הוא דווקא בקטע של שבע עשרה
הסטיבן הילד מפחיד. והזוי.

עם אילנה זה לא היה קורה. מבינים כשאין בית ספר... כמה נוח.

לא, אמילי, לא!!!!!!!!!!! אה, אני לא בראש גדול. וזאת אלוטל, אז מותר לה. למרות שחשבתי שהיא כבר לא אוכלת כל כך הרבה. ממתי את מחליטה?!

הוא היחיד ששמחים מזה שהוא לא חתם. וייבס של דני הוליווד באייטיז. בטח דנה עדיני תיווכה ביניהם.

ברצינוווווות...

רבות הדרכים זה בכלל דנה אחראית לזה!!!!!!!!!! הוא לא יכול להגיד פשוט "אני האחיין שלו"?! כאילו, מתי הוא יפגוש את גידי והם יבינו שלא יכול להיות שהם אחיינים של דודו ושל בתיה ביחד? הנה, כן. אחלה להקות היו לדודו. כן, גדות.

אבל אפילו לא לקחת עמלה מדפי וספייס! מי זה טיגה? נפלא, רומי!

סוכן של דפי וספייס... ומה קרה לו אחרי התיכון? ככה ליבי פועל. קודם כל תתחיל לנגן, אחר כך כבר יצטרפו אליך. אגב, זה שום דבר לעומת רבות הדרכים של דנה (שהיא שרה בשיר שלנו).

מה רוצה אהבה, מה עם דר? אה, עומר...

טוב, דניאל סלומון אומר לך להגשים את החלום, בוא, זה די חשוב...

במציאות זה הפוך. היא מקבלת את המתנות והוא על זה.

אני רואה את ליאנה ועומר ליד לוקרים, ואני חושב שזה שכונה או אחותי. כן, העיניים שלה... אין, היא עוד לא התאוששה מהבעיות שלה עם אודי. איך את מסרבת לעומר פאקינג חזן גיגי?! כל בחורה אחרת הייתה עושה במקומו משמרות כדי להיות מנטורית!

תולדות דפי וספייס. טוב, הם בנו את ההחלטה של דודו ממש טוב.ממש בא לך לתמוך בו. אלא אם אתה אנטי ליבי.

מה היא רואה, לעזאזל?! צ'מפיונסניק עם הבוגד? לקניה.

אני חייב ללמוד לבנות לסיומות הפרקים כמו אורי...

לפחות הוא לא קורא לך מייכל. יופי, יופי, ממש נהדר. אבל אל תדאגי, יגיע לכוכב אירופה עוד מישהו שיעשה לך בלגן בלב... גם לחברה שלך אביב הוא עשה קצת בלגן...

אני חושב שדודו פשוט רוצה להיות ליטמן ליום אחד. גם לו מגיע לקבל מלא בנות.

היא השלימה איתו אבל לא תראו שקל.

אליאנה מלחיצה לפעמים. שתדעו לכם. טוב, בתכל'ס זה עצוב... אבל אליאנה רגילה לזה שחברים שלה מפרי הבטחות. יונתן...