פוקצ'ה

פוקצ'ה

שבת שלום לכולם! אני רוצה להכין פוקצה דקיקה ורכה. העניין הוא שבפעם הקודמת היא יצאה קשה מדי. אני ראיתי את המתכונים של הפוקצ'ות באתר , בתמונות הם נראות עבות וקשות מדי. יש למישהו מתכון מתאים?

את מכירה את הפוקצ'ה במסעדת ג'קו?

את את מכירה את התכוונתי אליה. אני לא רוצה למלא אותה. הדקות והרכות טעימות מאוד עם טחינה . את יודעת למה אני מתכוונת?

לא מכירה מצטערת

ובכל בית מאפה איטלקי (כמו פיצה פצה באבן גבירול) הפוקצ'ות הן כמו סנדביץ' ואפשר לחתוך באמצע ולמלא. בכל אופן תנסי להכין את המתכון שלי דק יותר.

אני אנסה

אני אנסה בטוח . את הפוקצ'ה את שמה בתוך תבנית או רק על הרשת? תודה בכל אופן על העזרה.

אני מצרפת לך אתר של ג'אקומו האיטלקי

תראי איך שהפוקצ'ה שלי דומה לשלו, בקיצור ,לא חוקי פוקצ'ה דקיקה

הכנתי את המתכון הזה בעבר

אחרי האפיה הפוקצ'ה מצוינת, רכה וטעימה. למחרת היא נהיית קשה מדי ואי אפשר לאכול אותה. אני לא חושבת שזה אמור להיות ככה. את יודעת משהו לגבי זה?

את הפוקצ'ה מכינים משמרים

אני אופה את כל מאפי השמרים עם תבנית מלאה מים בתחתית התנור ליצירת אדים. דבר שני, אני עוטפת במגבת יבשה את המאפה והכל מכניסים לשקית ניילון ככה אני שומרת גם לחמים והכלללללללללללללל שקשור לשמרים.

רעיון טוב ../images/Emo9.gif

לא חשבתי על זה אבל זה נשמע לי די הגיוני. אני חושבת שאני אנסה לעשות מחר אם אני אספיק. מקווה שזה יצא כמו שצריך. תודה לך על הטיפים. אני חדשה בפורום והפורום הזה ממש נחמד, כיף שאפשר לחלוק עם אנשים טיפים, עצות ומתכונים.

לתבנית הגדולה של התנור

אני מכינה את המתכון X 2 - התבנית שלי גדולה יותר מהסטנדרט אם התבנית שלך קטנה יותר מספיקה - תכיני רק כמות אחת מהמתכון

היי אנג'ל../images/Emo140.gif עובי הפוקצה תלוי בך

יש ללחוץ על הכיתוב הכחול הנה קבלי קישור של >> פוקצה / פיצה << בצק נהדר וקל שאני מכינה בו פוקצה טובה וטעימה וגם פיצה נהדרת העובי אמרתי תלוי בך את יכולה להשאיר את כל הכמות לתבנית אחת גדולה לרדד ולמתוח הבצק ואז יצא לך דק סביר ואו להניח על תבנית בינונית ואז יצא לך עבה סביר לי יש מחבת גדולה ישנה ראי בתמונה ובזו אני כל הזמןו משתמשת והעובי של הבצק טוב וטעים לנו בהצלחה שבת שלום

למעלה