פוראבר-המשך שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
פוראבר-המשך שבוע 2 אז רוני גיל קיבלה עבודה אצל גיא פינס בזכות הכישורים של אולטל ג'ניפר קוטלר!!!!! האם תצליח להוכיח את עצמה:?
מה סטיבן יעשה עם המידע החדש?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 8-סנאפצ'ט

אז מה יקרהה עכשיו?

Roei152

Well-known member
מנהל
רומי גילמן את עושה אתת הסדרה!!!!
יופי אורי מעניין מה תהיה התגובה של ערוץ הילדים ששיר שלהם נכנס לניקלודיאון ? לא יוכלת לשים את "ניצחתי"?

דודו כתב וסיון גיספן מנור קינן גנבה
סטיבן ממש מפחיד. עזוב, תעשה עוד פרקים של טלוויזיה מהעתיד במקום.
&nbsp
אה, אדם, עבר לך הגירוי מספייס? כי ראיתי אותך חבוש וממש משתוקק שהיא תיקח אותך.
&nbsp
שהיא סוכנת מאוד חשובה וגדולה. לא, עומר, תחזור למייכל! תמיד יש פעם ראשונה. מה עומר יעשה עכשיו? מסכן, לבד בעולם, רק הוא ומיליון בנות שחושבות שהוא בעלן... מפחיד האיתי הזה.
&nbsp
זאת סדרה, זה קורע לב. זה די מעניין, דודו...
&nbsp
במקסימום היא תעבוד בפיצרייה, זה העתיד שלה. זאת הייתה סצנת האודישן של עומר. פרצוף פיצה. בטח. אירוע מוחי, עומר, תרכיבו.
&nbsp
כן, ממחזרים את העלילה אצל שני ההורים. ספייס, תיזהרי על הפרצוף שלך. רק תיזהרי. דודו כזה זקן...
&nbsp
עוד פעם טייסים מעצבנים... אוקיי, סיון גיספן מנור קינן חיכתה שם, שמעה את זה ונתנה את זה לאלוטל שהשתמשה בזה כדי להזניק את או בוי. מישהו גנב מדודו את השיר. לפחות זה שיר מקורי של ליבי... אליאנה מתאפקת לא לשיר. תשלים אחר כך, אדם...
&nbsp
תזכור, פה לא הכפקפה! אתה משלם על זה! וירוקים יותר שווה.
&nbsp
יום אחד היא תדפוק אותה. ואת גיא פינס. הוא מאנ...? לא פגשתן את עורך הדין של דפי וספייס.
&nbsp
שני אנשים מאוד יפים. אם כי דר לא אוהב את עומר. אין, תדעי שככה בדיוק מייכל הרגישה. הוא גם לא זוכר את השם שלה. כל המיטל יצא לה החוצה.
&nbsp
אולי לך לדפי? עזוב, לך לדני. הו, הגיע הזמן שנשמע שיר... התגעגעתי לזה. אבל איפה השיר העברי?! עומר גיגי, זה מה שקרה לה.
&nbsp
אתה יודע יותר טוב מכולם כמה כסף זה גיא פינס! איפה התחמנות שלך? ואיפה התחמנות שלך, אגב?
&nbsp
איזה מלחיץ הוא.
&nbsp
הוא יודע כבר. הנה מישהו חכם.
&nbsp
למה הוא אוכל לה מהאוכל? זה נראה מפחיד.
&nbsp
בחור חכם. מאוד.
&nbsp
איזה שיחוק הליהוק של סטיבן...
&nbsp
אתה מפחיד, איתי. באמת דומה...
&nbsp
יפה. שובה של האלוטל. יפה, המבצע עבר בהצלחה.
&nbsp
איתי לגמרי גאון. זאת כן סדרה, רק ישראלית. יופי, אלוטל.
&nbsp
אני חושב שהוא חושד. דני טובה.
&nbsp
מאוד לא יפה. והכול בשביל בדיקה... לא, אתה לא אלוהים.

פרק 9- מה הסטורי שלך

אז האם סטיבן יגלה שבת אל היא בתיה?
&nbsp
איך רומי תהיה אצל גיא פינס?
&nbsp
האם המשפחה תעלה על סטיבן?
&nbsp
והאם עומר גיגי יבין סופסוף את טעותו?

Roei152

Well-known member
מנהל
הסדרה הזאת נהייתה הסדרה הזוכה
במתח של אורי גרוס , טוב היה ברור , עם ניקלודיאון כחברה , גם מיכל עשתה את זה עם כדברא , פחות מתעסקים בקונפקט של אורי שזה עלילת מחזמר שמשלבת קריצות לעולם הבידור , לא שאין את זה פה .. כמו שבכדברא היו עלילות שהמשיכו את הקונפקט של יומני וכוב , פשוט יש מתח יותר גדול משולב עם עלילת מד"ב ..
&nbsp

סטיבן, יא אנס!
זה לא נראה טוב... בכלל... יופי, יולי.
&nbsp
אימא שלך עסוקה מדי. איזה חופש? למי יש חופש? לפני רגע הייתם בבית ספר! לינוי?
&nbsp
TMI עם הגזים.
&nbsp
מה שקרה זה שהבת שלה לא שמה לב לזה! הכי חשוב לאכול. ממלכת הפינוק? שוב גאליס?
&nbsp
כן, שמתי לב לפלסטר. אוי, הנה לינוי. ביונסה זה מעניין.
&nbsp
אשתו מינוס איזה עשרים ושבע שנים...
&nbsp
היי גיא. את נשמעת כמו שניקי.
&nbsp
מצלמות?
&nbsp
בקרוב היא תהיה הסוכנת שלך, גיא.
&nbsp
איך כולם יודעים מה ביונסה עושה? די כבר... לא נראה טוב.
&nbsp
זה לפני שהתגלתה אלוהותה. בגלל זה היא לא מצליחה. עוד פעם יהודה ונינט... אה, בהופעה של אביב שהוא בעצם חורף דיין.
&nbsp
למה נראה לך הוא עשה את זה?
&nbsp
היא הייתה חרא. היא צריכה את הילד התחמן שיעזור לה. אני בן אדם בן עשרים וחמש שהוא מעריץ אמיתי, אבל אני באמת יכול לעבוד שם... למה לא שמים לב אליי או שולחים לי את אביה מלכה?
&nbsp
מי זאת שולי? שלוש שעות... אוי ואבוי.
&nbsp
אני קורא לזה להעתיק מפרוגי. אה, הבחורה עם האבא מפתה הקטינות. נכון, קאברים לשירים שלו זה רק אביולי או נופר!
&nbsp
זה צריך להיות מישהו מהמשפחה, בת אל היא מהמשפחה... אדם, אתה מגורה. יש מעריצים שהיו מתים לעשות את זה.
&nbsp
ספייסי, ספייסי. ואל תדאגי, הוא יעשה לך תספורת אופננה... יואו, תראי, קורמורן על הפרגולה! מה עם דפי? אין לה סמארטי ורוד?
&nbsp
או, הנה אלוטל. יפה. התחלה של ידידות מופלאה.
&nbsp
עם כל הכבוד, יש כאן בן אדם שהציל את העולם מווירוס ובחורה שהצילה את העולם אינספור פעמים. את מה מיטל כבר הצילה?
&nbsp
איזו ילדותית זאת, אז מה אם מפורסמים מכירים אותך... פחחח... גם אותי...
&nbsp
ואתם חושבים שאין לסטיבן התראות או משהו כשהיא באה? אה, בגאז'...
&nbsp
כל פרט, כאילו את רחלי. יופי יולי.
&nbsp
אימא שלך קצת עסוקה.
&nbsp
סע דודו, סע!
&nbsp
יופי, רומי. רק אל תשכחי... את מאוהבת בו. כן, כמו שהיא המנטורית של דפי וספייס. אצל הדודה והדוד? זה לפני שהוא נולד...
&nbsp
לא הכי מושלם בעולם. מפחיד.

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה יודע בפוסט המרגש שכתבת על החרם
כאן זו במה יותר סגורה, אז אני רוצה להגיד שהתכוונתי לכתוב שאביה צריכה לבחור בך , ומחקתי את זה , כי זה נראה לי יותר מדי מתלהב ושופך .. ולא במקום

למעלה