פוראבר- שבוע 4

פרק 16- 16 מלאו לנער

האם בתיה תצליח לרצות את רומי?
&nbsp
האם זה אומר שסטיבן ישתלט על התא?
&nbsp
מה עומר רוצה מיולי ולמה הוא טיפש אך חינני?
&nbsp
ומי יבוא לביקור היום?

Roei152

Well-known member
מנהל
דודו אתה מעצבן
מה זה לא רוצה לחזור לגיל?

Roei152

Well-known member
מנהל
יש לו אחריות בתור אבא
זה לא מקרה איה שאין לה ילדים , ואם היא היתה חוזרת לגיל שלה שדדי איפשר זאת, היה עליה ועל אדם לחכות עוד ארבע שנים מקסימום , בשביל שוב לחזור להיות ביחד ..
פה מדובר באדם עם אחריות ..
&nbsp

ומה עם הבוגד?!

אתה סתם אנטי ליבי שוב!!!!!!!!!!!!
&nbsp
כולכם אנטי ליבי!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
גם אני מאז חצויה!!!!!!!!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
לא אנטי ליבי
רק פעם אחת היתי אנטי ליבי באמת , וזה עבר לי ברגע שהתחיל לצאת עם זאת שאני סידרתי לו בשתי סדרות ובמציאות ..
זה פשוט בחינה של הסיטוטאציה .. הרי מה משתנה לך? אתה מאבד מישהו? משהו משתנה?

הוא מאבד את החלום שלו

וגם זה עצוב.
&nbsp
שיחזיר את רומי, אולי אפילו שיחזירו את בתיה.
&nbsp
הוא יכול לנסות את זה, אפילו לסגור עם סטיבן על כמה אחוזים מהקריירה שלו.
&nbsp
הוא רוצה לנסות.
&nbsp
דניאל סלומון אמר לו לנסות.
&nbsp
אתה לא מסרב לדניאל סלומון.
&nbsp
אלא אם אתה דנה עדיני.

Roei152

Well-known member
מנהל
את בתיה ???
ואז הם יהיו זוג שמבוסס על הסרט "שוב בן 17"?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
לא הבנת אותי?
אתה אמרת שיש אופציה שיחיזירו את בתיה לגיל המקורי ואת דודו לא.. ואני פשוט ההבאתי דוגמה על סרט שזה קורה שאחד מזוג חוזר לגיל התיכון והבת זוג נשארת בגיל המקורי . לא צריך לקפוץ ישר למקום של מה היתי חושב אילו זה היה קורה לזוג שאני אוהב במיוחד , זה לא הדיון פה ...
אני היתי בעד זה שאו ששניהם חוזרים או ששניהם נשארים ...
בגדול אני לא בעד קו המחשבה של דודו , שלהשאר צעיר זה טוב , נכון שזה בריא יוותר , ועל הדרך יש צו׳פר שאתה יכול להגשים חלומות , אבל בן אדם , יש לך אחריות , יש לך משפחה..
&nbsp
&nbsp

הוא דווקא בקטע של שבע עשרה

הסטיבן הילד מפחיד. והזוי.
&nbsp
עם אילנה זה לא היה קורה. מבינים כשאין בית ספר... כמה נוח.
&nbsp
לא, אמילי, לא!!!!!!!!!!! אה, אני לא בראש גדול. וזאת אלוטל, אז מותר לה. למרות שחשבתי שהיא כבר לא אוכלת כל כך הרבה. ממתי את מחליטה?!
&nbsp
הוא היחיד ששמחים מזה שהוא לא חתם. וייבס של דני הוליווד באייטיז. בטח דנה עדיני תיווכה ביניהם.
&nbsp
ברצינוווווות...
&nbsp
רבות הדרכים זה בכלל דנה אחראית לזה!!!!!!!!!! הוא לא יכול להגיד פשוט "אני האחיין שלו"?! כאילו, מתי הוא יפגוש את גידי והם יבינו שלא יכול להיות שהם אחיינים של דודו ושל בתיה ביחד? הנה, כן. אחלה להקות היו לדודו. כן, גדות.
&nbsp
אבל אפילו לא לקחת עמלה מדפי וספייס! מי זה טיגה? נפלא, רומי!
&nbsp
סוכן של דפי וספייס... ומה קרה לו אחרי התיכון? ככה ליבי פועל. קודם כל תתחיל לנגן, אחר כך כבר יצטרפו אליך. אגב, זה שום דבר לעומת רבות הדרכים של דנה (שהיא שרה בשיר שלנו).
&nbsp
מה רוצה אהבה, מה עם דר? אה, עומר...
&nbsp
טוב, דניאל סלומון אומר לך להגשים את החלום, בוא, זה די חשוב...
&nbsp
במציאות זה הפוך. היא מקבלת את המתנות והוא על זה.
&nbsp
אני רואה את ליאנה ועומר ליד לוקרים, ואני חושב שזה שכונה או אחותי. כן, העיניים שלה... אין, היא עוד לא התאוששה מהבעיות שלה עם אודי. איך את מסרבת לעומר פאקינג חזן גיגי?! כל בחורה אחרת הייתה עושה במקומו משמרות כדי להיות מנטורית!
&nbsp
תולדות דפי וספייס. טוב, הם בנו את ההחלטה של דודו ממש טוב.ממש בא לך לתמוך בו. אלא אם אתה אנטי ליבי.
&nbsp
מה היא רואה, לעזאזל?! צ'מפיונסניק עם הבוגד? לקניה.
&nbsp
אני חייב ללמוד לבנות לסיומות הפרקים כמו אורי...
&nbsp
לפחות הוא לא קורא לך מייכל. יופי, יופי, ממש נהדר. אבל אל תדאגי, יגיע לכוכב אירופה עוד מישהו שיעשה לך בלגן בלב... גם לחברה שלך אביב הוא עשה קצת בלגן...
&nbsp
אני חושב שדודו פשוט רוצה להיות ליטמן ליום אחד. גם לו מגיע לקבל מלא בנות.
&nbsp
היא השלימה איתו אבל לא תראו שקל.
&nbsp
אליאנה מלחיצה לפעמים. שתדעו לכם. טוב, בתכל'ס זה עצוב... אבל אליאנה רגילה לזה שחברים שלה מפרי הבטחות. יונתן...

dar dahan

Member
איזה אידיוט...

מה רע בלחזור לגיל המקורי שלו?
הוא יכל לבקש גם להגיע לגיל 40 ולא 44.
אבל הוא מתעקש להשאר בגיל שלא מתאים לו ולא להיות קיים באמת, הריי בסופו של דבר איך הוא יסביר את זה שהוא לא קיים, גל גדות לא באמת קיים, אין לו תעודת זהות והוא פיקציה, הוא דודו גילמן שהפך לבן 17 שוב.
מה ההגיון בלוותר על המשפחה ועל אשתו עבור חלום שלא בטוח שיתגשם כמו שהוא חושב.
הריי לא בטוח שהוא יצליח בכוכב לאירופה והרבה מאוד פעמים שוכחים מאנשים כמוהו במהירות.
וכל פעם לגרום לדודו גילמן להעלם זה גם צרה צרורה.
ובקיצור דודו גילמן מתנהג בצורה אגואיסטית.
&nbsp
ד"א יוסי איזו השוואה, איה הייתה בת 10 והתעקשה להשאר בת 15, הוא בן 44 ומתעקש להשאר בן 17.
זה הבדל דיי גדול.
כמעט 30 שנה הבדל בין הגיל האמיתי לגיל המזויף שלו.
ולדדי הייתה בעיה לחזור לגיל האמיתי ולתאי הגוף האמיתיים שלו בגלל המחלה שחיכתה מעבר לפינה בגלל זה הוא שינה גם את הרכב החלקיקים בגוף שלו על מנת לא לחלות במחלה שוב.
אז נו באמת זה ממש לא כמו אצל דודו גילמן שהחליט שבא לו ללכת אחריי החלום כי בגיל 17 הוא היה פחדן ועכשיו פתאום הוא לא פחדן...
&nbsp

גם בין 10 ו-16 יש הבדל

ב-16 אתה כבר נער ועובר את כל השינויים.
&nbsp
מי אתם שתגידו לו אם להגשים את החלום?
&nbsp
ומי אתם שיודעים מה קרה בגיל 21 שגרם לו לוותר? אולי היחסים עם בתיה גרמו לו להקים משפחה?
&nbsp
בעצם, בטוח. הוא התחתן איתה די מהר והקים משפחה בגיל 28.
&nbsp
ותכל'ס- המכונה הזאת של בתיה, הם אמורים להצליח לשלוט בנושא ולא להיכנע לסטיבן.
&nbsp
וגם איה דביר לא קיימת!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל סטיבן סוחט אותם על דבר פשוט
לו יש דלק וכוח -להם אין .... וברגע שבתיה תגלה לו את סוד המכונה , הלך עליה .

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 17-מצטער

דודו מתמודד עם השלכות ההחלטה שלו.. מה יקרה ? ואיך הגילמנים וסטיבן יגיבו?

איזה קטע היה בכנס מורים היום

מורה אחת אמרה שאנחנו דור שמחכה לשני וי כחולים. אני מחכה רק לשני הווי הכחולים של דפי וספייס! טוב, לא פעם ראשונה שהוא בוחר בקריירה ולא בבחורה... הם לא יחזרו עד שאת תהיי סוכנת. מה את דרמטית, זה לא שהוא אמר שהוא רוצה לצאת להרפתקה אחרי שחשבת שזהו... זה כזה משחק של גאליס. לא יגיב טוב. לא עובד לה האלוטל. לא רוצה. ילד מעצבן. אבל זה הייעוד שלו!!!!! אה... רגע... ליבי מחוצ'קן... וואו. נו, זאת השפעת חמיצר. מה לעשות. אתם יכולים לצאת בסיבוב הופעות. קמפיין למה? לא לפיג'מה? לא פעם אחרונה. לא טוב. אני לא אגיב לביקורת של אליאנה על אושיות. בסדר, גם עומר גיגי בתכנית... יופי אדם. אגב, אליאנה נגד זה רק כי זה מזכיר לה את מרגי. אדם, בוא לא ניכנס לנושא מעיין הנעורים... באמת מה היא חשבה? שוב פעם נפרדתם. שוב השיר הזה. אורי מת עליו. גם אני. ליאנה יפה. לא, נו, זאת פרידת זוגות. איפה עדן בן טוב שתסביר? סטיבן, אני מזהיר אותך! מי יותר מאוס? תובל או ליבי? נלי קומית וליאנה עם פרצוף. סטיבן, אני גמרתי עם להזהיר. מי אלו הניצבים של סטאר נינג'ה? ולמה הם לוקחים זמן מדני? דני לא מודעת לזה שיש משהו מוזר פה? אחלה קאבר. ממש. דני מתוקה. מנורה ב... ! תאמיני שהכול אפשרי, כמו בשיר של סיון גיספן מנור קינן. גם לי נמאס. גיתית? איפה לימור? די, אל תאיימי כמו יונתן. יופי, סטיבן. הנה גירושין.

dar dahan

Member
סטיבן ממשיך לקבל את מה שמגיע לו

עכשיו נראה אותו מסתובב בעולם עם ידיים קטנות כמו של ילד וגוף של מבוגר.
&nbsp

למעלה