פוראבר 2- המשך שבוע 1

פרק 27- כמו שני משוגעים

אז איך הגילמנים יגיבו להגעה של הילדים שלהם?
&nbsp
מתי רומי תגיע?
&nbsp
איפה עומר גיגי?
&nbsp
והאם דפי וספייסי יצליחו לטפל בעוולה שעשו להם?

ויוה לה פראנס!

פעם ראשונה שמנסים להרוג אותך?
&nbsp
לא הבנתי, היא ואדם הלכו למי? 17 וחמישה חודשים ושלושה ימים. זאת לא פעם ראשונה שמנסים להרוג אותך!
&nbsp
גם גאיה הייתה מטרה לחיסול.
&nbsp
יולי חכמה. כן, מה באמת עם דני? עומר לא יבין.
&nbsp
זה רעיון אלוהי. איתי, בחייך, אתה אמור להיות חכם! עשרה ימים. עונה שלמה בעשרה ימים.
&nbsp
אז מה אם הוא הבטיח?! פילטר בסנאפצ'ט? אתם לא מצליחים להוציא מבצעים בלעדיהם. תאמין לי... אבל אמורים לכתוב כבר שירים ל... יואו, סדרה לא הגיונית...
&nbsp
אדם, אדם, צרפתייה מאחוריך. צרפתייה מאחוריך. צרפתייה יפהפייה מאחוריך... צרפתייה יפהפייה וציונית מאחוריך. חושין גם אפשרי, אדם. כמו בארמית. במבו זה נחמד.
&nbsp
יולי... ככה להתחיל עם האקס של החברה הכי טובה שלך שאת מצלמת כל כך הרבה?! בושה. השיר "שני משוגעים" נכתב על המשלחת הצרפתית, או על האחים גילמן. מישהו מהם. הוא טרוריסט. טרוריסט במסווה. מאביב, מאביב העברית. היא לימדה אותו. אה, מישל רחל גלסאז'? אימצתי.
&nbsp
אתם בטוחים שאפילו אלוטל יכולה להתמודד עם... תביעה מצד...
&nbsp
מתמקח עם מפעיל.
&nbsp
זה כזה נלי! כזה נלי! אני תומך בכן, בנות. אל תשסו בי את עורך הדין שלכן... רגע, למה הן לבושות כמו נמר ולא כמו פרה?
&nbsp
על אביב! חברה טובה שלך, אביב!!!!!!!!! סתם בצחוק, על מישל רחל רשאל גלסאז'. אבל את מדברת על מישהו שכולן רוצות! תיזהרי, יולי!
&nbsp
אני חולה על מדמוואזל גלסאז'. אה... אדם בסיכון. מאוד סיכון. בנואה זה שם של רוצח. כן, כן, מישל. הבת של צחי המתאסלמלוי. למה אתה אומר את השם המלא?למה היא שואלת?
&nbsp
זה יהיה קשה. מי זה הבחור ה... לא משנה. יש צנזורה. לא נהיה פה שכונה, זאת רק ליאנה. רגע, למה הם בשירותים ביחד?!
&nbsp
יש מורה אחת. גדולה מהחיים.
&nbsp
כן, השיר הזה. המנקה הזאת בעייתית. יולי... היא היחידה שמסננת את עומר גיגי. כן, השיר הזה. אם כי הוא בעייתי.
&nbsp
חולה על המכשיר הזה. המכשיר יכול לפעול בזמן כזה?
&nbsp
למה ליד המנקה?! למה?! הנה היא... היא מתגלה שוב. טוב, לא אהבתי את התזמורת ממילא. אלוטל... חזרת... תדהר? רגע, אם תדהר יו... לא משנה. לגידי יש אובססיה, אני מניח.
&nbsp
כולם מחורפים עליו. ככה לעשות לאקס של חברה?! אבל קאבר יפה. עומר, אמרנו אביב! אביב!!!!!!!!!!
&nbsp
אתם קולטים שביקום של או בוי, טל, זהר וג'וני משחקים בתפקיד בסדרה?!
&nbsp
אוי ואבוי. אוי ואבוי. אני לא מרגיש טוב. לא בא לי. פסטרמה... איפה הפסטרמה...
&nbsp
באמת איך היא...? אה, המנקה סוכנת...

פרק 28- מגניפיק

אז איך הגילמנים ייחלצו מהמחסלים של ניקולא?
&nbsp
האם יולי תשלים עם עומר?
&nbsp
דויד יצליח להתחיל עם מישל?
&nbsp
והאם לדפי וספייס יש מספיק סנדוויץ' פסטרמה לתת לעו"ד?!

דודו החמור, אפשר לקבל במלון הזה סנדוויץ' פסטרמה?!

היא יודעת, יודעת. כן, אמרתי. יש להם מלא סוכנים. הקטור?! אתה חייב להפסיק עם זה. זה לא בריא.
&nbsp
כן, לאליאנה יש בעיות עם נועה. בעיות דודה קשות. ועוד אחרי מה שתובל עשה איתה... הם לא הזוג הזה. אליאנה בתכל'ס נגד הזוג הזה.
&nbsp
מה קוריי, עומר? למה השתבשת?
&nbsp
הוא לא נורמלי. נכון, הקטור. טוב, גם הקטור לא כזה...
&nbsp
איפה היית כשסיון גיספן מנור קינן גנבה את השיר?! איפה?! אז לא היה נאה לך לבוא! כן, מכירים, טנצ, והיום אני צריך לסבול מהבנים של דפנה דקל וענת עצמון, ותראה מה קרה. דפי דקל?
&nbsp
עומר, זאת נבחרת ישראל. אני מכיר כמה בנות שבא להן להרוג את ליאנה עכשיו.
&nbsp
אבל עלינו לגמר! אנחנו מארחים!!!!!!!!!!!!
&nbsp
קרוב. קרוב. עדיף שלא תשכחי.
&nbsp
עברית, ניקולא! תהיה פושע, אבל ציוני! לא לממן טרור או להתאסלם. פושע ציוני ואז שפטל יגן עליך כמו שהגן על לנסקי.
&nbsp
מה זה הוואו וואו הזה?! ולמה יש לי פלאשבקים?! מישהו נראה טוב. מאוד. יולי, הספקית חלבה! משפחת סופר על זה נכון.
&nbsp
הבלגים האלה סתם צרפתים מזויפים. ואת, מישל, תמצאי לך חתן כשר. כשר למהדרין. יש לך בלבול ב-ר' וה-כ'. הלב שלך בחר את...? עדיף פלאפל! נכון מישל?!
&nbsp
היה כבר אמן. למה לא לשיר בעברית?! איפה הציונות?! שהטורקים לא ייכנסו! ציונות אמרתי! בתיה, אנחנו לא בטקס מלכת היופי. האירוויזיון הזה היה בהולנד. ליטא הייתה אז במזרח אירופה. מנותקת. רינגו זה מישהו אחר בכלל.
&nbsp
המון בחורות רוצות להרוג את ליאנה.
&nbsp
דני, את לא דביקה? לא יפה. ולמה את לבנה כל כך? ויפה כל כך? יופי אדם... נורא נחמד.
&nbsp
אח, מישל. אולי לליבי יש בכלל אהבה לבחורות מחו"ל... בלי קשר לאקסיות. שפשוט יגיעו מחו"ל. לא טוב, גל. למרות שהיא ציונית.
&nbsp
היא אלוטל, היא עושה הכול. כן... איתי... הוא קצת מסוכן. אדם מאוד מסוכן. בציווי.
&nbsp
לי בירן גר בנתב"ג ומוצא בחורות? אני מעדיף את השיר של לוקסמבורג 1974... רק אני? הוא לא באמת יודע צרפתית. לא באמת. זה שיר של בלגי! הנה אבא. אתם שואלים איפה אבא? הנה אבא. וזה שיר על רצח עם ברואנדה! אתם נורמליים?! אני משער לעצמי בגרסה הצרפתית, איזה דויד גילמון מנסה להתחיל עם הזמרת הישראלית, מיכל גלנט, ואומר לה "אני מכיר שיר בעברית שאני מאוד אוהב! שריפה, אחים, שריפה!".
&nbsp
יש גם מחורף. ארוחה של ערב זה נחמד. צרפתים זה נחמד.
&nbsp
היא מקבלת שורוק. אכן עילוי של כוכבי ילדים. לא הבנתי מה זה דיפטונג... כן, כוכבת גדולה. קצת. קצת.
&nbsp
כן, עומר זה סיכון ביטחוני. אתם מתארים כמה צריך כדי להגן על ליאנה מפני מעריצות זועמות?
&nbsp
אני לא רוצה לדעת מה היא עושה בשיעור תנ"ך... בושה. היי, טרוריסט צרפתי במסווה. וּבת אל! בשורוק! אוי לא. לא טוב. רומי...?
&nbsp
לא ממש מסובכים.
&nbsp
שיעורי לשון זה מוזר. דידי...? דידי...? מה קרה...? ביי, דידי. אה, דוד. אה, טרוריסט צרפתי. חשבתי שיולי...
&nbsp
חלבה. השאלה היא החלבה. כן, לימור, את קצת לא קלעת. זה רק איקס בריבוע שנפרדו.
&nbsp
אורי גרוס... גם אתה מעתיק ממני עם פושעים שמאלצים מישהו להתחתן עם הבת?!
&nbsp
כן, עומר גיגי, כאילו, מישהו חושב שהוא בנוי להיות כוכב גדול? לא. לא נראה לי.
&nbsp
אתה רודף אחרי בנות מחו"ל.

פרק 29- מסיבת עיתונאים

אז איך דודו ייחלץ מניקולא?
&nbsp
יולי תצליח להסביר לעומר?
&nbsp
מה עם השיר לאירוויזיון?
&nbsp
והאם דפי וספייס מתקדמות בתביעה?

אם הוא מציע לך להתחתן איתה, תציע אבן שוק! |סגאליוסי|

יופי, המפקדת... שתגיד שיש לה בעיה בגלל בת אל.
&nbsp
קליטה טובה לשפות זה לא הדמות הזאת של גיורא. רגע, אולי ממנו הגלולה?
&nbsp
מצחיק שלימור מאחוריהם. טוב, לך לך לפרויקטים בינוניים. מי רוצה לראות אותך... רק כמה מיליוני ילדות.
&nbsp
לאן ניקולא לקח אותו?
&nbsp
לא לא לא, אל תשאל למה הוא כל כך רציני. אתה לא הג'וקר. מישל. בטח היה קשה ללמד את ליבי צרפתית. גם אני רוצה קודם אוכל אחר כך דיבורים.
&nbsp
יפה שלי כאילו כלום? לא, הוא של אביב!!!!!!!! עומר, יש תסבוכות. לך צריך להסביר?! לך?! רגע רגע, אני יודע. תסתכלי לו בעיניים ותגידי לו... אה, לא?
&nbsp
אוסטרליה לא קיימת. לוקסמבורג דווקא כן.
&nbsp
המאבטחים... כן, הם מפחדים ממישל.
&nbsp
'חדר כושר'... אוי ואבוי. הוא לא מדבר יותר צרפתית. מישל, יא ציונית ישראלית טובה. את ציונית טובה. מישל, בואי להפריח את השממה. אנחנו צריכים אותך בנגב. לחבוב? הוא ראה חו"ל, הוא נדלק.
&nbsp
יעל זמרת טובה. לימור מוצאת כישרונות טובה. אבל פחות בקטע של זיכרון.
&nbsp
פאפא זה קל. כן, אבל הוא פושע. כמו ג'ודי גורן. כמו בני הופמן. כמו נרי בן שושן! ליבי באמת בן 44 בגוף של צעיר... אוי. הזדמנות... לא.
&nbsp
איש מן השורה? אבל הם אוטומטית בגמר!!!!!!! הבחורות מחו"ל? מתות עליו.
&nbsp
לא, זה לא הקטור. אבל בתיה צריכה לשחרר.
&nbsp
רק הסוכנת תעזור לו. בסדר, הרשת מהמרת על צרפת ואת צרפת מייצגת ציונית. השאלה היא אם תשיגו יותר מקובי... סוכנת נהדרת. כן, הצרפתים לא מנצחים. למרות שבהיסטוריה רומי לא טובה, צרפת ניצחה במלחמות העולם (בשנייה, עם זאת, היא נכבשה בידי הנאצים והגולים הצרפתים הצליחו לזכות בה שוב). למה היא לא הסתכלה לו בעיניים ואמרה לו שהיא אוהבת אותו? למה?
&nbsp
לא יפה. ממש לא יפה.
&nbsp
טוב, הפסד שלך, יולי. יש מלא בחורות בתור. אולי גל פופולר יגיע?
&nbsp
פיצקלה. בתיה, את לא יכולה לעמוד בחוכמתו של איתי. הוא מפחיד.
&nbsp
עומר? שם, מוקף בעדת מעריצות. יעלי גילמן, לא? תכף לא נצליח להיות חייבים ללכת ואפילו לא ימית אלפיים... את בת אל הוא ממש אוהב. זיכרונות מפעם.
&nbsp
הבחור יותר מדי חכם. הרבה יותר מדי. העיקר שהוא מכיר. לא חשבתי שאני אראה יום בו בתיה גילמן תפער עיני עגל. לא פלא שהבחור מרוויח טונה כסף באחותי קפצה כיתה.
&nbsp
כתוב לה "Hey Sorry" על החולצה. מה יותר מזה?! מה?! אמרתי לך, יש לו יותר מדי, יותר מדי מעריצות. הבחור תופעה ענקית שלא היה כמותה מאז יונתן מרגי.
&nbsp
משוש עיניי... כן, עומדת להיות בעיה כאן...
&nbsp
החרוזים קצת גרועים. זה שם הפרק, חברים.
&nbsp
אני חושב שהגיע הזמן להגיד את זה... טנצר המניאקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!

סטילהוק

New member
לא ייאמן

לא ייאמן איך בתיה הבלתי אחראית שמדברת חופשי ליד כולם כאילו היא לא במשימה סודית לביטחון המדינה, ישבה ושפכה את כל הסודות באוזני החדרנית המסכנה שלא הבינה מאיפה היא בכלל נפלה עליה.

למעלה