פוקסיה אפשר לשים אוסמוקוט או שחייבים כופתיות
M mazoneli New member 27/11/05 #2 היום קניתי את החברה האלו למטרת תכסית בין צמחים גבוהים, נרקיסים למשל, השאלה היא אם הם לא "חונקים" צמחים אחרים
היום קניתי את החברה האלו למטרת תכסית בין צמחים גבוהים, נרקיסים למשל, השאלה היא אם הם לא "חונקים" צמחים אחרים
מ מייקלה1 New member 27/11/05 #3 סלסלי כסף לא חונקים והם נהדרים למילוי חללים ולשתילה מעל פקעות. ולשאלתך הראשונה לגבי הפוקסיות,אני משתמשת באוסמקוט.
סלסלי כסף לא חונקים והם נהדרים למילוי חללים ולשתילה מעל פקעות. ולשאלתך הראשונה לגבי הפוקסיות,אני משתמשת באוסמקוט.
י י ע רה New member 27/11/05 #10 יחנוק אם תתן לו - אחרי הרבה זמן אמנם -אבל אפשר לגזום ולהשאיר בגודל רצוי-הבעיה -נוטה לכנימות שונות.
מ מייקלה1 New member 27/11/05 #6 קיסוס די משתלט ואת היפה הזה, אני לא רואה כי לא נפתחת לי התמונה,איך קוראים לו?
מ מייקלה1 New member 27/11/05 #7 הצלחתי לראות אותו, נראה לי שקוראים לו אכסקום ומגדלים אותו במקום מואר ללא שמש. פורח בשפע באביב ובקיץ.
א אדנהר New member 27/11/05 #8 הוא צריך מוסיקה יותר רוגעת, תנמיך קצת את הבס, תעבור יותר לבלוז (ממפיס סלים, ב.ב. המלך ואפשר גם ג'ניס ג'פלין להתעוררות) הכי חשוב רק לאט וגנר. חוץ מזה הבוקסות נראות טוב.
הוא צריך מוסיקה יותר רוגעת, תנמיך קצת את הבס, תעבור יותר לבלוז (ממפיס סלים, ב.ב. המלך ואפשר גם ג'ניס ג'פלין להתעוררות) הכי חשוב רק לאט וגנר. חוץ מזה הבוקסות נראות טוב.
M mazoneli New member 28/11/05 #13 היפיוף הגיע ממשתלת תמלצר בכפר ידידיה, עכשיו במבצע 4.90 ממש נחמדים שם קניתי : 6 סלסלי כסף 2 פוקסיות 1 יפיוף 1 קיסוס כולה 20 ש"ח יותר זול מזרעים
היפיוף הגיע ממשתלת תמלצר בכפר ידידיה, עכשיו במבצע 4.90 ממש נחמדים שם קניתי : 6 סלסלי כסף 2 פוקסיות 1 יפיוף 1 קיסוס כולה 20 ש"ח יותר זול מזרעים
C crazyflower New member 28/11/05 #12 שזרית יפיפיה, נהיית גדולה גדולה אם טוב לה תעשה חיפוש בפורום טסונמי אוהבת אותה וכתבה עליה
M mazoneli New member 28/11/05 #14 איך עושים לה טוב יש לי ארבע עציצים, מי יתאים לשזרית ומי לפוקסיה הזוחלת עיזרו לי ילדים