אה, ואיתי... גם הוא
נראה לי הוא שוב חולה. אולי עוד פעם "בוקר טוב"? כן, יאללה, כמו בימי המיועד והחממה. איתי לא מת. הוא לא כל כך הזדקן.

אני מאוד חושש מהבחור הזה במבוגר.

בטח, זה לא ישתבש.

המוזיקה הזאת ממש פאסה. ממש ממש פאסה.

לפחות הצרפתים ביחד.

דודו, אתה ממש ירוק. אני מקווה שזאת מחלה מההצערה.

כן, עומר נראה יותר טוב מכולם. כל הגברים, לפחות. דוד עוזי הביא. איפה הסיכות, יוונים מגעילים?!

איתי, אל תפחיד אותי! איתי עם מכונית זה נורא!

בנות, לאן נעלמתן באמת? חבל. מה להתחיל סדרה... איזו סדרה? עוד פעם לעזוב את האירוויזיון?! לא, די! היי, דוד עוזי! יאללה, לימור, חגיגה כאילו הגיעו הספקי חלבה! היי, היי, מה אתם משמיעים את השיר הלא-ציוני הזה שהוא אחד מהמבוכות הכי גדולות של ישראל?! זה גם שיר גס!

לא אומרים, דויד. לא אומרים. אלוטל מחזיקה חזק.

שילוב הבנות. כן, המחבת... אוקיי, מישהו חייב להתחיל לבדוק בשירותים! אורי גרוס חייב להפסיק עם הקטע הזה.

כן, לימור. ושניכם תבנו מקדש לבתיה.

נכון, היא בחורה רעה. אני חושב שמישל עומדת להרוס את הכול. הוא לחבוב את הבנות מחו"ל. לפחות לא נעלה אותה בשירותים... כמו פעם עם דודו.

גידי, אתה צריך את זה. יאללה. תציע ללימור להקריב קורבנות לבת אל. אוי.

לא יפה, מישל. מאוד לא יפה. למרות שאת אומרת את המשפט הזה. ודויד מקלל את היום בו הוא השתתף בסדרה שאשכרה פתחה את הנושא.

אוי ואבוי. אם ככה הם יתנשקו זה יהיה ממש נורא.

בדיוק השיר הצרפתי מתחיל.

זוגיות מוזרה.

כן, אין הרבה בחורות שהוא הציל. גם גל טוב בצרפתית. אוי, לימור... את לא מושלמת כמו בת אל. אתם יודעים מה זה אומר... השיר ההוא מאירוויזיון 1974...

האמת שחיכיתי לזה... אבל לשיר שיר על נפילתו של גנרל צרפתי? מה זה, קוד? אני עדיין חושב שכוורת היו צריכים לזכות באותו אירוויזיון.

לא כדאי, גידי. כזאת השפלה לא הייתה לה מאז התקרית עם בן דוד. זה הרס אותה. היא בקושי התאוששה.

אם כבר מדברים על שכונקים, מטבוחה! לניקולא אין טועם או משהו? יופי, גידי דפק את אותו הדבר... היי, היי, ניקולא, גם הוא פושע צרפתי אם אתה לא יודע...

בפרצוף הוא דומה ליונתן... השיר של עופרה חזה! שיר ציוני!

כן, הם מכירים. לא אבדה עוד התקווה... הוא שתה.

בשביל בת אל. לא, היא תשתגע! אוקיי, זה לא שיר אירוויזיון. זה סתם שיר הסלואו הכי חרוש בעולם.

כן, למייכל הוא לא סלח על איבוד הזיכרון! דני חמודה. רומי ואיתי זה מוזר. מאוד מוזר. איכס, מישל וניקולא... איפה דויד? היא לא עידכנה אותו...

ככה לנטוש אירוויזיון? שתדעו לכם שזה גורם להפקה שלנו להיראות הרבה יותר מהוקצעת.

תסלחי לו מאוד.

אני מאוד מפחד. מאוד.

נראה לי ניקולא סידר משהו.

תיזהר!

הוא דיבר איתו ספרדית. נחמד. זה היה אמור להיות יותר נחמד, אתם יודעים. יותר חלק.

בטח בטח.

טוב, זה יותר הגיוני. תחזיר לסטיבן את החליפה, נמאס לו שהיא מתכווצת. כן כן, אתה לא יודע כמה הוא מסוכן. תכל'ס הוא יכול לבגוד בך ולקחת הכול כבר עכשיו, מה לא ברור... אני... מאוד... חושש...

הוא אמר "סבוואר" כשהוא אמר "חושבים". ראיתם?!

נראה לי... שטכנולוגיית השכפול עובדת. אלא אם דודו באמת כזה טמבל.