יש לי בהתחלה תמונה של ליאנה. מצוין
הילדים שלך די מטומטמים. רחלי לא הייתה עושה את זה, יולי! אוי ואבוי...

זה פשוט לא נראה טוב... פשוט לא נראה טוב.

נכון, רומי, את צודקת. הם כן סתומים. והיא אלוטל.

אני די חושש ממה שיקרה לסטיבן כשהמכונה תפעל.

אני כועס בעיקר על אדם.

אני אגיד לכם מה אומרים לגידי. תשאלו אותו "מי זה הבחור הסקסי הזה?!" והוא ייכנס ללופ. אולי הוא כן דומה לטום קרוז.

בטח שכח מזה.

עוד פעם שיחות סקייפ עם אפריקה?! די, נו, כבר ניסינו! איזה קטע! היום הם חוזרים... יצא מגניב. יפה.

בוא'נה, יעל פדן יפה. וכן, הם ייקחו את זה.

עומר, אני ממליץ לך להתמקד במשחק. לפחות הוא קרא לה יולי. למייכל הוא לא קורא בשם שלה...

למה אתה אף פעם לא מקשיב לאנשים חכמים?! דבר טוב מול העיניים... אני משער שדני לא מדברת רק על הלהקה.

היא סתם ממורמרת שהוא החליף אותה במופע של HOT VOD YOUNG! הם רוצים יותר עומרי ולא עומר.

יאללה, הפתעה.

מאפרת ממש טובה.

יש, היום מקרינים את הקליפ! איזה יופי! אתם יודעים מה עוד ישודר...

אני חייב להגיד שהמאפרת נהדרת. כל עוד אתה צעיר. מצחיק שדיברת על זה.

הו, עומר. עוד שנתיים כל הלחנים ייגמרו? לא טוב... עומר אדם מי? למרות שעומר גיגי, הוא גם שיקר לגבי הגיל ש... אה, לא, הוא באמת בגיל תיכון. למרות שלמלא נשים נשבר הלב השבוע. וחשבתי שמרגי הרג אותן...

רומי חרוצה מאוד. גידי, תראה סדרות אחרות. תראה או בוי, שמעתי יש את זה שם.

מלי קיימת?! מלי קיימת?! חשבתי שהיא כמו שאר העוזרים הבלתי נראים... אה... אתה לא שדרנית גלגלצ! יש אחת כזאת. תעבדו על זה. וגידי, תזכור שבתיה נשואה.

כן, הוא הציל אותך, אבל אולי הוא יבגוד בך בקרוב וימכור אותך לפושעים?! אל תקרא לה ככה, נמאס לי שאתה מעוות שמות של בנות יפות.

אז תצפו בהם היום, תודו להם. דפקו אותך, דודו. דווקא נורא אהבת את זה, ספייס. לא לעכב את זה! זה יכסח את "יאסו", עם כל הכבוד.

הוא לא הסוכן הכי רותח, היא הסוכנת הכי רותחת! כן, היא אוהבת כשמצלמים את זה ככה, בפלאפון. היא מומחית בזה. יופי, בצד הזה. חמין זה נהדר. ספייס ממש תוקפנית לאחרונה. ואני בסך הכול חושב שהיא התבלבלה, אמרו לה לתת לגל ספייס, והיא לא הבינה.

נראה לי שדודו התאהב בלהיות צעיר. כן, גם איה הבינה את זה.

הנה, הקליפ מגיע. המצלמה... דפי.

חולה על זה!!!!!!!!!!! אבל ליבי צחק באחת מהסצנות מאור...

אדם?! וואט דה... וואט דה... מה הם אמרו עכשיו ב... זאת שעת צהריים, אורי גרוס! אתה חושב שזה שאתה בבית האח הגדול אומר שאתה לא אחראי לזה?! אוי ואבוי, יופי...

איך היא לא סבתא שלו? אה, מעניין... טוויסט נחמד. אורנה דץ?! מקום שלישי באירוויזיון 91, חבר'ה... אבל לא כל גל גדות יצליח בחו"ל.

היה צריך לדחות את הקליפ עד האירוויזיון, להפוך אותו לנציג...