צ'יטה, המלון תפוס. צא או שבדוסדוס תתעסק איתך
טוב, לפחות הוא לא בחר לטוס לחלל...

טוב, לפחות הוא לא בחר להציל את העולם במקומך...

טוב, לפחות הם לא פרסמו את GETT באופן די סמוי.

טוב, לפחות יד ימין שלך עוד תקינה לכל מיני... דברים.

מי לא יהיה על המיטה הלילה? אתה, דודו...

בוגד. בתיה! תזכרי שהוא בכלל לא היה נחמד ליונתן וכמעט סגר אותו בעיר האבודה אלמלא את! ואתה, דודו? אתה תשתף פעולה עם שחקן הכדורגל שטיפח את שחקן הכדורסל? אתה? עם הנשר הזה? לא, זה בסדר שסיפרתם לו. הוא מבין. לא, כי בן 50 שהפך לגיל הזה זה מה זה הגיוני. הם הגיעו מאוד מוקדם לשלב הזה.

המפיקה זאת לא לימור?

מה עם סטיבן באמת?

למה הוא תמיד צריך עזרה?

תביני, בנוגע למכונה, יש מצב שהעתקת את התכניות... עם מכונה, עם הרבה מכונה, ואני מזכיר לך שאמרו שזה לא חוקי!!!!!!!!!

מה יותר מטריד מסטיבן ילד? סטיבן עם יד קטנה. לא, סטיבן, אל תתחנן, זה דורש הצמדת ידיים.

ומה רע בלרצות להיות... היא לא תתלונן על מעריצות!!!!!!!!!!!!! אוי ואבוי.

יולי, תזכרי מי זה. תזכרי. אורי אוהב לעשות את "עוז הבת" וכו'. זה קורע...

קול, להזמין פיצה. למרות שעדיף שמישהו יזמין גם... בטוחים שלערוץ ילדים זה מתאים לשיר "תלוי על הצלב"? לא שאני מתלונן, כן? במציאות זה לא עולה כזה מהר.

גוזל קטן.

אתה לא אהובה הראל ולא מיה כץ ונועה דיין! הן שרות את זה יפה. אתה רק מתלהב.

כן, אתה יודע שרק הילדים מצילים את העולם. נכון?

מתווכים. דודו! ככה אתה דופק את גפן?! ככה?! תתבייש לך. אמרו לך, הוא לא באמת נישק אותה! ואתה ויתרת על סיון! טוב, מצד שני, בגלל אבא שלו התרסקתם, בגלל הרודף בלונדיניות הזה.

איזה בוגד. אף ילדה בגילה לא עברה?! אתה יודע טוב מאוד שכן!!!!!!!!!!1 נלי כזאת חמודה.

אתה לא זוכר את ההפתעות שלה?

אה, לא שיעורי בית? כי אתה נראה לי מורה (אני בכלל מדבר על יונה...). איך הן דומות... לעמית הזאת יש עתיד. אני מחכה שהן ישירו את השיר שלהן ביחד... לא, לא תודה, הוא לא טוב עם ילדים.

למה דיאלוג מגאליס?!

כמה פעמים נראה את סטיבן נכנס לתא הזה?! כמה?! איה וניני כבר אמרו לו להפסיק!

היי בנות.

יופי, סטיבן, עכשיו אפשר ל... לא משנה, עם היד.

מתחיל!

כן, מה אנשים חשבו שיהיה הסיום? "פרינסס בי? שטויות. ספייס בר, זה שם". עודפים מהפסטיגל.

הנה לימור!!!!!!!!!!!!!