידי, אתה צריך את זה. יאללה. תציע ללימור להקריב קורבנות לבת אל. אוי.
&nbsp
לא יפה, מישל. מאוד לא יפה. למרות שאת אומרת את המשפט הזה. ודויד מקלל את היום בו הוא השתתף בסדרה שאשכרה פתחה את הנושא.
&nbsp
אוי ואבוי. אם ככה הם יתנשקו זה יהיה ממש נורא.
&nbsp
בדיוק השיר הצרפתי מתחיל.
&nbsp
זוגיות מוזרה.
&nbsp
כן, אין הרבה בחורות שהוא הציל. גם גל טוב בצרפתית. אוי, לימור... את לא מושלמת כמו בת אל. אתם יודעים מה זה אומר... השיר ההוא מאירוויזיון 1974...
&nbsp
האמת שחיכיתי לזה... אבל לשיר שיר על נפילתו של גנרל צרפתי? מה זה, קוד? אני עדיין חושב שכוורת היו צריכים לזכות באותו אירוויזיון.
&nbsp
לא כדאי, גידי. כזאת השפלה לא הייתה לה מאז התקרית עם בן דוד. זה הרס אותה. היא בקושי התאוששה.
&nbsp
אם כבר מדברים על שכונקים, מטבוחה! לניקולא אין טועם או משהו? יופי, גידי דפק את אותו הדבר... היי, היי, ניקולא, גם הוא פושע צרפתי אם אתה לא יודע...
&nbsp
בפרצוף הוא דומה ליונתן... השיר של עופרה חזה! שיר ציוני!
&nbsp
כן, הם מכירים. לא אבדה עוד התקווה... הוא שתה.
&nbsp
בשביל בת אל. לא, היא תשתגע! אוקיי, זה לא שיר אירוויזיון. זה סתם שיר הסלואו הכי חרוש בעולם.
&nbsp
כן, למייכל הוא לא סלח על איבוד הזיכרון! דני חמודה. רומי ואיתי זה מוזר. מאוד מוזר. איכס, מישל וניקולא... איפה דויד? היא לא עידכנה אותו...
&nbsp
ככה לנטוש אירוויזיון? שתדעו לכם שזה גורם להפקה שלנו להיראות הרבה יותר מהוקצעת.
&nbsp
תסלחי לו מאוד.
&nbsp
אני מאוד מפחד. מאוד.
&nbsp
נראה לי ניקולא סידר משהו.
&nbsp
תיזהר!
&nbsp
הוא דיבר איתו ספרדית. נחמד. זה היה אמור להיות יותר נחמד, אתם יודעים. יותר חלק.
&nbsp
בטח בטח.
&nbsp
טוב, זה יותר הגיוני. תחזיר לסטיבן את החליפה, נמאס לו שהיא מתכווצת. כן כן, אתה לא יודע כמה הוא מסוכן. תכל'ס הוא יכול לבגוד בך ולקחת הכול כבר עכשיו, מה לא ברור... אני... מאוד... חושש...
&nbsp
הוא אמר "סבוואר" כשהוא אמר "חושבים". ראיתם?!
&nbsp
נראה לי... שטכנולוגיית השכפול עובדת. אלא אם דודו באמת כזה טמבל.

פרק 44- ארוחת ערב

למה דודו סירב לחזור לגילו?
&nbsp
מה בתיה תגיד?
&nbsp
איך ניקולא גילה על המבצע של המוסד?
&nbsp
ומה יקרה בסוף הפרק?

לדעתי לא ממש מפתיע

כן, הוא כן. זה כמו יונתן שכל הזמן עושה את זה.
&nbsp
לא ממש גאון... כל אחד יכול היה לחשוב על זה.
&nbsp
לא הם לא. ויש סיבה.
&nbsp
פקחי את העיניים, בת אל. פקחי את העיניים.
&nbsp
עלק יצאת, ניקולא. יא בוגד ומשתף פעולה עם מדינות לא ציוניות. מישל תתבייש.
&nbsp
אי אפשר להשתיק אותה. נו, עכשיו שוב יחטפו אותה?!
&nbsp
מורדים בטורקיה זה דווקא ציוני.
&nbsp
איתי, מאוד לא חכם מצידך. ח'. גם יש את החבר שלו. ז'... לא משנה. כרגיל. ההורים שלכם ממש גרועים.
&nbsp
מי צריך את התיווך הזה?! אהם... אהם... שמעתם?
&nbsp
יהיה לך פורש, בנואה?! סליחה שקראתי לך רוצח!
&nbsp
בוקר טוב, נעשה שיר חדש. לימור לא מתקלחת.
&nbsp
אני מניח שלמדו מזאב נאמן. בוקר אור להקטור. טוב, היא זורמת.
&nbsp
היי. כמה מפתיע. אמרתי לכם כל הזמן!
&nbsp
כן, השלימו. מחר שוב ריב.
&nbsp
אני חושב שהם היו אמורים לדבר בשפה מסוימת.
&nbsp
חשבתי ש'גדות' זה 'גדו'. לא 'גדול'. עסוק קצת, מון ציונית שושו. כן, מה את אומרת. סופסוף מישהו שם לב!
&nbsp
אולי הוא לא יגיד רשף ואז יזהו את התרמית.
&nbsp
מישל! טרוריסטים לא ציוניים לפנייך! תרביצי בהם קצת אהבת מולדת! יפו? לכו לתל אביב, ציונות! כן, קצת מוזר. נכון, הוא לא רוצה לחזק טרוריסטים מתחרים.
&nbsp
עומר גדל, אוכל ונראה מצוין. יופי, אדם, עזוב את הספא, בופה. דפי וספייס צריכות להיות בספא. איזה יבש.
&nbsp
הנה, הנה זה הגיע.
&nbsp
תומר, אה? יופי. שיגיד רשף! אני רוצה לשמוע אותו אומר רשף! זה ה'שיבולת' שלו!
&nbsp
אתן צריכות לייצג את המדינה עם מו מו קאו. אחלה פיצה. תקשיבו לליבי ספייסי בר שלום. ולחם שום.
&nbsp
דייט. כמה מפתיע.
&nbsp
זה לא חדש, זה מהאקס שלה. שיגיד רשף!
&nbsp
נכון, מה יהיה איתם כשאת תייצגי את ישראל, ציונית שכמוך? לא, היא לא יודעת.
&nbsp
בעיה מאוד גדולה.
&nbsp
הוא והבחורות שלו מחו"ל. זאת אומרת לא הוא. למה לא נאכל פלאפל?! למה?!
&nbsp
חכי, בתיה.
&nbsp
אכן, השיר הזה יוביל אותנו לפרק הבא.
&nbsp
בנימה אחרת: כרגע שני משתמשים הגישו הצעה לקניית טכנולוגיית השעתוק. המשתמשים "ד. האריס" ו"Loyal_Wolf" שואלים האם זה בלי גירוד בצוואר.

סטילהוק

New member
למה יש לי תחושה שזה לא דודו?

ושהחליפו אותו בשירותים בכפיל. ובגלל זה ניקולא נתן למישל להזמין אותו לארוחת ערב, ועוד הציע לה שזה יהיה בפריז...

סטילהוק

New member
התסריטאים הישראלים ממשיכים לפשל

אם הכפיל של דודו זה דויד, אז איך זה שהוא מדבר עברית כל כך טוב? הרי לניקולא אין את הקפסולות של השליטה בשפות. ומילא זה, אך ממתי צרפתי נגעל מאוכל צרפתי? שלא לדבר בכלל על לא יודע איך הצרפתים קוראים לעיר הבירה שלהם... זה רק אני שמתי לב לזה?

למעלה