פוקמוני האש

שרון mw

New member
פוקמוני האש

הייייייי מה המצב אוהבי פוקמונים ? בטח תסכימו איתי (גם לא איכפת לי אם לא תסכימו איתי) שפוקמוני אש הם קבוצת הפוקמונים היפה והמרשימה ביותר!!! כל הפוקמונים שם יפים וחמודים, וכמובן חזקים. בעונה החדשה נוספים עוד כמה פוקמוני אש ובינהם אחד גדול, אדום וחזק ( אני באמת לא זוכרת איך קוראים לו). אז בקיצור.... אין כמו פוקמוני האש , בעיקר ניינטילס ווולפיקס היפים והחמודים,והפוקמון האהוב עליי-פלאריון. אז בייייייי ביייי ושהסדרה פ ו ק מ ו ן תמשיך !!! ( איזה הודעה ארוכה) פרינסס ---,--`-{@

Dragonite

New member
אני לא מסכים!

כמובן, שהסוגים הכי חשובים הם אש מים וחשמל\עשב (אין שום סיבה שלמישהו יהיה בקבוצה גם פוקמון עשב וגם פוקמון חשמל...) יש כמה סוגים הרבה יותר חזקים, על חושי, גרקון, וברזל ואגב נראה לי שמי שדברת עליו זה אנטי

שרון mw

New member
אש בעיניים-ועוד קצת...

ברור שפוקמוני האש לא הכי חזקים בין שאר קבוצות הפוקמונים , באמת סוג הפוקמונים החזק ביותר הוא על חושי,רוח וברזל,אבל לתפוס פוקמונים מהקבוצות האלה זו משימה יותר מקשה,כי הם כימעט חסינים לגמרי מול כל מתקפה שתבוא מולם. וחוץ מזה פוקמונים מהסוגים האלה, הם לא בדיוק שיא היופי(למרות שפוקמון לא צריך להיות יפה-אלא חזק). מה שרציתי להגיד זה שפוקמוני אש הם לא רק חזקים,כל הפוקמונים מסוג האש גם חמודים במראה ויפים. אז ... ויוה לה פיקה(צ`ו)!!! וביי ביי פרינסס---,--`-@{

Dragonite

New member
ושוב טעות...

רוח חלש מול על חושי (בגלל שרובם גם רעילים), ומיסדריוואס היא הפוקמון רוח היחיד שהוא טהור... וגם אותו CRUNCH אחד יכול לקחת ואותו דבר כלפי על חושיים, שפוקמונים רשעים בכלל חסינים להתקפות שלהם... ובקשר לברזל, נכון, הם חזקים מאוד, אבל יש להם מספיק חולשות (היתרון שלהם זה שחוץ מ3 חולשות יש להם חסינות מלאה לכל סוג כמעט), אבל שוב, מכת FIRE BLAST הורגת כל פוקמון ברזל...

Dragonite

New member
ושוב טעות...

רוח חלש מול על חושי (בגלל שרובם גם רעילים), ומיסדריוואס היא הפוקמון רוח היחיד שהוא טהור... וגם אותו CRUNCH אחד יכול לקחת ואותו דבר כלפי על חושיים, שפוקמונים רשעים בכלל חסינים להתקפות שלהם... ובקשר לברזל, נכון, הם חזקים מאוד, אבל יש להם מספיק חולשות (היתרון שלהם זה שחוץ מ3 חולשות יש להם חסינות מלאה לכל סוג כמעט), אבל שוב, מכת FIRE BLUST הורגת כל פוקמון ברזל...

שרון mw

New member
מה בסך הכל אמרתי ?;-(

כל הרעיון של ההודעה הראשונה שהשארתי (פוקמוני האש) היה פשוט להגיד שזה סוג הפוקמונים האהוב עליי, והוספתי גם סיבות. לא היתכוונתי שהם הכי חזקים,וגם לא אמרתי ששאר הסוגים חסינים,כי ברור שאין פוקמון שיכול לעמוד בכל סוג של מתקפה. ולא היתכוונתי לפגוע (חס וחלילה) בשום סוג של פוקמונים,לא אני התחלתי עם כל הדוגמאות על העל חושיים וכו`. אז אני מקווה שהבהרתי את עצמי(אני אוהבת פוקמוני אש.נקודה.) ו... כמו שאמרתי קודם ... ויוה לה פיקה(צ`ו) פרינסס---,--`-@{

EverMan

New member
דעת מותרת :)

לכל אחד מותרת דעתו .. ואני עדיין חושב שזה חמוד מאוד כל הפיצו וכל אלא אבל פיקצו ברמה 70 זה עדיין אידיוטי ... עדיף דרקון ... או רשע ... אבל אני ראיתי עד כה רק את האיווי ואת הכלב (שיורק אש) הזה ... חוץ מזה לא ראיתי אף אחד :( דר``א למישהו יש טריק איך לתפוס את הכלבים (חתולים) המרגיזים בגולד ?

Dragonite

New member
שמעתי על זה משהו...

שביום לך לאזור דשא שמתחת לאקרוטיק ושם הם יהיו... אל תשכח לקחת אתך הרבה אולטרא בול, פוקמון מרדים ופוקמון שיודע MEAN LOOK, כדי שהם לא יוכלו לברוח... עוד עצה לקחת גם סייטר שיודע FALSE SWIPEת כי זו מכה שתמיד משאירה HP 1 וזה מצויין כדי לתפוס... ובקשר לפוקמון רשע: טיירניטאר... פוקמון מצויין, כל הSTATS שלו ביחד זה איזה 1800, כמו של דרגונייט (הוא גם מן כזה יורש שלו, מתפתח להתפתחות הסופית שלו ברמה 55). אבל אתה יכול לתפוס רק את ההתפתחות הראשונה שלו, ברמה 20, בסילבר כייב, אבל רק בשלב השלישי שלו הוא רשע, (רשע ואבן, והוא אגב גם האבן הכי חזק) ובשבלים הראשון והשני שלו הוא אבן ואדמה... דרגונייט

the-viper 15

New member
דבר ראשון

הפוקימונים הכי חמודים אלו פוקימוני המים במיוחד פסיידאק של מיסטי

למעלה