היא נולדה מחדש...
אופי קצת לא מתאים למראה החיצוני. "אין לי כרס" זה אחלה שורה... לא אמרנו שהם בלי אינטרנט? רק קצת מלחיץ.

לא, הם ממש אוהבים... לא אמרנו שהם בעונש? אנא-אל? היי, התחפושת של עלמה! מחזרתם לה את התחפושת?

טוב, יולי, היא עדיין פחות יפה ממך... ההתנהגות של רומי קורעת. אגב, הוא לא היחיד שמכיר את לחיצת היד הסודית. כן, בטח, חיבוק... טוב, ראית איזה איפור עשו לך?

חשבתי שמה עשית זה בן... 32, בתיה! כן, בסדר, זה כמו בחממה עם המגנטיט. כן, לגמרי שש שנים מתנה. בטח, תחכו... סטיבן, תקשיב רגע. רואים, הנה הסאונדטרק...

היועצת קורסת. לא, די, נמאס לה מלארגן מופעי סוף שנה. בתכל'ס ליאנה ואליאנה נראות כמו אחיות. לא, את תפסיקי עם גילוי העריות שלך!!!!!!!!!!!

על שם שושנה... אוקיי, לא משנה. האמת שגם ליבי ואדם נראים כמו אחים. אבל עומר חתיך. כן, זה מה שקורה כשעומר הולך ברחוב! נכון, הוא כזה דישי. מה ספייסי, חשבתי אתה בקטע של דפי!

היי, יש להיט בדרך, אתה חייב לשמוע! אתן יותר מוכשרות מהם! אני מבין מי הכי חכמה בצמד...

אולי עם דפי...

שיר להיט, נשבע לכם.

תנסה עם דפי. שכחת. לא הבנת?

או עומר חזן? רן ודניאל? הם עסוקים.

שלום לך, ילד מבוגר מדי לגילו שרוצה רק לעשות כסף. והוא אפילו לא גובה כסף! מצחיק שדיברת על עוד עשרים שנה...

לפחות אתם יכולים לאכול את המאכלים הללו. כבדה מאוד.

היי, שיר מדני הוליווד! דודו קורע.

לא יפה.

לך תדע, אימא שלך זאת טלי אורן. בטח שאין איך להוכיח.

אני חולה על הבחור הסקסי הזה.

למה קראו לו מירב? צודק, אדם. עומר נחמד. יואש? מה הולך עם השמות פה?

שולי. לא יודעת להגיד את שמה.

סטאר נינג'ה. נחמד. יופי, ככה אתה מול דפי?! דפי, את צודקת וחכמה. דודו להצלה. ספייסי, תיזהרי, את מכירה את חברו לוק.

כן, אלו קאברים! זה מה שרציתי!

יופי, סטיבן.

אבל נחמדה הפסנתרנית. עומר, עזוב, אתה יכול לעלות על הבמה וסתם ללכת, יאהבו את זה. גם אני חושב.

אוי ואבוי... לא יפה. לא יפה.

היא תזמבר...

אויש, איזו מתוקה היא!!!!!!!!!!

כן, פוראבר, איזה קטע.

למה את לא מחנכת אותם יותר יפה, שלא ייכנסו? אמרתי לכם שהיא תחזור לחיים בסוף...