פוראבר -המשך שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
פוראבר -המשך שבוע 4 ברוכה הבאה לימור אטיאס!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 18-אם אתה רוצה להיות מלך

הגילמנים הולכים לפסיכולוג שיש לו ניסיון אישי במשפחות עם מכונות מטורללות להזדנקנות והצערה, האם הצד האמיתי של הפסיכלוג יבגוד והוא ישלח את הגילמנים לטיפול אקסטרה אצל עוזרו האישי ליטמן?

Roei152

Well-known member
מנהל
השיר של משפחה שולטת בפוראבר
אורי לא מפסיק להביא שירים של ערוץ הילדים וטדי , עוד מעט הוא יביא את השיר של השמיניה, אפרופו השמינה , דודתיה , אל תאמינו לבוגד שהוא אומר לכם שהוא בן 62 , גם הוא מתעסק במכונות של התבגרות והצערה ...

אגב, אתה מודע לזה
שזה לא רק השיר ממשפחה שולטת.
&nbsp
זה עוד קיים בלי קשר לזה, האמת שזה קיים עוד לפני שחלק מהשחקנים שם נולדו בכלל.

צ'יטה, המלון תפוס. צא או שבדוסדוס תתעסק איתך
טוב, לפחות הוא לא בחר לטוס לחלל...
&nbsp
טוב, לפחות הוא לא בחר להציל את העולם במקומך...
&nbsp
טוב, לפחות הם לא פרסמו את GETT באופן די סמוי.
&nbsp
טוב, לפחות יד ימין שלך עוד תקינה לכל מיני... דברים.
&nbsp
מי לא יהיה על המיטה הלילה? אתה, דודו...
&nbsp
בוגד. בתיה! תזכרי שהוא בכלל לא היה נחמד ליונתן וכמעט סגר אותו בעיר האבודה אלמלא את! ואתה, דודו? אתה תשתף פעולה עם שחקן הכדורגל שטיפח את שחקן הכדורסל? אתה? עם הנשר הזה? לא, זה בסדר שסיפרתם לו. הוא מבין. לא, כי בן 50 שהפך לגיל הזה זה מה זה הגיוני. הם הגיעו מאוד מוקדם לשלב הזה.
&nbsp
המפיקה זאת לא לימור?
&nbsp
מה עם סטיבן באמת?
&nbsp
למה הוא תמיד צריך עזרה?
&nbsp
תביני, בנוגע למכונה, יש מצב שהעתקת את התכניות... עם מכונה, עם הרבה מכונה, ואני מזכיר לך שאמרו שזה לא חוקי!!!!!!!!!
&nbsp
מה יותר מטריד מסטיבן ילד? סטיבן עם יד קטנה. לא, סטיבן, אל תתחנן, זה דורש הצמדת ידיים.
&nbsp
ומה רע בלרצות להיות... היא לא תתלונן על מעריצות!!!!!!!!!!!!! אוי ואבוי.
&nbsp
יולי, תזכרי מי זה. תזכרי. אורי אוהב לעשות את "עוז הבת" וכו'. זה קורע...
&nbsp
קול, להזמין פיצה. למרות שעדיף שמישהו יזמין גם... בטוחים שלערוץ ילדים זה מתאים לשיר "תלוי על הצלב"? לא שאני מתלונן, כן? במציאות זה לא עולה כזה מהר.
&nbsp
גוזל קטן.
&nbsp
אתה לא אהובה הראל ולא מיה כץ ונועה דיין! הן שרות את זה יפה. אתה רק מתלהב.
&nbsp
כן, אתה יודע שרק הילדים מצילים את העולם. נכון?
&nbsp
מתווכים. דודו! ככה אתה דופק את גפן?! ככה?! תתבייש לך. אמרו לך, הוא לא באמת נישק אותה! ואתה ויתרת על סיון! טוב, מצד שני, בגלל אבא שלו התרסקתם, בגלל הרודף בלונדיניות הזה.
&nbsp
איזה בוגד. אף ילדה בגילה לא עברה?! אתה יודע טוב מאוד שכן!!!!!!!!!!1 נלי כזאת חמודה.
&nbsp
אתה לא זוכר את ההפתעות שלה?
&nbsp
אה, לא שיעורי בית? כי אתה נראה לי מורה (אני בכלל מדבר על יונה...). איך הן דומות... לעמית הזאת יש עתיד. אני מחכה שהן ישירו את השיר שלהן ביחד... לא, לא תודה, הוא לא טוב עם ילדים.
&nbsp
למה דיאלוג מגאליס?!
&nbsp
כמה פעמים נראה את סטיבן נכנס לתא הזה?! כמה?! איה וניני כבר אמרו לו להפסיק!
&nbsp
היי בנות.
&nbsp
יופי, סטיבן, עכשיו אפשר ל... לא משנה, עם היד.
&nbsp
מתחיל!
&nbsp
כן, מה אנשים חשבו שיהיה הסיום? "פרינסס בי? שטויות. ספייס בר, זה שם". עודפים מהפסטיגל.
&nbsp
הנה לימור!!!!!!!!!!!!!

dar dahan

Member
פרינסס בי? WTF???
מה לעזאזל?
מה עובר על בתיה ועל הילדים שלה?
לדעתי היה עדיף לה לחזור לגיל האמיתי.
ומה היא משתפת פעולה בכזו קלות עם סטיבן?
לא היה עדיף לה לנסות להוציא ממנו אשכרה את מה שמגיע לה (אחוזים מהמצאה שלה)?
&nbsp
ותנו לי להבין משהו, דדי איבד את הזיכרון הפך לפסיכולוג בן 62 ועכשיו הוא עוזר למשפחה שעברה את מה שהמשפחה שלו עברה?
ואיך זה יכול להיות שהוא נראה כל כך טוב בגיל 62?
טוב הוא שינה את הרכב החלקיקים של התאים בגלל זה הוא נראה טוב גם בגיל 62, למרות שהוא לא באמת בן 62, עברו מאז השמיניה 10 שנים בערך הוא היה בן 37 נגיד, אז הוא בן 50, אבל בגלל שבמקור היה בן 50 אז זה הגיוני שהוא בן 62.
הוא פשוט גם השתמש במכונה כמו של בתיה על עצמו, רק שהמכונה שלו דורשת גלי למדא ושלה אורניום מועשר קלות.
&nbsp
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 19-לילה לבן

איך דודו יגיב לבתיה?
&nbsp

dar dahan

Member
למה באלימות??
איזה פרק אלים, ליד הפרק הזה הפרקים האלימים של האי, השמיניה שכונה החממה נעלמים ואילת ממש בקטנה.
פרק ממש אלים, קודם כל דודו גילמן ההיסטרי שכמעט רצח את עומר גיגי, ואז בתיה גילמן שבאה לתת אגרוף לספייס בר ובסוף נתנה אגרוף לדודו.
וכל זה שכל המדינה חושבת שהם אחים בשם בתאל וגל גדות.
ורק לי זה נראה מוזר שלא ביקשו מהם תעודות זהות? הריי אין להם תעודות זהות אלא אם זייפו להם כאלו...
כי הם לא באמת גל ובתאל גדות, הם פאקינג בתיה ודודו גילמן בני ה40++++....
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
ולא לשכוח את סיוון גיספן מנור קינן
החברה הכי טובה שלה במחנה הקיץ ...
&nbsp

אגרוף שמחמיץ באו בוי יפגע בפוראבר
אל תאמיני לאורנה דץ! זוכרת מה היא עשתה לך, עם הקליפ הערוך בפסטיגל?! זאת תמיד מסבכת את החיים... היא גם אימא של סיון גיספן מנור קינן.
&nbsp
הנה לימור!!!!!!!!!!!!!! עכשיו נראה אותה. אוקיי, חברים, יאללה, לשיר את "רעמים וברקים".
&nbsp
מה הבעיה? זה כמו שאבות ואחים נכנסים לאח הגדול, זה כמו שאדם שם, זה ריאליטי ויש מנצח ומפסידים. צוות הוויי? מה זה כל המילים של רומי? ספייס מאוד רצינית.
&nbsp
להציל? להציל? צוות הוויי ב-8200?
&nbsp
דפי, את צודקת. סליחה, ספייס.
&nbsp
אלוטל ובדוסדוס. זה איחוד טוב ורק חסרה וינקר.
&nbsp
זה דווקא לא היה מטומטם. אבל לא אהבת ליצור שירי פח (גאוניים) לדפי וספייס. אליאנה מלחיצה. לימור!!!!!!!!!!!!!!! מדהימה. לא מרגי! לא רוצה מרגי!!!!!!!!!! היא נגדו!!!!!!!!!!!
&nbsp
וואו, זה רק עשור אחרי שהאח הגדול התרחש... אורי גרוס אוהב לעשות דברים בשידור חי. אגב, דפי... כן, חייבים לציית לבדוסדוס. אני לא מאמין! נקע במיון? כמו לשמעון השכן...
&nbsp
נכון, רומי. בטוח תקרה דרמה.
&nbsp
עמוס. האמיתי. אגב, לימור היא פצצת רייטינג יותר מאודי שניר. היי, לא פייר! יש לה שנים של תרגול מגאליס לשיר הזה!!!!!!!!!!!!! רונה חפרה עליו!!!!!!!!!!!!!!!!! דודו מעוצבן, אבל עדיין מעולה. "אני כאן, כבר לא מתבזבז". כמה מתאים. אדם ודני, כרגיל. איך תמיד עומר. נראה לך, רומי. לוקחת את הזמן...? פרס ישראל? אני אגיד לכם איך פותרים את זה. מישהי עם יותר מקדאפי, לא? תגיד, דודו, אתה מעתיק מאדם?
&nbsp
חיכיתי לקאבר הזה... רן דנקר מאושר כרגע. ואתה לא באור, אתה עם אור. אור שי גרוס. וודג'? איזה וודג'?
&nbsp
סטאר נינג'ה ממש מיוחדים. עם טעם ממש טוב.
&nbsp
מצחיק כל כך. יש כל כך הרבה שירים מגניבים שאפשר להשתמש בהם וללעוג למישהו.
&nbsp
זה כל מה שהן נותנות לאדם?! לא משנה, דני פה. היא נראית כמו אחת ממש בטוחה.
&nbsp
גיא ויהל גם שרו את "שוברי גלים". ואולי עדיף לעזוב את זה... הוא קרא לה יצור... חבר'ה, אתם מצולמים! חולה על לימור. הוא אדם מאוד כריזמטי, אבל אני מעדיף את קווין אם (מייכל!) על פני פרינסס בי (בת אייל).
&nbsp
עומר, בוא תירגע. הנגיחה הזאת קורעת. ולפי איך שבתיה הגיבה, אני אמור להאמין שדודו כבר נגח במישהו בחייו!
&nbsp
תמצא אותם!
&nbsp
אנחנו מאוד חינוכיים ונגד אלימות...
&nbsp
פרודיה על האח הגדול?
&nbsp
ביונסה, ריהאנה, ברבי גירל... אחלה טעם לספייס. היא ספייסי!
&nbsp
בת דודה לא יכולה לדבר ככה! יש מצלמות! איזה בן דוד? אחיין של אורי? והנה האגרוף... חשבתי שאנחנו נגד אלימות, גברת שמרביצה להרבה אנשים.
&nbsp
והתגובה של לימור...
&nbsp
לגמרי איזה יום עבר עליו.

למעלה