פוקסיות

תלתליפז

New member
דברי במספרים...

אצלי הם מתפתחים מאוד יפה. רוב היחורים נקלטו, בערך ארבעה העלו עובש. אני שוקלת לקפד את ראשם בקרוב. לא התאמצתי עד כה עם שמות הפוקסיות, כי הייתי דיי פסימית. אבל אבדוק כעת, אולי יש לי את הנזיר ההוא.

א ס ף ב

New member
הנזיר הוא 63

אגב, בהשוואה לתמונה שהעלתי, היית אומרת שאצלך הם באותה דרגת התפתחות או פחות/יותר?

תלתליפז

New member
נדמה לי שיש 63

אני כרגע לא בבית ,אבל כמעט בטוחה שיש לי אחד כזה. בהשוואה לצילום ששלחת, יש יחורים שהרימו ראש יותר משלך, וחלק עדיין קטנים יותר. יותר מאוחר אבדוק .

תלתליפז

New member
אני מחזיקה אותן במרפסת שרות מערבית

סגורה שמתפקדת, בין הייתר, כחממה. הן מקבלות המון אור במהלך היום וקרינה מסוננת, כי החלון מוכהה. בשבוע שעבר נתתי להן בפעם הראשונה דשן נוזלי של אקוגן לצמחים פורחים.

Rוני

New member
גם אני מחזיקה באותם תנאים והם

הולכים ומתמעטים יהיה טוב מזל שאחותי הביאה לי כמה

טסונמי1

New member
רוני- למה יש לי הרגשה שאצלך הם

סובלים מעודף רטיבות? כבר אמרתי לך -בימים של שמש הוציאי אותם לשמש לכמה שעות- את חייבת

Rוני

New member
הם במרפסת מקורה

למה עוף רטיבות? בקושי משקה לא הצליח לי אולי האדמה לא התאימה כמה כן הצליחו אבל נראה מה יהיה בימים הבאים כי העברתי לאדמה אחרת, לפני ששהכל ילך פארש

Michelle1

New member
איך אין שורשים?

לכל התינוקות שנתתי לך היו שורשים מפותחים יפה. כבר הצלחת להרוג אותם?

Rוני

New member
אלה מאומצים ומתפתחים לתפארת

מדינת ישראל אני מדברת על אלה שהיו אצלי

oracio

New member
אפרופו רשימת דרושים...

כבר ציינתי בעבר שברצוני לשמר את כל הסוגים (96 במספר) שנרכשו מכהן, כדי שבחורף הבא יהיו לנו את כולם, ללא כסף וללא בלגן. אני הולך לבנות חממה יעודית לפוקסיות, שתתן להן את מה שהן צריכות כל עונות השנה. כרגע יש לי את רוב הסוגים, ואני צריך את עזרתכם כדי להשלים אותם. מי שמוכן להירתם ולעזור כדי שבעונה הבאה שוב נוכל להנות משלל רב של פוקסיות, נא לשלוח לי בפרטי הודעה. הכוונה היא שלא תוותרו על מה שיש לכם, אלא פשוט לייחר מהייחור הקיים. וגם כרגע אין לחץ, כי הקיץ עוד רחוק... אז הנה הרשימה של הסוגים שאני צריך: 5. Cecile 18. Snowburner 21. Alison Patricia 30. El Camino 32. G Monk 40. Love's Reward 44. Nancy Lou 47. Nicis Fidling 54. Ringwood Market 58. Turkish Delight 80. Happy Wedding Day

צפנתי

New member
לדעתי צריך פשוט לתת למלצר עותק..

מצד שני הבנתי שאסור כי יש להם הסכם פטנט על הזנים האלה בישראל?

oracio

New member
בדיוק!

בנק הפוקסיות הראשון ע"ש פורום גינון תפוז.
רוני יש לי White Monk בוגר בגינה, אני יכול בקלות להכין לך ייחור. ולכל אלו מהפורום שירצו פוקסיות בעונה הבאה יקבלו ייחורים חינם לא כסף..כי הרי אנחנו עושים את זה בשביל האהבה ולא בשביל ביזנס.. עוד מישהו מתנדב לתרום מהייחורים לבנק?

אני יכולה, רק שיגיעו למצב שאפשר

לקטום...הן נעצרו בגדילה ואני חוששת להשקות יתר על המידה. כמעט כל אלה שציינת לא רוצים להתפתח. חלק שבקו חיים.. יש לי מהבאים: 5 18 30 32 54 80 כשיתאפשר, אכין יחורים , איך יגיעו אליך? מה עם איזה מפגשון לקראת הקיץ?

למעלה