פוראבר- המשך שבוע 3

פרק 13- זיכרונות

איך בתיה תגיב לנשיקה של דודו עם ספייס?
&nbsp
איך תצא הכתבה של רומי?
&nbsp
האם דודו יצליח לא להיות חברררר של ספייסי?
&nbsp
ומה סטיבן מתכנן עכשיו?

מתברר שגם דפי הייתה במכונה הזאת

היא הייתה דון לני גבאי פעם, ואז נכנסה למכונה ויצאה ככה. אגב, מורין ואני סובלים מאותו דבר, אנחנו בני יותר מעשרים ונראים ילדים.
&nbsp
אתם לא מבינים, זה הכול אי הבנה אחת גדולה. פשוט אמרו לה "תני לגל קצת ספייס". עכשיו, היא יותר טיפוס מילולי. אז מה קרה? לא קרה כלום! וזה גם הסוכן שלך. אבל חכו, זה עוד יתפתח.
&nbsp
לקחת את הזמן? לא נראה לי... דני?! רגע, דני בתא ליד דני?! דני, מה יש לך? למה את... מה היא יודעת ואיך?
&nbsp
הילד הזה מטריד. מאוד.
&nbsp
היא עדיין התאומה המוצלחת. אם כי לא האחות המוצלחת. גידי קורע.
&nbsp
ברור שאומרים לו. ואל תשכח מה צולם...
&nbsp
מי אלה, את מתכוונת?
&nbsp
חצוף, גידי. ככה לחטוף פלאפון?
&nbsp
הייתה את סיון... ולא יודע בנוגע לחממה.
&nbsp
פרק פלאשבקים נחמד. הוא נראה בסדר, רק היא נראית מוזר. והמשקפיים משונים. זאת הלידה של אלוטל. הם אמורים להיות בני שלושים! איך תוך שתיים עשרה שנה הוא הידרדר ככה? לא היה נחמד בשנות השלושים של דודו, אני מבין... בתיה עוד הגיוני שתיראה ככה.
&nbsp
מי זה אלירן?
&nbsp
אדם, הוא גם מטריד. להפך... להפך...
&nbsp
האימא שלו לא קולטת ש... הקול שלה. ככה רומי מדברת כרגיל? זה מוזר.
&nbsp
מה שמוזר זה שכרגע לי ואליאנה נמצאים כל אחד בארץ אחרת, לבד...
&nbsp
נו, סטיבן, אנחנו לא סומכים עליך. אתה כמו איימי! אל תאמינו לסטיבן!
&nbsp
רומי, אני חושב שאת עשית מעשה דינה. או מעשה אגם. או מעשה אביגיל? בקיצור נדפקת. אני לא מאמין, הם על ספסל עם קרטיב! מה הטעם?! איתי, אמור לי שזה לא הטעם שאני חושב!!!!!!!!!
&nbsp
הילד הזה פשוט הזיה!
&nbsp
לי מעולם לא ניסה להשלים ככה עם בחורה מאז ימי רשף העליזים.
&nbsp
אנחנו רואים כאן את הדעיכה של בתיה גילמן. שימו לב שלדודו הכרס מתנפחת לאט. אבל רגע, את לא יכולה, הגורל שלו זה להיות המיועד ו... שיט, התבלבלתי עם הבכי של אליאנה.
&nbsp
רומן מאוד מוזר. אבל אני אמרתי שכן. אישה בשלה. מאוד. היי, הוא עבר בר מצווה! בטח שצחקת.
&nbsp
רחלי לא הייתה מאמינה לסטיבן. ורחלי לא הייתה ממציאה תירוץ דבילי כזה!
&nbsp
"ועדת הזיבי"? כן, ברור מי התאומה המוצלחת.
&nbsp
ממש לא בסדר. מי שברה לסטיבן את הלב? אני רק רוצה לדעת אם לימור תקבל רומן. זה יכול להיות קורע.
&nbsp
יופי, בתיה...
&nbsp
יופי, שוב, בתיה. אנחנו בגאליס. אז זהו, בנוגע לחלום הזה... ואז באו הילדים המוזרים שלך ופגעו בהכול. בלעדיך?
&nbsp
כרגיל, משלימים.
&nbsp
יופי, ילדים.
&nbsp
הוא לא הבין כלום.
&nbsp
למה לא נועלים דלתות בבית הזה?! למה?!
&nbsp
אני לא חושב שזה יהיה חכם...
&nbsp
ילדים מפגרים...

dar dahan

Member
סטיבן השקרן

איזה אפס מאופס.
שטן בגוף של ילד קטן.
אשכרה מאמינים לאפס הזה.
&nbsp

פרק 14- הכוכב הבא

אז איך בתיה תגיב לגניבת ההארד דיסק?
&nbsp
האם גידי יעלה על כך שהמכונה פועלת?
&nbsp
האם סטיבן יצליח למצוא איך לבנות את התא?
&nbsp
ואיזו עלילה משמעותית תתחיל היום?

יש לי בהתחלה תמונה של ליאנה. מצוין

הילדים שלך די מטומטמים. רחלי לא הייתה עושה את זה, יולי! אוי ואבוי...
&nbsp
זה פשוט לא נראה טוב... פשוט לא נראה טוב.
&nbsp
נכון, רומי, את צודקת. הם כן סתומים. והיא אלוטל.
&nbsp
אני די חושש ממה שיקרה לסטיבן כשהמכונה תפעל.
&nbsp
אני כועס בעיקר על אדם.
&nbsp
אני אגיד לכם מה אומרים לגידי. תשאלו אותו "מי זה הבחור הסקסי הזה?!" והוא ייכנס ללופ. אולי הוא כן דומה לטום קרוז.
&nbsp
בטח שכח מזה.
&nbsp
עוד פעם שיחות סקייפ עם אפריקה?! די, נו, כבר ניסינו! איזה קטע! היום הם חוזרים... יצא מגניב. יפה.
&nbsp
בוא'נה, יעל פדן יפה. וכן, הם ייקחו את זה.
&nbsp
עומר, אני ממליץ לך להתמקד במשחק. לפחות הוא קרא לה יולי. למייכל הוא לא קורא בשם שלה...
&nbsp
למה אתה אף פעם לא מקשיב לאנשים חכמים?! דבר טוב מול העיניים... אני משער שדני לא מדברת רק על הלהקה.
&nbsp
היא סתם ממורמרת שהוא החליף אותה במופע של HOT VOD YOUNG! הם רוצים יותר עומרי ולא עומר.
&nbsp
יאללה, הפתעה.
&nbsp
מאפרת ממש טובה.
&nbsp
יש, היום מקרינים את הקליפ! איזה יופי! אתם יודעים מה עוד ישודר...
&nbsp
אני חייב להגיד שהמאפרת נהדרת. כל עוד אתה צעיר. מצחיק שדיברת על זה.
&nbsp
הו, עומר. עוד שנתיים כל הלחנים ייגמרו? לא טוב... עומר אדם מי? למרות שעומר גיגי, הוא גם שיקר לגבי הגיל ש... אה, לא, הוא באמת בגיל תיכון. למרות שלמלא נשים נשבר הלב השבוע. וחשבתי שמרגי הרג אותן...
&nbsp
רומי חרוצה מאוד. גידי, תראה סדרות אחרות. תראה או בוי, שמעתי יש את זה שם.
&nbsp
מלי קיימת?! מלי קיימת?! חשבתי שהיא כמו שאר העוזרים הבלתי נראים... אה... אתה לא שדרנית גלגלצ! יש אחת כזאת. תעבדו על זה. וגידי, תזכור שבתיה נשואה.
&nbsp
כן, הוא הציל אותך, אבל אולי הוא יבגוד בך בקרוב וימכור אותך לפושעים?! אל תקרא לה ככה, נמאס לי שאתה מעוות שמות של בנות יפות.
&nbsp
אז תצפו בהם היום, תודו להם. דפקו אותך, דודו. דווקא נורא אהבת את זה, ספייס. לא לעכב את זה! זה יכסח את "יאסו", עם כל הכבוד.
&nbsp
הוא לא הסוכן הכי רותח, היא הסוכנת הכי רותחת! כן, היא אוהבת כשמצלמים את זה ככה, בפלאפון. היא מומחית בזה. יופי, בצד הזה. חמין זה נהדר. ספייס ממש תוקפנית לאחרונה. ואני בסך הכול חושב שהיא התבלבלה, אמרו לה לתת לגל ספייס, והיא לא הבינה.
&nbsp
נראה לי שדודו התאהב בלהיות צעיר. כן, גם איה הבינה את זה.
&nbsp
הנה, הקליפ מגיע. המצלמה... דפי.
&nbsp
חולה על זה!!!!!!!!!!! אבל ליבי צחק באחת מהסצנות מאור...
&nbsp
אדם?! וואט דה... וואט דה... מה הם אמרו עכשיו ב... זאת שעת צהריים, אורי גרוס! אתה חושב שזה שאתה בבית האח הגדול אומר שאתה לא אחראי לזה?! אוי ואבוי, יופי...
&nbsp
איך היא לא סבתא שלו? אה, מעניין... טוויסט נחמד. אורנה דץ?! מקום שלישי באירוויזיון 91, חבר'ה... אבל לא כל גל גדות יצליח בחו"ל.
&nbsp
היה צריך לדחות את הקליפ עד האירוויזיון, להפוך אותו לנציג...

Roei152

Well-known member
מנהל
עם כל הכבוד לאירוזיון שבסדרה
במציאות יש להקה אחת מדהימה - להקת שלווה ואני חבר טוב של הסולנית!!!! ענאל כליפה! שחשפתי פה בימייה הראשונים של אולטל , וזה בחלט נכון מה שדני אמרה , זה עידן לקבל את השונה ...
שני וי כחולים!!!!
יוופי בתיה בעלך הפך לכוכב בן 20 עם קוביות ועדר בנות שחושבות שהוא בעלן...
&nbsp

למעלה