....פוקספייר....|אש|

....פוקספייר....|אש|

הרגע ראיתי פוקספייר וזה סרט מדהים!!!!!!!!! פשוט מעולה!!!!!! המשחק והמראה של אנג'י פשוט מעולים כרגיל. ופשוט מהמם קטעים השאירו אותי נקרע קטעים השאירו אותי עצוב ממש סרט מדהים!!! חובה עליכם לראות-אמרתי שאני אביא אותו למפגש(צריך מחשב) אבל אין איפה לראות...
אז... למה קראו לזה פוקספייר? אוקיי סיפור קטן אנג'לינה עשתה לכולן קעקועים בחזה של אש והיא אמרה:קלטו את זה"אש היא דבר מזין,אבל אם לא מכבדים אותה היא יכולה להרוס"כן כן מפה הרעיון לקעקוע(אני חושב) אז הם הזדהו עם האש-מי שיראה יבין למה והג'ינג'ית אמרה שהםFOXES אז הן קראו לעצמן פוקספייר סרט עצוב ומדהים. חובה לראות הציון שאני נותן זה:

¥EleVatioN¥

New member
הידד לאבנר../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

ואיי מה יש לי מה"הידד" חחחחחח
הממממממממפ גמאני נורא אוהבת את המראה של אנג'י בפוקספייר לא ראיתי את הסרט בלע צריך לפנות מקום

¥EleVatioN¥

New member
זה בטח בסוף...../images/Emo129.gif

ראיתי את הסקטון הזה מקאזה תבין טיעי וראיתי עוד אחד שהיא מורידה חולצה

חחחחחחחחחח איזה קטע קורע זה היה!

אנג'לינה עלתה על העמוד ולקחה להיא את הציוד אומנות שלה (לפני שהיא עלתה על העמוד) והיאט התחילה לרקודד בשיא הכיף פתאום עברה ספינה ועם הצופרים האלה שלה חחחח אנג'י נבהלה והעיפה לה את התיק למטה והוא נתלה וההיא נבהלה טוב שהיא לא קפצה אחריו. ואנג'לינה הביאה לה אותו.

pinoki

New member
יאאאאאאאאא

עבנרררררררר אחרי שנים זה ירד לך.... גם אני רוצהההה אם לא יצא לנו לראות ביחד צרוב לי צרוב לי... פליזזזזזזזזזזזזזזזזזז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזז MAKE ME HAPPY. MAKE MY DAY

pinoki

New member
../images/Emo175.gif ../images/Emo175.gif ../images/Emo175.gif ../images/Emo175.gif

pinoki

New member
טוףףףף....

יאללה יש לי עוד מלאן תמונות, הלכתי לפתוח גלריה

¥EleVatioN¥

New member
יווווו איזה תמונות ../images/Emo129.gif

מקסימותתתתתתתתתתתתתת אהבתי
שמרתי

Ma E

New member
אבנר מאיפה הורדת אותו!? אני שנה

מחפשת ולא מוצאת כלוםםםםםם!!!

¥EleVatioN¥

New member
קאזה קאזה../images/Emo129.gif

כל הזמן הוא מאוהב בא בשקט ונכנס כמו גנב...
חח איזה שיר סתום קורע אותי כל פעם מחדש

Ma E

New member
מהההה? לא מצאתי שם כלום

חוץ מהקטע שהיא מורידה חולצה והקטע שהיא עושה לעצמה קעקוע.... אולי כל אחד כותב איזה סרטים יש לו של אנג'לינה? ונתאם ככה..:) אממממ בואו נראה.. לי יש: Life Or Something Like That The Bone Collector Girl, Interrupted Tomb Raider Original Sin Gia Gone In 60 Seconds Hackers ומוקלט יש לי גם את משחקים מהלב והחוזה.. מה יש לכם!?

¥EleVatioN¥

New member
הממממ אני../images/Emo26.gif../images/Emo129.gif

יש לי טומבריידר החיים או משו כזה עקיצה בשישים שניות נערה בהפרעה במחשב מוקלט יש לי טומבריידר אספן העצמות החטא הראשון משחקים מה

למעלה