פוקסיה

Rוני

New member
פוקסיה

קניתי לפני חודש פרחה אחר כך הפסיקה העלים נראים מיובשים משהו ניצנים חדשים נושרים האדמה רטובה יש מה לעשות איתה או להפרד ממנה לשלום? לא ברור לי אם אחרי חודש המשתלה תקבל אותה חזרה, למרות שכבר כמה צמחים שקניתי ממנה לא נקלטו

ashafir

New member
פוקסיה וחמסינים

רוב הפוקסיות לא שורדות את טמפרטורות הקיץ בארץ. גם אם תהיינה בצל וגם אם האדמה רטובה באופן תמידי. אשמח לשמוע אם מישהו הצליעח לעבור את הקיץ של מישור החוף עם פוקסיה כלשהי ויציין את שם הזן שצלח את הקיץ !

Rוני

New member
אני בירושלים וזה מזג אויר שונה

יש לי פוקסיה שמחזיקה כבר שנתיים והיא מדהימה השאלה מה עם הפוקסיה החדשה והאומללה שלי

bel011

New member
אני עברתי את הקיץ עם הקורל והשנה

יש לי זן נוסף ששורד בכבוד וגם פורח.זה מהפרחים הרגילים רק קטן יותר.

א ס ף ב

New member
"הפטנט" שלי עם הפוקסיות:

אני מגדל אותן תחת סוכת גפנים - כמעט צל מלא בקיץ (מעט מאוד קרני שמש של בוקר). בחורף ובאביב המוקדם, הן זוכות ליותר שמש, עד שעות הצהרים.

גם אצלנו בדרום החם והלח(45%לחות

ומעלה)
, הפוקסיה אינה נראית במיטבה. היו לה ימים טובים יותר, ולא נראה שהיא "גוססת". ייתכן ועם עבור "זעם" החום הכבד, היא תתאושש
פוקסיה סובלת בצל הקלמנטינות.

טסונמי1

New member
פוקסיות קונים בחורף-------

נסי לימשוך אותה עד לימים קרירים יותר- עכשיו זו העונה שהם מקבלות מחלות עלים - קוקטייל של מלתיון עים סיסטאן יכול לעזור 2 סיסי מכל סוג לערבב יחד בליטר מים-לאחר הריסוס לא להרטיב לה את העלים

Rוני

New member
אשלח תמונה, נראה לי שזו איזו

התייבשות אבל אצלם מחר

baz69

New member
לפעם הבאה...ישנה גברת חביבה

באפרת, המגדלת פוקסיות מרהיבות, שמה..., עופרה פרלמוטר. יש גם במרכז לקשיש במושב נחם, ליד בנין מועצת מטה יהודה משתלונת עם פוקסיות מדהימות בשלל צבעים ומחירים זולים מאוד.

Rוני

New member
אפרת? אפרת?

אני אסע עד אפרת לפוקסיות? נראה לך? ממש כמו בפרסומת "שאני אשפשף?"

מוטי בר

New member
רוני, אם יש לך קיר צפוני או מקום עם

מנהרת רוח בגינה זה המקום הטוב ביותר עד סוף ספטמבר. בדקי גם אם יש אקריות בתחתית העלים, והן בהחלט תוקפות פוקסיה. בבתי משפחתי בירושלים וגם דרומה משם יש פוקסיות כבר כמה שנים טובות בצד צפון מזרח והן ממש חוגגות כל שנה למעט חודשים יולי אוגוסט, ספטמבר. בידידות, מוטי.

למעלה