"פוקימון דברי הימים"

הפרק היום היה מעולה!

תומר, לא יודע לגביי כל הרשימות של הטעויות שאתה מכין, אני רק יודע שממש נהניתי לצפות היום בפרק XD מיסטי מאוד חמודה, בייחוד כשהיא מחליטה להוריד את הקוקו ולפזר את השיער, ועוד כשהיא מחופשת לבת ים ושוחה במים! זה היה כל כך יפה P: פרק שולט!

Takuto

New member
המחשב שלי התקלקל שוב X__X

ולא בטוח שאבוא מחר... מקווה שכן היו כמה שטויות של פור קידס בפרק אבל כמו הקודם עדיין היה אפשר להנות ממנו - אני מקווה שככה יהיו גם כל שאר הפרקים ושאף פעם לא תקרה זוועה כמו של "אגדת הרעם" לשום פרק/סרט של פוקימון ומאיה הקשיבה להערות שכתבנו ותיקנה את PUNCHING TYPE שלא קיים סוג פוקימונים כזה ל FIGHTING TYPE-סוג לחימה וגם היא עשתה שמיסטי אומרת מה שהיא אומרת בסוף רק לאש כמו שהיה במקור ולא כמו שפור קידס עשו שהיא אומרת "אש וברוק" אה והקול של דניאל שוב השתנה!$#% XD רק שלא יעזו לרצות להחליף אותו בגלל זה X_X וקראתי את התשובות שלו =X הוא לא ענה על השאלה אם הוא אוהב פוקימון ומה דעתו על זה =X וגם לא בקשר למפגש אבל היה ברור שלא =X והיה לי גם מה להגיד בקשר למה שהתלוננו פה על התרגום (כמובן שאני מסכים עם התלונות XD) אבל אין לי זמן/כוח להגיב לזה אז אולי מתישהו כשיהיה לי מחשב... עוד כמה שנים X_X

Tu Lus

New member
לא ראיתי את הסדרה בגלל הצבא

ראיתי פרק אחד ואת הפרק ביום שישי שמיסטי חוזרת למכון על מה הסדרה הזו? בהתחלה לא היה זכר לאש או מיסטי וכולם היו ילדים אחרים. ועכשיו מיסטי חזרה אז על מה היו הפרקים שהפסדתי מה עם הכדור המוזהב GS (מקווה שאתם זוכרים אותו כי הסדרה כאילו שחכה ממנו) מה עם מיו ומיו 2? חחח המון שאלות אז אני אפסיק בינתיים

למעלה