גידי לא אמור לשגע את ניקולא?
סטיבן, תתרכז בהפקות וזהו. גידי יתמקד בלשגע את ניקולא. כן, אתה. אתה והיד הקטנה שלך, אתה והילד המוזר שהיית. מי הוא באמת?

גידי לא ייכנע! הוא ישגע אותו!

תשמעו, הוא עשה כמה דברים די נוראיים... לא מת עליו.

תוריד את המטפחת ותראה מה יקרה, ניקולא.

מה תודה? הוא היה האח הקטן והמוזר!

אה, הוא מקשיב.

המון בנות לא רוצות שיחזור לכרס ולקרחת. זה קצת. קצת כמו מה שקורה. ואתה יודע, אתה יכול לכתוב פתק.

תוריד את המטפחת אם אתה גבר! תוריד! אמרתי לכם שגידי יהרוג אותו. אין, האנשים האלה שמנסים לפגוע בתיכון. הידרדרו כולם. עכשיו ברור לי למה תהיה הלווייה.

כן, מצעירים...

היא סוכנת מוסד?! הסתדרת, הקטור! כן, זה ממש סיפור ליבי.

זה באמת נמתח קצת... הוא לא הגה נכון את השם של המחלף. לפחות אפשר לדבר בצורה נכונה.

הוא הכי יודע מה זה מצבי לחץ. אמרתי לכם שהוא יראה לו מה זה! ובטח שהוא שר! שמעת את השיר על מושיק?

מסכן ניקולא... גידי לא ירחם עליו. סטיבן יודע איך לטפל בזה.

יאללה, הפרות. תשיגו לי את הפרות לאירוויזיון. אפשר, אפשר לנהל. כמו עם ביבי, המשבר הזה ייפתר ברגע האחרון.

עומר לא מופיע בסדרה פה! אתם יודעים כמה קהל אתם מאבדים?

ומתי אתה תשיג מלא כסף בהשקעות הזדוניות שלך?!

יאללה, חברים, זוהי משימה בלתי אפשרית! איפה המאפרת של ארץ נהדרת?!

זה לא פייר, אני הייתי זה שהציע פיצוץ של מכוניות ו... רועי, תקרא גאליוסי!

תפסיק אתה והעידן רייכל שלך! ונינט זה אורי הטיל וטו. היה מצחיק אם רומי הייתה אומרת את זה כשהיא אוכלת את האוכל. למה "רום"?! עומר לא יודע כלום, מזכיר לכם! איזה מקום זה הגיע באמת? שביעי... פרידה מלילה זה יפה.

הוא בטח נהיה יותר חכם. לימור מוזרה. אבל היי, מצאנו את הנציגים! הנה אלוטל במלוא תפארתה!

כל שוחרי המדע במוסד בסוף. פיצוצים. איזה טריק זול. חכו ללווייה. סטיבן, היד הקטנה שלך יותר מדי מרוצה.