דודו החמור, אפשר לקבל במלון הזה סנדוויץ' פסטרמה?!
היא יודעת, יודעת. כן, אמרתי. יש להם מלא סוכנים. הקטור?! אתה חייב להפסיק עם זה. זה לא בריא.

כן, לאליאנה יש בעיות עם נועה. בעיות דודה קשות. ועוד אחרי מה שתובל עשה איתה... הם לא הזוג הזה. אליאנה בתכל'ס נגד הזוג הזה.

מה קוריי, עומר? למה השתבשת?

הוא לא נורמלי. נכון, הקטור. טוב, גם הקטור לא כזה...

איפה היית כשסיון גיספן מנור קינן גנבה את השיר?! איפה?! אז לא היה נאה לך לבוא! כן, מכירים, טנצ, והיום אני צריך לסבול מהבנים של דפנה דקל וענת עצמון, ותראה מה קרה. דפי דקל?

עומר, זאת נבחרת ישראל. אני מכיר כמה בנות שבא להן להרוג את ליאנה עכשיו.

אבל עלינו לגמר! אנחנו מארחים!!!!!!!!!!!!

קרוב. קרוב. עדיף שלא תשכחי.

עברית, ניקולא! תהיה פושע, אבל ציוני! לא לממן טרור או להתאסלם. פושע ציוני ואז שפטל יגן עליך כמו שהגן על לנסקי.

מה זה הוואו וואו הזה?! ולמה יש לי פלאשבקים?! מישהו נראה טוב. מאוד. יולי, הספקית חלבה! משפחת סופר על זה נכון.

הבלגים האלה סתם צרפתים מזויפים. ואת, מישל, תמצאי לך חתן כשר. כשר למהדרין. יש לך בלבול ב-ר' וה-כ'. הלב שלך בחר את...? עדיף פלאפל! נכון מישל?!

היה כבר אמן. למה לא לשיר בעברית?! איפה הציונות?! שהטורקים לא ייכנסו! ציונות אמרתי! בתיה, אנחנו לא בטקס מלכת היופי. האירוויזיון הזה היה בהולנד. ליטא הייתה אז במזרח אירופה. מנותקת. רינגו זה מישהו אחר בכלל.

המון בחורות רוצות להרוג את ליאנה.

דני, את לא דביקה? לא יפה. ולמה את לבנה כל כך? ויפה כל כך? יופי אדם... נורא נחמד.

אח, מישל. אולי לליבי יש בכלל אהבה לבחורות מחו"ל... בלי קשר לאקסיות. שפשוט יגיעו מחו"ל. לא טוב, גל. למרות שהיא ציונית.

היא אלוטל, היא עושה הכול. כן... איתי... הוא קצת מסוכן. אדם מאוד מסוכן. בציווי.

לי בירן גר בנתב"ג ומוצא בחורות? אני מעדיף את השיר של לוקסמבורג 1974... רק אני? הוא לא באמת יודע צרפתית. לא באמת. זה שיר של בלגי! הנה אבא. אתם שואלים איפה אבא? הנה אבא. וזה שיר על רצח עם ברואנדה! אתם נורמליים?! אני משער לעצמי בגרסה הצרפתית, איזה דויד גילמון מנסה להתחיל עם הזמרת הישראלית, מיכל גלנט, ואומר לה "אני מכיר שיר בעברית שאני מאוד אוהב! שריפה, אחים, שריפה!".

יש גם מחורף. ארוחה של ערב זה נחמד. צרפתים זה נחמד.

היא מקבלת שורוק. אכן עילוי של כוכבי ילדים. לא הבנתי מה זה דיפטונג... כן, כוכבת גדולה. קצת. קצת.

כן, עומר זה סיכון ביטחוני. אתם מתארים כמה צריך כדי להגן על ליאנה מפני מעריצות זועמות?

אני לא רוצה לדעת מה היא עושה בשיעור תנ"ך... בושה. היי, טרוריסט צרפתי במסווה. וּבת אל! בשורוק! אוי לא. לא טוב. רומי...?

לא ממש מסובכים.

שיעורי לשון זה מוזר. דידי...? דידי...? מה קרה...? ביי, דידי. אה, דוד. אה, טרוריסט צרפתי. חשבתי שיולי...

חלבה. השאלה היא החלבה. כן, לימור, את קצת לא קלעת. זה רק איקס בריבוע שנפרדו.

אורי גרוס... גם אתה מעתיק ממני עם פושעים שמאלצים מישהו להתחתן עם הבת?!

כן, עומר גיגי, כאילו, מישהו חושב שהוא בנוי להיות כוכב גדול? לא. לא נראה לי.

אתה רודף אחרי בנות מחו"ל.